Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawskabardzo

teściowie grzebią nam w rzeczach, lodówce,toalecie..

Polecane posty

Gość sypialnię bym zamknęła
Kevin, czasami niestety trzeba zamieszkać razem, innego wyjścia nie ma.

Gość sefregrgtr
"Kevin, czasami niestety trzeba zamieszkać razem, innego wyjścia nie ma." x skoro ktos nie ma gdzie mieszkac to po chuja zaczyna zabawe w dom, jak sie nie ma gdzie mieszkac to czekac az sie uzbiera kase a nie wpierdalac sie tesciom na glowe, a potem narzekanie. Takie wymowki to tylko lenie stosuja, oj jacy to wy biedni, bo nie bylo innego wyjscia i trzeba bylo z nimi zamieszkac haha nikt nikogo nie zmusza, to jest zawsze swiadoma decyzja, bylo sie nie spieszyc to by wszystko bylo tak jak byc powinno

jabajdala dokladnie.. poprostu bie chce zeby bylo gorzej, bo wiem ze tak tez moze byc ze bedzie wojna a ja jestem z gory na straconej pozycji bo nie u siebie. mysle ze tez nam przepatruja prezerwatywy, gdyz juz byla wzmianka jakis czas temu ze dzieci nie bedzie przy zabezpieczeniu niby w zartach do syna uszczypliwie ale tez to byl tesc. na codzien sa bardzo mili, wolaja na kawe, to tamto zagaduja, ja sie z nimi dziele tzn czestuje a oni czasem nas i ogolnie sprawia to najwidoczniej tylko "wrazenie" dobrych kontaktow

"skoro ktos nie ma gdzie mieszkac to po ch*ja zaczyna zabawe w dom, jak sie nie ma gdzie mieszkac to czekac az sie uzbiera kase a nie wpie**alac sie tesciom na glowe, a potem narzekanie. Takie wymowki to tylko lenie stosuja, oj jacy to wy biedni, bo nie bylo innego wyjscia i trzeba bylo z nimi zamieszkac haha nikt nikogo nie zmusza, to jest zawsze swiadoma decyzja, bylo sie nie spieszyc to by wszystko bylo tak jak byc powinno" Racja, jeszcze gromadkę bachorów sobie zróbcie. Nie lepiej było grać w simsy? Tam przynajmniej dom można zbudować łatwo dzęki kodom, a teściów i inne niechciane osoby utoppić bez konsekwencji w basenie.

Gość teresa lipowska
przepatruja prezerwatywy, skoro jestes pizda w korach to sobie dalej pozwalaj, nawet zapros ich jak sie bedziecie piprzyc, skoro boisz sie z nimi poklocic o swoje to na chuj sie tu zalisz

to nie tak bylo. mielusmy odlozone pieniadze na mieszkanie, bylo ono nawet upatrzone, ale usiedli z nami przy kawie i powiedzieli ze po co ze tu tyle miejsca, ze nikt sie nie wtraci itp, ze lepiej za te pieniadze kupic dzialke. no naprawde do rany przyloz a teraz sie zmienili. to nie tak ze zwalilismy doe na glowe bo oni sami to proponowali w dodatku ja rozumiem ze mogli zmienic zdanie i sie przeliczyc np ze chca kogos pod swoim dachem ale wystarczy siasc i powiedziec to. a ze soba jestesmy 8 lat wiec to nie tak na juz bylo

Gość teresa lipowska
to jest straszne na ile ludzie sa w stanie sobie pozwolic, pozwola w dupe zajrzec ale sie nie odezwa aby tylko czegos nie stracic, zalosne

Gość sefregrgtr
nie mowie, ze wy akurat zwaliliscie sie im na leb bo kasy nie mieliscie, to byla odp do osoby, ktora twierdzi ze "czasem NIE ma wyjscia"

Gość u mnie było podobnie
teściowa wchodziła pod naszą nieobecność nam na górę i grzebała w naszych rzeczach, co prawda nic nie przestawiała ale zdarzało się jej zapomnieć odłożyć czegoś na swoje miejsce stąd wiem, że u nas była i nam grzebała. Drzwi na góre były stare i nie dało się założyć zamka. Wymieniliśmy je na nowe, założyliśmy zamki i zamykamy na klucz jak idziemy do pracy.

Gość ilynmgufi
sa sprawy w ktorych poprostu trzeba byc zdecydowanym, wszystko ma swoje granice, laza po domu ok, ale pozwalac sobie w bieliznie grzebac i schowku z kondomami to juz jest przegiecie, nad czym ty sie tu zastanawiasz??? w morde walic i tyle! a nie czaic sie i zastanawiac jak im tu powiedziec, zeby byc milym...oni mili nie sa a wy tymbardziej nie powinniscie, bo to jest juz przegiecie. A ten twoj facet to jakas cipa musi byc skoro starym na takie rzeczy pozwala

