Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imenn

Związek z Arabem mieszkającym w Austrii

Polecane posty

Gość Imenn
Dzieki za wyrazenie swoich opini . Pozdrawiam ... zamykam ten wątek .

Gość fajnna13
zamykac to mozesz drzwi w kiblu :classic_cool:

Gość anty wrozka
Imenn Powaznie, znajdz strone arabia.pl.

Gość Imenn
iiixxxxyyyyy tak widzielismy sie 6 razy , przez tydzien ... Kłotnie ja sprowokowalam , byłam ciekawa jak bedzie jak bedzie zdenerwowany ... jak puszcza mu nerwy , jak sie zachowa ... A o jezeli chodzi o uderzenie , to nie bylo nic takiego . Nie podniosl nawet reki w moim kierunku , to ja go szarpalam . Chcialam zobaczyc jak bedzie ... i nic .. nie dalo to zadnego rezultatu . A o tym zawsze mowie kazdemu mezczyznie , jakie mam podejscie do tego tematu . ze nie dam sobie krzywdy zrobić ... nie chc

Gość Imenn
anty wrozka dzieki , poszukam tam , moze sie cos wiecej dowiem , bo tutaj to ciezko . jakdy moze pisać w moim imieniu ...

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale po co mowic o tym, ze sobie nie dasz zrobic krzywdy to chyba oczywiste?

Gość carmencarmen
Moja kolezanka ma meza araba, maja dwoje dzieci, jakoś im sie uklada. Malzenstwem sa juz z 15 lat i jest ok, przynajmniej ona tak mowi. Mieszkaja w Polsce. Ale powiem ci ze ja nie odwazylabym sie spotykac z muzulmaninem

Gość ze kłótnie prowokowałaś
a o co te kłótnie moga być, gdy się razem nie mieszka? Żałosne jest to co autorko piszesz. WIdać jesteś dziewucha ze wsi, bez wykształcenia i nie znasz zycia!

Gość ixyyyyyyyyyyy
i co to za klotnia, ze autorka az musiala go szarpac

Gość czystosc milosc dziewictwo
powiem więc inaczej skoro sie z nim już seksiłaś, to zostaw to tak, jest dobrym kochankiem? daje Ci kase? to chyba dobry układ. po co Ci na powazniejszy zwiazek? nie mowie,ze kazdy arab jest zly, w zasadzie moja kolezanka miala ojca araba, przez to byla cholernie brzydka, ale np. nie bil jej ani nie kazal nosic czarczafu, jej matka z tego co wiem tez normalnie sie nosila, ale oni w Pl mieszkaja,moze sprowadz tego gostka tutaj? byloby bezpieczniej, a na pewno nie wyjezdzaj do niego no chyba,ze do Austrii

Gość ty jestes normalna
w ogole? jakby ktos mnie szarpal, tylko po to, bo "se chcial zobaczyc, co sie wydarzy, jak sie zdenerwuje", to tak by mu przypierdolila, ze zeby by z podlogi zbieral 😡