Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

jakie akcesoria, zabawki, ciuchy najbardziej lubicie? :-)

Polecane posty

Ja nie jestem taką typową sfochowaną blondi - jestem zła, co nie oznacza, że się zamykam i mamy ciche dni :P Co do wielbienia blondu- możesz wielbić. Zezwalam Ci. Nie zmienia to faktu, że leżysz u moich stóp i korzysz się :P A bielizna ... co bym nie założyła i jakby to nie było skomplikowane to mąż zrobi wszystko żeby to zdjąć :D Jakiś czas temu męczył się z tym: http://www.intymna.pl/p1381,532,1,20639,,larissa-komplet ale nie odpuścił :D

Fajna ta góra na drugim zdjęciu, ale do takiej trzeba mieć sporą klatkę. Na tobie wyglądałaby fenomenalnie. Jakoś wolę czarną bieliznę i taką wręcz zabudowaną. Taką która więcej zakrywa niż odkrywa.

No właśnie mi też bardziej ten komplecik przypadł do gustu :) Czarne też lubię, ale białe w połączeniu z blond loczkami i niebieskimi oczami daje anielski efekt.

he he tak pozornie ;) Kiedyś kolega powiedział mi, że ujęły go moje oczy. Bo w nich było widać to co na prawdę we mnie drzemie.

Eeee to nie:D Ostatnio mi się wydaje, że wszystkich skądś znam. Może to początek jakiejś choroby psychicznej:D

I ta konstrukcja zdania:O Prawie polska. Tak to jest jak się robi 5 rzeczy na raz+ zagląda na kafe:D

Jeśli Anna to twoje prawdziwe imię, to ten sobowtór którego ja znam ma z Tobą wiele wspólnego:D

He he też robię kilka rzeczy na raz ;) Anna to moje prawdziwe imię, ale wiadomo jak jest popularne. ;) Niejednemu psu na imię Burek :D

Fajnie, że mąż Ci robi takie prezenty. Znam mężczyzn którzy są bardzo zazdrośni o ten kawałek gumy, czy plastiku:D

@dark_ side znowu dyskutujesz o czymś o czym się nie dyskutuje jesteś niepoprawna ;-) to mi się ...podoba :-P co niby mam "tandetne" i niby dlaczego? zaintrygowałaś mnie :-)

Jak się nie ma na tym punkcie kompleksów to można żonie robić takie prezenty :) Mój to się jeszcze dopytuje czy chciałabym coś extra.

@blondi-ania >lubię zabawki >Od męża dostałam gumowe prącie Czasem się nim bawimy. jaki kaliber? ;-) kupcie dildo typu rainbow w odpowiednim rozmiarze, a zobaczysz może choćby częściowo "jak to jest" :-P

@dark_ side >Fajnie, że mąż Ci robi takie prezenty. Znam mężczyzn którzy są >bardzo zazdrośni o ten kawałek gumy, czy plastiku to chyba siurki z kochankowego wątku ;-)

Gość Aniu a mozesz napisac
ile wazysz lub jaki nosisz rozmiar ubran i jaki masz rozmiar biustu?

Aniu a mozesz napisac ile wazysz lub jaki nosisz rozmiar ubran i jaki masz rozmiar biustu? 123 A w jakim celu mają być użyte te informacje ?

Tęczowy, piękna uwodzicielka potrzebuje czegoś skromnego, czegoś co delikatnie podkreśli jej seksapil a nie kolorowych sznurków, koronek, koralików które sprawiają, że mężczyźnie kręci się w głowie od tego przepychu. Tysiąc wzorów i kolorów. To kobieta ma grać pierwsze skrzypce, a nie jakieś ubranka jak na choinkę.