Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

jakie akcesoria, zabawki, ciuchy najbardziej lubicie? :-)

Polecane posty

Po co ta agresja, bejbe? Krytykować już nie można? Zadajesz pytanie, to licz się z potencjalną krytyką. Ja lubię ładną bieliznę, pończochy i szpilki - klasyczne, eleganckie i zwyczajnie ładne. Lubię obcasy, ale do łóżka niezbyt mi pasują. :D Poza tym jestem wysoka, więc sobie nie muszę się sztucznie podwyższać. ;)

Vera ;) do łóżka w szpilkach to nieco nie wygodnie - na wejście w sam raz :D na striptease idealne. A wzrostu zazdraszczam ;)

Gość ranbow dick
@vera z cheshire >Po co ta agresja, bejbe? Krytykować już nie można? Zadajesz >pytanie, to licz się z potencjalną krytyką. agresja? gdzie? :-) krytyka pytania? przecież to nonsens :-)

Gość czyli przelogowujesz
sie!! to znaczy ze albo zmieniasz czarny nick na inny albo ujadasz na pomaranczy i zmieniasz tematy :-D

Gość dream line fine
ostatnio zaskoczyłam swojego faceta i to niesamowicie. Ja grzeczna i poukładana kobieta zaprezentowałam się z pędzelkami na łańcuszkach założonych na sutkach. Nie przekłuwanych ale zaciskowych. Oprócz wyglądu także ekstra uczucie. Nie do zakładania na długo ale bardzo stymulujące. Koleżanki wyciągnęły mnie na zakupy do seks shopu - coś na prezent i przy okazji postanowiły mnie nieco zdemoralizować.

Nooo, a jak one się uśmiechają:) Piękne są... Nawet piękniejsze od tych 2 rolek folii spożywczej;)

O kiczowatych, białych klapkach na przezroczystej koturnie postanawiam wspaniałomyślnie milczeć:classic_cool:

@dark_ side >O kiczowatych, białych klapkach na przezroczystej koturnie >postanawiam wspaniałomyślnie milczeć klapki jak klapki, "tego typu jak zalinkowane" - nie konkretnie takie, to można zrobić na wiele sposobów mi chodzi o ideę lucite heels, a to jest samo w sobie akurat klasyka :-) co może zdziwić niektórych, co mają wyłącznie burdelowe skojarzenia dla zainteresowanych, na początek: http://www.debutanteclothing.com/lucite_heels_that_wont_make_yo/ "Lucite heels are like walking on jewelry" - dokładnie - dlatego napisałem - lucite heels i diamenty, na taką oprawę zasługuje piękna kobieta jeśli komuś się nie podoba i ma potrzebę krytykowania to niech to chociaż robi z głową, znajomością tematu i stylem za dużo wymagam?

Nie twierdzę, że to nie jest klasyka, twierdzę tylko, że kicz. Kobiecie z klasą nie trzeba takiej przaśnej, odpustowej oprawy. To tylko moje skromne zdanie. O gustach się nie dyskutuje;) Wolę się nie narażać, tym bardziej, że mikołaj za pasem. ­ Takie szpilki Louboutin nie kosztują dużo więcej niż kolczyki z diamentami. Mam nadzieję, że mikołaj będzie miał to na uwadze;)

>O gustach się nie dyskutuje ale to właśnie robisz "przaśne", "odpustowe", zaraz ktoś powie że czerwone szpilki "burdelowe: itd. po co to wszczynać? skoro wiesz, że "o gustach się nie dyskutuje"?

Ale ja tylko nadmieniam;) Gdybym zechciała wdać się z Tobą w dysputy to byłoby o wiele bardziej (hmmm?) konkretnie;) Kup mi chupa chupsy i będziemy kwita.

konkretniej? dobrze by było, gdyby było konkretniej chyba, że przez "konkretniej" rozumiesz wulgarne chamstwo ps. nadmieniam, że czarne kozaki jako obuwie erotyczne kojarzą mi się z obleśnymi zboczeniami i spoconymi stopami, normalnie wzwód wsteczny na taki widok ale tylko nadmieniam :-)

