Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

Każdy facet jeśli chce przy sobie utrzymać Skarb powinien robić mu shopping :-)

Polecane posty

Gość xxxemkax
czasem zwraca z troski... przynajmniej tak to wyglada...

niektórzy "feedersi" to frajdę im sprawia tuczenie kobiety, ale to już przesada i to wielka:)

ide pozapierdalać na to bym sie mogła na fitness wybrac :classic_cool: a na wiosne zaczynam przygode z końmi ;)

"konieczne jest ostre ruchanie i głębokie gardło" W każdym da się obudzić samca alfa. To kwestia wybrania odpowiedniego guzika. ;)

dark_ side Po czym wnosisz, że jestem mężczyzną Szanowny Panie autorze? x dla niego wszystkie logiczne kobiety mają włochate jaja :classic_cool:🖐️ nawet nie próbuje go uswiadamiac :D:D:D

Autorze:) jest pewna subtelna różnica między sugestią a propozycją;) Jestem pewna, że ją dostrzeżesz jeśli głębiej się nad tym zastanowisz. Myślisz, że pozwalam lizać swój odbyt byle komu? Nie szalej:)

V - miłej pracy :) Mój dba o to bym nie ulegała pokusom. Jak chce mi dogryźć to powie, ze jestem gruba (ja jemu też, żeby nie było), ale i tak ciągnie mnie do łóżka :D i tam już inaczej gada

Ania:D no tak, tam to już spiewa jak Ty zechcesz;)

Gość xxxemkax
ja wlasnie dla odmian jestem dokarmiana:D V gdybys potrzebwala porad jesli chodzi o jazde to zapraszam :D

Dark - Autor szaleje na basenie w Lublinie przy ul. Głębokiej :D i szuka chętnych pań, które odbierają sms na pływalni by mogły wiedzieć, że nie przyjdzie (kiedy już je dokładnie obluka) :D

@dark_ side >Autorze jest pewna subtelna różnica między sugestią a propozycją ale mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że sobie trochę pożartuję? ;-)

@blondi-ania tyle zrozumiałaś, na szczęście nie wszystkie kobiety są tak ograniczone i zarazem złośliwe a wydawałaś się taka sympatyczna

Właściwie to nie. Pod warunkiem, że nie będziesz żartował ze mnie. Żartowałam:D ­ Bawcie się dobrze;)🖐️

:) nie nie jestem lublinianką, ale mam w Lublinie kuzynki. Rainbow - już mi tak nie dogaduj - nie spodobało ci się, że powiedziałam coś na przekór to od razu wg ciebie jestem ograniczona. Za to inteligentne to są kobiety, które się z tobą zgadzają :P Sam się tak reklamujesz, a później masz pretensje do innych :O Szkoda.

ech, pogoda do dupy na shopping, nie chce się z domu wyłazić;)

@blondi-ania >Rainbow - już mi tak nie dogaduj - nie spodobało ci się, że >powiedziałam coś na przekór to od razu wg ciebie jestem >ograniczona. wiesz, że Cię lubię, chyba Ty mnie też - ale stać się na więcej :-)

Gość xxxemkax
zakupy internetowe sa niebezpieczne bo nawet nie wiadomo kiedy klik klik i debet na koncie;/

dobra ludzie nie kłóćta się już, co było to było...;)

Gość xxxemkax
a jako ze najlepsza obrona jest atak postanowilas goscia spacyfikowac:D

heheh myslę, że jak Anulka męża pacyfikuje to ten dopiero arie wyśpiewuje:P

Gość xxxemkax
co do spiewow, przydalyby sie jakies propozycje muzyczne na dzien dzisiejszy...

@v34 >na wiosne zaczynam przygode z końmi desperatka :-) to już lepsze ogóry, mniejsze ryzyko kontuzji naprawdę bez szans na chłopa? :-(