Gość Adrianerro Napisano Listopad 20, 2012 Witam Panie [i Panów jak też czytają moje zestawienia literek łacińskich ;)] Mam problem, szukam w internecie blogów poradników i innych "takich takich" stron gdzie znajdę jakieś dobre [i smaczne ;)] porady dla facetów dotyczących ubierania się. Na kanałach np. YT jest pełno porad dla kobiet, ale nie mogę znaleźć nic ciekawego dla siebie dla faceta. Interesuje mnie : - jak dobierać kolory ubrań butów itp. do . ciemnoblond włosy . jasną cera . jasne niebieskie oczy [takie że photoshop wymięka ;)] - jak dobierać ubrania do mojej sylwetki i wzrostu .wzrost [172 cm] .sylwetka tak zwana "prostokątna" BMI w normie, choć ostatnio rosną mi mięśnie bo regularnie ćwiczę, więc będę się musiał pożegnać z BMI ;) - buty ????? Jakie kształty ? Czy to też ma jakieś większe znaczenie ? Nie chcę porad w stylu "co nie umiesz się ubrać ? " , bo nie napisałem , że nie umiem, chcę tylko polepszyć mój wizerunek do perfekcji, dlatego potrzebuję Waszej pomocy, bo wiem że w tych sprawach jesteście perfekcyjne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach