Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

Każdy facet jeśli chce przy sobie utrzymać Skarb powinien robić mu shopping :-)

Polecane posty

Gość do Rainbow
Tęczowy nie, nie złośliwy facet, nie kategoryzowałbym tego płcią. raczej po prostu bardzo sfrustrowana OSOBA, co lubi złośliwościami dosrywać ludziom na forum. i nieważne czy ona ma poglądy takie jak Ty czy kompletnie rozbieżne. ona MUSI coś cierpkiego wymyślić na poczekaniu i dowalić. zwykła chamka i nic więcej :O

jak widzisz Aniu robie sobie poranna rozgrzewkę :D:D

"Młody, przystojny, kutas 21 cm." już się tak obyło na kafe, że teraz uciekamy się do shoppingu ?

Gość xxxemkax
podobnowredne zachowanie i biegle poslugiwanie sie sarkazmem swiadczy o inteligencji;p

Juz mu mówiłam że na standardy kafe obfity wytrysk i duza pałka wystarczą :classic_cool:...ale chyba nie zakumał:O

"podobnowredne zachowanie i biegle poslugiwanie sie sarkazmem" Akurat w tym wypadku są to również cechy umożliwiająca przetrwanie osobnikowi(czce) w skrajnie nieprzyjaznym środowisku, jakim jest to forum :classic_cool:

Gość duch cafe
ostatni raz byłem specem od portretów psychologicznych na topiku w 1979 roku :classic_cool:

Gość xxxemkax
vievior wiem, bywalam tu, powrocilam gdyz mam ostatnio zbyt spokojne zycie:D

Fajna rozgrzewka, ale DICK poszedł wreszcie po rozum do głowy i założył własny temat, zamiast lobbować na innych :)

dark 👄 Zostawcie faceta. Może chciał wejść na Allegro i źle go przekierowało. ? :-o

pomyslałam po tym temacie że mnie pozbawiono punktu G 😭

[zgłoś do usunięcia] rainbow dick @v34 >teczowy moze mam wieksze jaja? na pewno bardziej włochate i wiszące - w każdym razie tak piszesz x wiesz jakie mam cycki?:classic_cool: NIE!!! i bedziesz w tej wiekszosci która nigdy tego nie doświadczy :D:D:D:D

Ania za ciezko zapierdalam na kazdą złotówkę by sobie takie przyjemnosci udowadniać:classic_cool:

Ja swojemu kazałam szukać kochanki, jak mnie nie zadowalał. Hmmmm a może jego żona znalazła lepszego spryciarza :D

V - popieram, nie będziemy nic udowadniać :P Tym bardziej, że ja z zakupów wracam zła, bo rozmiar 38 robią teraz taki zaniżony ;)

@blondi-ania >DICK - to pokaż swoje zamiast jakieś "podobne" z netu wyszukiwać JEŚLI będzie dla mnie miła, to MOŻE Ci wyślę na maila

@blondi-ania >V - popieram, nie będziemy nic udowadniać popieram! >Tym bardziej, że ja z zakupów wracam zła, bo rozmiar 38 robią >teraz taki zaniżony niech Ci mąż da lepiej na fitness i zacznij się racjonalnie odżywiać