Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow dick

jakie akcesoria, zabawki, ciuchy najbardziej lubicie? :-)

Polecane posty

Dzień Dobry:) Może przejdźmy do bielizny erotycznej, bo nie mogę się doczekać, czym autor nas zaskoczy:)

Przecież żartuję. Już samo futro z szynszyli akcentuje żart. :D Weź się, człeku ogarnij, to tylko forum, elita nie jest poważna. :classic_cool: Poza tym, to nie jest dla mnie kłopot, żeby rozpalić w kominku. Nie jestem niepełnosprawna. On zawsze rąbie drewno i rąbać będzie po wsze czasy, ja tego nie robię, bo się boje, że wbiję sobie siekierę w plecy. :D

Dark na pewno nie będą to gorsety, bo to podobno dla wiekowych pań :O Tęczowy już podpadł mi na całej linii Teraz mnie przepraszaj draniu, poczułam się dotknięta :P

@blondi-ania >Dark na pewno nie będą to gorsety, bo to podobno dla wiekowych >pań >Tęczowy już podpadł mi na całej linii >Teraz mnie przepraszaj draniu, poczułam się dotknięta o matko i córko ale narobiłem!!! przepraszam przepraszam Blondi - wiadomo, że Tobie we wszystkim dobrze! :-) :-) :-) różnica taka, że Ty lubisz a one MUSZĄ a dorobiają filozofię :-) no gdzież ja mógłbym mieć cokolwiek przeciwko gorsetom??? czy wybaczysz mi kiedyś??? :-( w końcu jestem tylko facetem z wielką pałą, mózg przez to permanentnie niedokrwiony :-P

Rainbow teraz sie będziesz płaszczył przede mną przez tydzień - inaczej nie wybaczę. A pamiętliwa jestem cholernie :P

Podoba mi się ten gorset Aniu. Mam mentalność starej baby, co z uwagi na wiek nie jest znowu takie dziwne;)

uh! BAD NURSE bardzo OK, co jest z tymi mundurkami, że tak kręcą? :-) gosecik śliczności, ale czy nie masz zbyt subtelnej urody do tego? takie czarno-czerwienie to jak dla mnie bardziej dla brunetek z jaskrawą urodą ja lubię niektóre bodystockings, ale takie wzorzyste :-) http://www.eavg.vot.pl/demo14pl7a/img/p/24-79-thickbox.jpg

@blondi-ania >Rainbow teraz sie będziesz płaszczył przede mną przez tydzień - >inaczej nie wybaczę. A pamiętliwa jestem cholernie mam się płaszczyć? byłem niegrzeczny! :-(( krwi w głowie już prawie nie mam a jak zaraz do pokoju wejdzie jakaś koleżanka a tu taki namiot a ja nie wiem już nawet gdzie jestem... co za upokorzenie! :-((

Bo się zbulwersowałeś...jak kobieta może...:O Pewnie, że może. Akurat napalenie w kominku to bułka z masłem. Odpowiedź na pytanie o buty: "P. 20 lis, 9:49 prosze Cie" :D:D:D A serial o Poruczniku Colombo pamiętam, a co?

>mam się płaszczyć? byłem niegrzeczny! >krwi w głowie już prawie nie mam a jak zaraz do pokoju wejdzie jakaś >koleżanka a tu taki namiot a ja nie wiem już nawet gdzie jestem... >co za upokorzenie! Dobrze ci tak :P Płaszcz się grrrr 123 a wracając do tematu, ostatnio kręcą mnie takie klimaty: http://www.intymna.pl/p1381,531,1,18634,,pussycat-komplet-7-czesciowy 123 Vera ;) ja też palę w kominku - też mi wyczyn, żeby kobieta nie miała sobie z tym poradzić? Facet do innych rzeczy jest niezbędny :D Nieprawdaż? Rainbow tu jakieś z nas niemoty robi :P

>a wracając do tematu, ostatnio kręcą mnie takie klimaty: > http://www.intymna.pl/p1381,531,1,18634,,puss ycat-komplet-7- >czesciowy to powinno mieć dziurki, wtedy było by OK >Rainbow tu jakieś z nas niemoty robi z WAS? zdecydowanie nie z Was :-)

>gosecik śliczności, ale czy nie masz zbyt subtelnej urody do tego? >takie czarno-czerwienie to jak dla mnie bardziej dla brunetek z >jaskrawą urodą 123 :P na tym polega mój urok subtelna uroda połączona z drapieżnością to jest to co tygryski lubią najbardziej:D

trzydziestkę przekroczyłam ze 3 lata temu. Nie wiem od kiedy jest się starym, ale też lubię gorsety więc to chyba już;) ­ Fajnie jest być złą, ale nie jestem aż taka zła że nie do ujarzmienia.;) 7#173 Szukałam czegoś w sieci i trafiłam na takie klapeczki:D http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/2007/01/kobieta-z-klas-7.html opis na dole jest świetyny:D

:D Klapeczki :D mistrzostwo opis jeszcze lepszy :D - właściwie to nie wyobrażam sobie nosić klapek z zakrytymi palcami (chyba, ze to kapcie :D ) Dark to my prawie równolatki ;) faktycznie niedawno był taki topik, że kobiety po 30 to już tylko do grobu się nadają ;) Jestem na etapie wybierania trumny, a w międzyczasie trochę rozrabiam. Zła to ja mogę być na początku - potem jestem uległa :D

prawda jest taka, że po 30-tce to kobity dopiero się zaczynają nadawać do sexu @Blondi kobiece "zło", które się korzy przed męską seksualną siłą, fajny scenariusz :-)

rainbow dick kobiece "zło", które się korzy przed męską seksualną siłą, fajny scenariusz 123 Ten scenariusz akurat lubię, ale są kobiety, które zawsze chcą być górą i też im z tym dobrze - co człowiek to inne upodobania. 123 A wracając do nurtu głównego, zastanawiam się nad zakupem: http://www.intymna.pl/p2409,2592,1,21914,,bodystocking-l400-white,SID=f4ac447478a4e406fc39c934a4b11646 lub to http://www.intymna.pl/p1381,532,5,13035,,chelsea-white-komplet

widzę, że już się tak na mnie nie gniewasz :-) czy już pisałem, że wielbię blond? blond to czysta mistyka, ma w sobie takie "coś", że mmmmm :-) a co do bielizny - mój głos na body oczywiście, ale dla mnie najbardziej sexi są takie pod samą szyję za to z otworami na cycuszki :-)