Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

Każdy facet jeśli chce przy sobie utrzymać Skarb powinien robić mu shopping :-)

Polecane posty

Gość xxxemkax
za to 36 zawyzaja;/ jak nic to jest robione specjalnie;/ kalkulator bmi to dopiero bydle, ze niby wie lepiej niz ja...

Czymś nadrabiać trzeba. Jak natura nie uposażyła odpowiednio, technika kiepska, intelekt marny, to wtedy pozostaje zwymyślanie kobiet od materialistek.

Nie dziękuję, nie jaram się fotkami. A czy będę miła, hmmmm zastanówmy się ..... może ... eeee tam NIE, nie będę miła.

xxxemkax za to 36 zawyzaja;/ jak nic to jest robione specjalnie;/ kalkulator bmi to dopiero bydle, ze niby wie lepiej niz ja... 123 HAHAHA no racja moje BMI też kłamie, a może ja się oszukuję? hmmm nie zostanę przy opcji, ze oszukuje :D

teczowy---> fitness dzis jest w zasiegu kazdej kobiety, która po za tipsami [[jak twoja zona] ma jeszcze troche oleum w głowie :classic_cool: nie napinaj sie tak :P

rainbow dick @blondi-ania >V - popieram, nie będziemy nic udowadniać popieram! >Tym bardziej, że ja z zakupów wracam zła, bo rozmiar 38 robią >teraz taki zaniżony niech Ci mąż da lepiej na fitness i zacznij się racjonalnie odżywiać 123 A pan widzę specjalista od wszystkiego :D Fitness to ja mam w łożu małżeńskim - 4-5 razy w tygodniu :P

@blondi-ania >Nie dziękuję, nie jaram się fotkami. to się zdecyduj czego czego chcesz > A czy będę miła, hmmmm zastanówmy się ..... może ... eeee tam >NIE, nie będę miła. Twój wybór :-)

@v34 >teczowy---> fitness dzis jest w zasiegu kazdej kobiety, która po za >tipsami [[jak twoja zona] ma jeszcze troche oleum w głowie nie >napinaj sie tak chamskie przypieprzanie się do dzieci, do żony "romantycy" pokazali swoje prawdziwe hmm ..."oblicze" już tylko dla tego jednego warto było założyć ten wątek :-D

Gość xxxemkax
kalkulator oszukuje bo niemozliwe zebysmy wszystkie sie oszukiwaly:D chociaz mi ostatnio i ubrania ktos poprzeszywal...

jedyna recepta na szczęście - wypieprzyć wszystkie kalkulatory;)

Ja jako naczelny psycholog kafe stanowczo zalecam spiętemu panu autorowi wzajemny rimming. Jak to pięknie rozluźnia:D Wiedział pan o tym?

[zgłoś do usunięcia] xxxemkax kalkulator oszukuje bo niemozliwe zebysmy wszystkie sie oszukiwaly chociaz mi ostatnio i ubrania ktos poprzeszywal... 123 O KURDE też masz skrzaty w domu? Ja pierniczę toż to jak myszy sie pleni :D

Gość xxxemkax
wlasnie po ostatnim wyniku tak sie obrazilam, ze wiecej go nie uzyje

Gość xxxemkax
no wlasnie za sprzatanie by sie zabraly a nie mi w szafe gnojki ingeruja

lepiej niech gonia prezenty pakowac, bo Mikołaj się zbliża, tylko do jasnej ciasnej zabrać im kalkulatory;)

A może one na usługach u idealnej pani domu nie były :) 123 ja kalkulatorów tez nie lubię, wole liczyć w pamięci - jakies bardziej ludzkie te wyniki wychodzą :D:D

Ania, gratuluję pamięci;) ja jakoś nigdy nie byłem w pamięciowym liczeniu dobry:(

@dark_ side >Ja jako naczelny psycholog kafe stanowczo zalecam spiętemu panu >autorowi wzajemny rimming. Jak to pięknie rozluźnia Wiedział pan >o tym? Kolega gey wzajemny rimming mi proponuje? ja tęczowy, ale nie w tym sensie :-) ale dziękuję :-)

[zgłoś do usunięcia] 4D45 blondi, gratuluje "fitnessu" 123 dziękuje i polecam :) może w 38 nie wejdę, ale ciałko fajne się zrobiło :)

Gość xxxemkax
w pamieci liczyc, he he predzej wywroze wynik niz oblicze;D

Gość duch cafe
ostatni raz wchodziłem w 38 w 1979 roku :classic_cool:

SamotnikXI Będzie się zabierało taką partnerkę na ten "shopping" a ona potem i tak będzie zdradzać. 123 Tak racja, bo chodząc w nowych łaszkach, kusi i nadarzają się okazje, które tak trudno jest nie wykorzystać :D

@dark_ side >Po czym wnosisz, że jestem mężczyzną Szanowny Panie autorze? zakładam ostrożnościowo :-) ale jeśli damą, to się zastanowię, ale uprzedzam - samym rimmingiem nie jestem zainteresowany, konieczne jest ostre ruchanie i głębokie gardło masz dostatecznie głębokie gardło? :-)

duch cafe ostatni raz wchodziłem w 38 w 1979 roku :D:D:D:D:D bratnia dusza normalnie Ja co prawda w 2004 ale i tak Cie lubię :D

Gość xxxemkax
jak Wy to robicie... ja tu walcze o 36;/

Gość duch cafe
blondi-ania 👄

facet jeśli kocha swoją połowicę to nie zwraca uwagi czy to 38 czy 40, przynajmniej ja tak mam ostatnio:D