Gość ilynmgufi
co te stare prukwy sobie wyobrazaja? po co im to grzebanie! masturbuje sie przy tym czy co?!! normalne to nie jest, przegladanie rzeczy osobistych innych ludzi, to jest jakis odchyl albo zboczenie, moze bierze twoje brudne gacie, wacha i sie masturbuje, albo obydwoje potem w lozku podniecaja sie na mysl o was, haha albo wala sie na waszym lozku

Gość ilynmgufi
sprawdza plamy spermy na waszym przescieradle, wacha gacie i ocenia w jakim dniu cyklu jestes, prowadzi kalendarzyk, liczy ile kondomow zuzyliscie, po ulozeniu koldry ocenia w jakiej pozycji to wczoraj robiliscie

Gość sypialnię bym zamknęła
skoro ktos nie ma gdzie mieszkac to po ch*ja zaczyna zabawe w dom, jak sie nie ma gdzie mieszkac to czekac az sie uzbiera kase a nie wpie**alac sie tesciom na glowe, a potem narzekanie Problem w tym, ze my akurat mamy gdzie mieszkać!!! Byłam rozwódką z 5 letnim synem, po rozwodzie i podziale majątku dostała mi się kawalerka -32m2 Mój drugi mąż miał segment w domu - bliźniaku -140m2, drugi człon zamieszkują jego rodzice. Ten dom zbudowali wspólnie, jego rodzice i on. Początkowo zamieszkiwaliśmy w mojej kawalerce, ale po ślubie przeprowadziliśmy się do niego. On jest właścicielem swojej części, mamy już 2 wspólnych dzieci, teściowie są nam przychylni a małżeństwo nasze już trwa 8 lat. Moja kawalerkę wynajęliśmy, pieniądze z jej wynajmu są odkładane na konto edukacji mojego syna z pierwszego małżeństwa [chociaż to nie jest konieczne]

Gość jabajdaja
kevinku, sam jestes idiota. oszczedz nam tych debilnych komentarzy i idz na forum dla gimbusów, ok?

Gość Marcin_wwaaa
niech mąż pogada z teściami, to on powinien sie tym zająć.Jeśli to nie pomoze to bym zostawil na wierzchu obsrane gacie, niech sobie ogladają.

Gość coma63
Następnym razem po takiej akcji powiedz że ci zginęła ulubiona biżuteria... "och, nie mogę znaleźć mojego pierścionka z czerwonym oczkiem!mamo, nie widziałaś?"

Gość ilynmgufi
lepiej sprawdz pod ich nieobecnosc co oni maja pod lozkiem!!! Oni tam maja wasze lalki wudu zrobione z waszych gaci, zuzytych kondomow i tamponow!!!!!!

dlatego z nimi dzisiaj porozmawia. ciekawa jstem czy sie pokloca czy dojda do porozumienia. pomyslalam ze jak porozmawiaja tylko ze synem to bedzie im latwiej powiedziec do syna ze no zmienili zdanie co do tego ze ja tu mieszkam bo o dziecko (tzn mojego meza) im chyba nie chodzi. dbardzo prosze nie uzywac wulgaryzmow i nikogo nie obrazac. to ze to byl blad taktyczny godzac sie z nimi zamieszkac juz sama zauwazylam

mialam pomysl zeby pod ich nieobecnosc ruszac im na dole rzeczy i przestaeiac a jakby powiedzieli ze ktos im cos rusza to bym powiedziala; naprawde?! nam tez! to moze tu straszy hehe

Gość ilynmgufi
niekonsekwentna prukwa najpierw sprowadza se obca kobiete do domu, a potem nagle zmienia zdanie i grzebie jej w gaciach, ciekawa teoria

Gość mama 2012__________
mialam pomysl zeby pod ich nieobecnosc ruszac im na dole rzeczy i przestaeiac a jakby powiedzieli ze ktos im cos rusza to bym powiedziala; naprawde?! nam tez! to moze tu straszy hehe x super pomysl, w miedzyczasie zapytaj jej czy nie wiesz gdzie sa wasze kondomy, bo sie zawieruszyly, ona na pewno wie gdzie sa

najgorsze ze oni chyba nie chca zebysmy sie wyprowadzili bo na to ze zaczynamy budowe zareagowali : juz?? mieluscie tutaj pomieszkac ze trzy, cztery lata.. jasne zeby sobie grzebali tyle dluzej..

Gość gh
niech maz im to powie a ty sie nie przejmuj.

Gość torze
W zadnym wypadku nie wchodz bez zaproszenia do mieszkania teściów!!! Chcesz się zniżyć do ich poziomu?? Oraz dać powód do ewentualnych pretensji że coś zginęło???

Gość znalismy sie niemal rok
żeby nie było tak, że teść Wam przebija te prezerwatywy, bo marzy mu się wnuk :/

nic sie boj, mam dodatkowe inne w tajnym miejscu. ob je chyba liczy bo ostatnio aluzje dawal ze to trzeba dzialac a bez dzialania dzieci nie ma-widocznie sprawdza zawsze nakastlik i liczy ze jest tyle samo ;) hehe

Gość fvfrvtg
co za bezczelne towarzystwo,zróbcie awanturę