Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Judyta.

KONIN który ginekolog najlepszy?!

Polecane posty

Gość a nie lepiej klinike??
???

Gość a tak tooooo
a gdzie inadziej ? nie musi przeciez byc w koninie a jak dlugo sie staracie????

do Konina mam najbliżej, później Poznań ale to przeszło 120km. Oboje pracujemy i dojazd będzie wielkim kłopotem a w domu małe dziecko. Staramy się rok.

Gość a tak tooooo
to macie dziecko to o jakich problemach z nieplodnoscia piszesz? rok to jest nic a ze z1 sie udalo szybko nie oznacza ze z 2 bedzie tak samo wrzuc na luz;D

Gość malutkaaaaaaaaaaaa
jest klinika. nazywa się Animus www.animus24.pl

tylko pytam o dobrego ginekologa, może są tu dziewczyny z okolic Konina i polecą kogoś wartego zainteresowania. Z pierwszym nie udało sie szybko i nie jestem zadowolona z lekarza.

Gość pspm
a ile zsie staraliscie o 1?

Gość pspm
to wcale nie dlugo jeszcze, skoro z 1 sIe udalo to z drugiem tez sie uda tylko CIERPLIWOSCI!!!!!!

długo czy nie jest pojęciem względnym, dla mnie długo dla kogoś innego nie

Gość widocznie taka twoja natura
skoro sie udalo to uda sie za 2 razem tylko trzeba czasu bo skoro zaszlas w ciaze nie oznacza ze cos jest nie tak jak staram sie juz 5 rok z tym ze leczenie itd duzo juz przeszlam

Gość malutkaaaaaaaaaaaa
jeśli z pierwszym nie udało się szybko to widocznie słabo cię ruchał :classic_cool:

Gość karanoka
zdecydowanie polecam kubiaka. moim zadaniem to najlepszy ginekolog z konina. prowadził ciąże moich dwóch koleżanek, dlatego ja też do niego poszłam i byłam bardzo zadowolona. pozdrawiam

Gość gość
a jakąś babeczke?

Gość gość
D. Wiesiołek

Gość gość
w Koninie nie ma dobrych lekarzy jesli chodzi o problemy z zajsciem w ciaze, ja kilku "przerabialam" ale skonczylo sie Poznaniem...Mysle ze daj sobie jeszcze czas...

Gość gość
Ja polecam Kicińskiego..

Gość gość
Czy ja wiem, wszędzie są dobrzy i źli lekarze, ja od paru lat regularnie na wizyty chodze do Antoniego Kubiaka, może nie jest wybitnie rozmowny, ale za to konkretny specjalista.

Gość gość
Ja uwazam ze w Koninie sa lekarze, ktorzy w duzej wiekszosci nie maja pojecia o trudnosciach w zajsciu w ciaze..nie zlecaja podstawowoych badan hormonalnych, ktore wiele mowia, ale widocznie oni nie potrafia ich zinterpretowac. Mozna sprobowac z dr Kubiakiem, czy innym jesli jestes jeszcze mloda i masz duzo czasu...

Gość gość
od moich koleżanek słyszałam pozytywne opinie o Wlodarczyku i Kubiaku, ale zastanawiam sie nad wyborem kobiety-ginekologa, jest w Koninie jakas fajna babeczka-ginekolog, doświadczona?

Gość gość
do prowadzenia ciazy to chyba dr Włodarczyk jest najlepszy.

Gość gość
może Kubiak? to dobry lekarz, osobiscie nie mam problmu z nieplodnoscią, ale wydaje mi się, że doktor jest profesjonalista i ze zna sie na rzeczy. i z bardzo zalezy mu na zdrowiu pacjentek. warto sie do niego przejsc chociazby by cos skonsultować. ja chodze do niego od jakiegos czasu i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
mnie tez wydaje sie ze kubiak, moja mama chodzila do niego z problemem nietrzymania moczu. ma nowy sprzet i dobre podejscie do pacjentek. po leczeniu widac bylo wielka roznice w zachowaniu mojej mamy. niby zyc sie da z taka dolegliwoscia, ale z tego co pamietam to moja mama zbyt szczeliwa w tym momencie nie byla. po rozmowie z doktorem kubiakiem zdecydowala sie na zabieg mona lisa touch, ktory odmienil wszystko. polecam tego lekarza, bo jak rozmawiam teraz z mama to czuje ze warto!

Gość gość
Właśnie szukam kogoś od nas z Konina i chyba się wybiorę do Kubiaka, bo widze, że ma dobre opinie. Od koleżanki jednej też słyszałam, że dobrze jej ciążę poprowadził, a miała ogólnie spore problemy zdrowotne i różne przejścia. Z tego co słyszałam to Kubiak ma bardzo dobry sprzęt i dlatego nawet inni ginekolodzy kierują do niego pacjentki na jakieś badania..

Gość gość
Tak, ja też zostałam skierowania na badanie do dra Kubiaka i wykrył u mnie dość duży problem z jajnikami. Od początku wizyty wydał mi się profesjonalny i dzięki niemu szybko podjęłam leczenie, teraz jest już coraz lepiej. Jutro mam kolejną wizytę i zobaczmy, w każdym razie doktora polecam