Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

jakie akcesoria, zabawki, ciuchy najbardziej lubicie? :-)

Polecane posty

dla jakiejś sztucznej blond solarówki ..twarzowe:classic_cool:

:D a czego mam zazdroscic? tych szklanych klapek?:classic_cool: Made in China?:D

Gość pommmarancza22
Mam podobne platformy tylko ze z czarnymi wstawkami. Prezent od meza ktory mnie uwielbia w tych butach ;)

teczowy poszukaj klasycznych czarnych szpilek i ładnych pereł...to jest prezent dla kobiety mojego pokroju ;)

@pommmarancza22 wreszcie coś na temat :-) dziewczyny - jeśli nie jesteście wyższe od faceta, to każdego zachwycicie takim prezentem dla niego nie czekajcie aż on wam kupi, może tego nie robić przez delikatność (bo niektórym ludziom kojarzy się to prostytucją itp.) nie pożałujecie! gwarancja!

Gość pommmarancza22
Nawet na tych platformach jestem nizsza ale juz nie tak bardzo ;) Jego strasznie kreci jak mnie widzi na obcasach. Takze czemu mialabym mu odmawiac tej przyjemnosci ;)

@v34 >teczowy poszukaj klasycznych czarnych szpilek i ładnych pereł...to >jest prezent dla kobiety mojego pokroju grumpy old lady ;-)

Gość fanka szpilek
Czerwone piekne sa :)

>blondi-ania >mi też nie podobają się takie klapki - wyglądają jak z bazaru są różne modele, także drogie, na pewno nie z bazaru, ale anyway dla mnie to kobieta ma wyglądać, buty najlepiej jak by najmniej było widać, nie chodzi mi o fetyszyzm butów oczywiście piszę jako facet, który nie ma takiego fetyszu, wiem, że niektórzy to lubią >Ja nosze takie: >http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQDDH >CkM7u7zQ0Z8uX6piRzCnZGJVbefCJ5RULMrNDf1QMqoRS2MiG0ylfhPg >Do tego czarne pończochy kabaretki i czarno czerwony gorsecik. >mmmm to jest to dla niekórych facetów zapewne tak, mnie akurat raczej nie :-)

@v34 >tezczowy woli plastik tanszy wzrok już nie ten babciu? zatem nadmieniam specjalnie dla babci CAPSLOCKIEM, ŻE: O DIAMENTACH TEŻ PISAŁEM wartych więcej niż ta skóra i perły

oczywista oczywistość :-) ale spośród tych drogi to jakie? oczywiście chodzi o akcesoria, zabawki, ciuchy EROTYCZNE, coś co się zakłada/można założyć dla partnera/partnerki na okoliczność bzykania, żeby je ubarwić :-) czy lubicie może jakieś specjalne akcesoria, zabawki, ciuchy dla mężczyzn?

@code25 77 >jeśli chodzi o akcesoria i zabawki to dla mnie to jest najlepsze: a jak stosujesz? i dlaczego majonez a nie śmietana albo musztarda? :-)

fanka mam podobne ale bez tych łancuszków :D

Gość fanka szpilek
Haha ja odpielam, denerwowaly mnie ;)

Wyglądają trochę jak buty taniej striptizerki. Możesz obwiesić je diamentami, a nadal będą tak wyglądać.

i dookoła kostek nie mam cwieki ale takie srebrne prostokątne okucia przypominajace bransoletkę:)

:D też mam takie wysokie kozaczki. Uwielbiam szpilki, głównie dlatego, ze natura poskąpiła mi wzrostu ;) ( 165 cm)

@numero duo >Wyglądają trochę jak buty taniej striptizerki. Możesz obwiesić je >diamentami, a nadal będą tak wyglądać. a czerwone "jak z burdelu" itp. ;-) tylko po co krytykować? nie lepiej napisać co się lubi? co lubisz? :-)

Gość fanka szpilek
v34, mysle ze twoje sa tak samlo ladne, wygodne, praktyczne jak i moje :)

@vera z cheshire >Obrzydliwe są te buty. I to tak na masę, czyli w chooy. znowu - po co krytykować? co tymi ludźmi??? napisz lepiej Vera co lubisz, w temacie oczywiście :-)