Wulgarne chamstwo? Jestem damą;) Damy tylko czasem bywają wulgarne, chamskie nigdy. Czarne kozaki, jeśli są z cienkiej skóry są okay, ale takie nie nadają się na zimę. Wolę buty odsłaniające stopę. Zimą nie ma rady. Zimą obcasy zamieniam na obuwie sportowe, albo takie z płaską podeszwą.

dark_ side O kiczowatych, białych klapkach na przezroczystej koturnie postanawiam wspaniałomyślnie milczeć x te przezroczyste klapki dobre na sex pod prysznic :D:D Teczowy buty z prawdziwej dobrze wyprawionej skóry mają taka przepuszczalnosc że latem sie w nich stopa nie poci...nie chciałabym wąchac stopy laski wyciągniete z tego plastiku :classic_cool:

masz rację, w lucite heels dobrze wyglądają tylko młode dziewczyny, które nie potrzebują się gorsetować, żeby wyglądać sexy dla starszych pań lepsza skóra

To kwestia gustu, a nie wieku, Tęczowy. ;) Kiedy byłam nastką (a nie było to tak dawno temu) w życiu bym nie spojrzała na tę plastikową koturnę i nie dlatego, że zasuwałam w glanach. I nie przypominam sobie nawet, żeby przedstawicielki różowej partii miały na stopersiakach coś przypominające coś takiego. :D Jak chodziłam do liceum to modne były takie buty przypominające czekany, kojarzycie? :D Takie w szpic.

pomijając ten aspekt, że stopa raczej nie zdąży się spocić w klapku założonym do igraszek, który zresztą może mieć wyściółkę real leather czy inną przyjazną stopie, no problem, to młodzi mają generalnie lepsze rzeczy do roboty niż "wyrafinowane" wąchanie stóp to są rozrywki "wieku gorsetów" ;-) kolejny link dla tych, co lubią lucite heels: http://www.manrepeller.com/2011/12/trendsporting-lucite-heels.html "lucite, not just for strippers anymore. Good look for all" :-) BTW Louboutin też takie robi

@vera z cheshire hej vera - ale my tu przecież o butach do SEXU! czy suknie ślubne nie byłyby kiczem na co dzień? to jest kwestia OKAZJI chcesz to zakładaj glany do sexu, to na pewno może być zabawne a śmiech też jest częścią erotyki :-)

Nie mam już glanów. Wyrzuciłam w zeszłym roku. Były ze mną 7 lat. 😭 A, seks, do seksu to też bym takich nie założyła.Wstydziłabym się w takich wyjść z przedpokoju. :classic_cool:

a koniecznie do seksu musisz iść przez przedpokój? to zawstydzanie się kobiet to jeden z głównych problemów życia seksualnego bo faceci uwielbiają takie buty, uwielbiają kobiecą sylwetkę w czymś takim i fakt, że one są tylko do seksu, tylko dla nich, to jak specjalny "talerzyk" - "oto jestem - zjedz mnie" jeśli kobiecie się to nie podoba, bo zapomina, że tego się nie zakłada dla koleżanek, i nie założy takich, po prostu sama traci

@vera z cheshire >Zależy gdzie jestem, czasem muszę zejść na parter, napalić w >kominku, rozłożyć futro z szynszyli i rozłożyć nogi. żeby się kobita musiała tyle nachodzić i jeszcze sama napalić! dla mnie nie do pomyślenia partner niepełnosprawny? współczuję a może to tylko "ogórek szklarniowy długi"? ;-)

What is wrong with me? :D (Everything :D) rozkładać, rozkładać. :D Nie chodzi o zawstydzenie, bo ja się akurat niczego nie wstydzę przed swoim chłopcem, wątpię też, że jemu przypadłyby takie laczki do gustu. :D Zresztą zapytam. :) Po prostu to obuwie jest moim zdaniem koszmarne, a jeszcze chyba można w tym kraju nosić to, co się komuś osobiście podoba. Jak zostaniesz dyktatorem, to będziemy popierrdalac w takich klapciach. To znaczy ja nie będę, bo żaden zdradzający pajac bez gustu nie będzie mi mówił co mam robić. :classic_cool: I popełnię spektakularne samobójstwo w imię dobrego, obuwniczego gustu. :D