Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

jakie akcesoria, zabawki, ciuchy najbardziej lubicie? :-)

Polecane posty

@dark_ side ta... hehe... pewnie na ślub itp. też potrzebuje czegoś skromnego, bo przecież piękna suknia sprawi, że będzie "grać drugie skrzypce"... ale pierdoły przekraczasz granice śmieszności, nie widzisz tego? :-)

wielka szkoda, jeśli Wasi faceci tego nie czytają :-)) skończyłoby sie jęczenie o sukienki i biżuterię przez balem noworocznym a wystarczy powiedziec - "Kochanie - nie chcę żeby cokolwiek odwróciło uwagę od Twojej przecudnej urody" ;-)) OJCP zaraz padnę, aleście baby pojechały :-)) LOL

Teczowy juz to pisałam ale jajogłowym trzeba czasem powtórzyc :classic_cool: sa kobiety, które nie jeczą ...mają na tyle oleum że potrafią same siebie zasponsorowac :classic_cool:

@blondi-ania >oj tam Rainbow ty się zaraz oburzasz - lepiej odpowiedz na moje >pytanie, czy Twoja zona takie nosi? o mojej żonie sza, za dużo chamstwa tutaj, co bym nie napisał, zaraz by się zaczęło, że gustu nie ma, że tania kurwa z bazaru albo co innego itp. po co mi to za niska kultura tutaj panuje, żebym pisał o swojej żonie odpowiem tylko, że ma własne upodobania, niekoniecznie takie jak moje

V#34 - ja też lubię roztrwaniać własnoręcznie zarobione pieniądze - przynajmniej nikt mi nie jęczy ;) :D

@v34 >potrafią same siebie zasponsorowac nie wątpię, zwłaszcza te, które preferują skromność, która nie przyćmiewa ich urody ;-) LOL

dark fajne ale mnie wersja bez góry :D:D:D

rainbow dick @v34 >potrafią same siebie zasponsorowac nie wątpię, zwłaszcza te, które preferują skromność, która nie przyćmiewa ich urody LOL x dzisiaj klasyka najmocniej szarpie po kieszeni :P

@dark_ side >Mnie do łóżka w zupełności starczyłoby coś takiego: >http://www.intimo-dlaciebie.pl/alles-padme-bi ustonosz-push-up-cat-86-id-834.aspx przecież to się kompletnie nie nadaje, przecież to jest takie opakowanie, które trzeba zdjąć, żeby pójść na całość, nie zauważyłaś czy nie wiesz? ;-) fajne do seksu są wdzianka, których nie trzeba zdejmować, bo pozwalają na pełen repertuar

"fajne do seksu są wdzianka, których nie trzeba zdejmować, bo pozwalają na pełen repertuar" 123 Co facet to inna wersja :) mój i tak wszystko by ze mnie zdjął. Kurczę aż mi się wyobraźnia na maxa włączyła. Chyba będzie dziś gorrąco :)

Cholera, to do seksu trzeba się rozbierać? Pojęcia nie miałam:P Chodziło mi bardziej o to czym wolałabym rozpalić zmysły mężczyzny. Pieprzyć wolę się nago. Czasami tylko w lateksowych rękawiczkach.

@dark_ side >Chodziło mi bardziej o to czym wolałabym rozpalić zmysły >mężczyzny. niestety, szkopuł w tym, że liczy się nie to, czym ty "byś wolała" tylko co faktycznie go rozpala takie coś to jest niewątpliwie eleganckie, ale w skali "rozpalania", to jest złamana zapałka

Rainbow, czy się gniewam, czy nie gniewam ( co za różnica?) :P 123 Czego byś nie powiedział to jednak myślę, że kobiety (a przynajmniej potencjalne kochanki) traktujesz przedmiotowo. Ważne żeby był otwór, do wkładania i gołe cycki do macania :) No masz zrymowało mi się :D

wiec do tej klasyki załozyc fajne ponczoszki i zmysły rozpalone nie trzeba w rózowych szklanych sansałach z futerkiem wyskakwiac:D:D:D

Nie no to już moja głowa w tym żeby znaleźć mężczyznę który ma podobne pragnienia, czy dobry(w moim mniemaniu) gust i smak. Ty masz kobietę która dobrze się czuje w takich wdziankach, a ja faceta który nie jest fetyszystą kiczu;)

to potrzeba czy nie potrzeba? ;-) BTW Blondi - fajna sukienka :-) fetyszyzm kiczu? proponuję udać się do dowolnego salonu mody ślubnej ;-) LOL

Gość Aniu a mozesz napisac
pytam bo xs raczej nie jestes a odawge masz sie w seksiu ciuszki ubierac :P

Ale moda ślubna jest kiczowata:D Nikt by mnie nie nakłonił do wyskoczenia w białej księżniczkowej sukience. Co mi chcesz udowodnić Tęczowy? To, że w salonach z modą ślubną siedzą modowi eksperci, a ja się gówno znam? Nie wykluczam, że tak jest. I co teraz?

:D na szczęście ja brałam ślub w wieku, w którym można było mi wybaczyć kicz ;) :D Do pytającego/ej - noszę 42/44, a odwagę mam ;) bo jak się kocha to się wszystko akceptuje - nawet (a zwłaszcza) niedoskonałego partnera :P

Gość Aniu a mozesz napisac
Aniu dziekuje za odpowiedz, tez nosze rozm 42/44 i tez mam odwage pokazywac sie mezowi w takich strojach :) pytalam tylko z ciekkawosci :)