Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary człowiek i moze

jak rozstaliscie sie z kochanką ?

Polecane posty

juz mi ktoś wczoraj zarzucił że mam włochate jaja:D:D:D Moze dlatego że jestem swiadoma samej siebie?:)

Niegrzeczny.... jestm kobietą z całym bagazem emocji ;) ale potrafie je odczytwyac na tyle dobrze by uznac że coś co miało mnie bawic zaczyna męczyc i to nie jest dla mnie dobre...kiedys trzeba tą decyzje podjac ;)

Gość bydgoszcz-anka hanka
V34 mam glownie to drugie . Ale cholernie boje sie podjecia powazniejszych decyzji . Co bedzie jesli kochanek nie okaze sie tak idealny w codziennym pozyciu ? Mam 34 lata ktos pytal , choc niewiem jakie to ma znaczenie .

Gość .........nieprawda
Byłam z kochankiem ponad 3 lata,rozstaliśmy się w zgodzie i do dzisiaj utrzymujemy przyjacielskie kontakty.Oboje mieliśmy i nadal mamy swoje rodziny.

bydgoszcz-anka hanka V34 mam glownie to drugie . Ale cholernie boje sie podjecia powazniejszych decyzji . Co bedzie jesli kochanek nie okaze sie tak idealny w codziennym pozyciu ? Mam 34 lata ktos pytal , choc niewiem jakie to ma znaczenie . x to sie nazywa "Twoja interpertacja" najwiekszym błedem nie jest podjecie niewlasciwej decyzji ale nie podjecie jej wcale :P Nie wiesz co bedzie dopóki tego nie sprawdzisz;)

Gość Niegrzeczny00
świadoma samej siebie? a co to niby znaczy? jesteś po prostu zimną suką :)

Gość Niegrzeczny00
Kobiety nie potrafią podejmować jednoznacznych decyzji w takich sprawach. Znajdź sobie kogoś nowego to decyzja sama się podejmie.

Gość Niegrzeczny00
gorącą suką? nie wiem co gorsze :)

To wszytsko nie takie latwe . Mam dwojke dzieci ktora we wrzesniu zaczela szkole , dopiero sie przeprowadzilismy w nowe miejsce , nie mowie juz o kredytach . Myslac logicznie powinnam to zakonczyc ale sie nie da :(

Z kwiatka na kwiatek?:) troche złudne ;) bo sie wszystkich porównuje do tego "swojego ideału" :) a ona ma miec własnie coś innego, dac szanse czemus lepszemu niz to co wyniszczało. Ewentualnie zwiazac sie z kochankiem ;). odradzam :P

Nie chce nowego . Po co jeszcze bardziej komplikowac zycie ?

[zgłoś do usunięcia] Niegrzeczny00 gorącą suką? nie wiem co gorsze x ewidentnie ta ostatnia niebezpieczna:D:D:D:D

bydgoszcz-anka hanka Nie chce nowego . Po co jeszcze bardziej komplikowac zycie ? x pomyslałaś o tym co bedziesz mysleć jako zona człowieka który wyrywa męzatki z dziecmi?:P Marne podwaliny pod zdrowuy związek :P

Gość niegrzeczny czyzby mezczyzni
potrafili podejmowac decyzje??? Hahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahaha!!!!!

Gość Niegrzeczny00
bo gryzie i parzy? :) nowy, inny, ekscytujący kwiatek chyba pomaga zapomnieć o starym. przynajmniej jak tak mam :p

Gość z tego co piszecie
widac ze kochanek/kochanka bedac w stalym zwiazku zawsze ma problemy decyzyjne. Myslalam, z tylko faceci sa bez jaj miotajac sie jak smrod po gaciach od zony do kochanki, a okazuje sie ze panie maja tak samo...

Niegrzeczny niektóre kwiatki są wyjątkowo ekscytujace i tu sie zgodze z anka hanka :P trudno sie z tego wyplatac ;) ale to nie jest niemozliwe:P

To ja go wyrwalam 😭 V34 a masz podobne doseiadczenia ? Bo ja jakies dwa lata temu dokladnie to samo radzilam przyjaciolce a dzis sama jestem w tym bagnie .

anka hanka jakbym nie miała siedziała bym na innym temacie ;)

Gość bo laski i faceci
sa po jednym chooju doslownie i w przenosni:-D

Gość Niegrzeczny00
Chyba jednak mężczyźni łatwiej podejmują takie decyzje. Inna sprawa że najczęściej facet chce żeby było tak jak jest, a jak kochanka naciska żeby się zdecydował to wtedy pojawia się problem.

Gość z mojego doświadczenia
życiowego wynika, że "męska" decyzja, to żadna decyzja. Każdy facet potrzebuje kobiety, by mu powiedziała, jak ma działać. trochę to męczące prawdę mówiąc.

Niegrzeczny :D ale czuje ze u hanki to on naciska :P

Gość no bo zawsze naciska ten
kto jest sam, bo cierpi. Ta druga strona sie tylko bawi.

z mojego doświadczenia życiowego wynika, że "męska" decyzja, to żadna decyzja. Każdy facet potrzebuje kobiety, by mu powiedziała, jak ma działać. trochę to męczące prawdę mówiąc. x moze warto dac mu dorosnąc?:P:D

Gość Niegrzeczny00
Na co? Chce się z nią ożenić?? :)

Gość bo laski i faceci
obie plcie mysla prawie tak samo i tak samo chca seksu bajki o ksiezniczkach sie skonczyly dzis podchodzi sie do tematu bez podchodow tylko konkretnie:-)

Gość ja sie rozstalam konkretnie
i nie pozostawiajac watpliwosci. A meskie decyzje? To jakis oksymoron.