Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi być na K

Kajus czy to ładne imię?

Polecane posty

Gość takich jak ja to juz ni mo.
No a nie podoba ci się wspomniany wyżej Kazik albo Krzesimir? Jak dla mnie są całkiem do rzeczy :)

Gość musi być na K
Nie lubię tych "starych" imion. Mam tatę Mietka i raczej z osobami z jego pokolenia mi się takie imiona kojarzą. Ja nie lubię udziwnionych imion-co chyba widać po już nadanych dzieciom. Ale ten Kasjusz się mężowi skojarzył z Kasią :) Mi się podoba ten Kordian. Wydaje mi się że w porównaniu z tymi Brajanami, Rogerami i Dżordżami to nie jest żadne wyszukane imię.

Gość lululululululuuuuuuu
no to niech juz bedzie ten Krzys po wujku ;p

Gość kevin i kurt
.

Gość musi być na K
Krzysio chrześniak Krzyśka. Kurcze jak zobaczyłam dwie kreski to byłam pewna,czułam że to będzie Kasia. Przy dwóch poprzednich ciążach też od razu wiedziałam jak dzieci mają mieć na imię,po prostu to czułam. Nie było takiego cyrku z szukaniem i wybieraniem...

Gość erigreka
o matko kordian hahah leze i kwicze :D wspolczuje temu dziecku w szkole zwlaszcza jak beda omawiac "kordiana"

Gość musi być na K
To równie dobrze można współczuć Konradowi jak omawiają dziady czy Konrada Walenroda, Tadeuszowi jak jest Pan Tadeusz, Klarze w trakcie Zemsty itd,itd,itd...

Gość kosma jest cudne
moim zdaniem:-)

Gość erigreka
ale co ty porownujesz?? te imiona juz istnialy od dawien dawna a kordian to imie wymyslone przez slowackiego do tej powiesci

Gość taaa, bo ty w szkole
nie omawialas janka muzykanta, antka, anielki, awantury o basie, kubusia puchatka, ani z zielonego wzgorza, romea i julii... jak dla mnie kryspin - masakra, kordian moze byc, ale szalu nie robi.

Gość taaa, bo ty w szkole
a grazyna? to co, tez sztuka nowka, bo wymyslona przez mickiewicza? no prosze cie...

Gość erigreka
a ile jest grazyn a ile kordianow?? bo ja zadnego nie znam nie wiem jak ty. poprostu to imie jest smieszne nie wiem jak mozna krzywdzic dzieci takimi imionami, ja bym sie chyba zalamala jak za pare lat by do mnie dziecko podeszlo z pytaniem jak moglam mu nadać takie pojebane imie