Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julieeetttteeee

Jaki kolor włosów pasuje do mnie?

Polecane posty

Gość julieeetttteeee

Witajcie. Proszę o poradę. Mam naturalne włosy blond takie jak na zdjęciu poniżej. i46.tinypic.com/2qa8diw.jpg i47.tinypic.com/2gtaomo.jpg drugie zdjecie jest troszke bardziej aktualne, lecz wlosy sa od spodu po prostu tak ciemne a na zewnatrz prawie takie jak na pierwszym ;) w wakacje dwa razy pofarbowałam je na podobny odcień blondu, ponieważ chciałam żeby wszystkie włosy były jednolite i troszkę jaśniejsze. Wcześniej miałam rozjaśnione od słońca na wierzchu a pod spodem dużo ciemniejsze i jak widać na zdjęciu miałam takie jakby pasemka. Trzeci i ostatni raz pofarbowalam je jakos pod koniec wrzesnia. Teraz mam juz male odrosty koloru takiego mysiego a wlosy sa wg mnie TROCHĘ żółte. Ogółem w skrócie tak jak wcześniej napisalam- na wierzchu wlosy sa mneij wiecej takie jak na pierwszym zdjęciu,a kiedy sa zwiazane sa takie jak na drugi, ;) Co zrobiłybyście na moim miejscu? Może proponujecie mi w ogóle inny kolor? Jakis jasny ciepły brąz? Sama nie wiem. Proszę o pomoc! :)

Gość .,.,.,.,.,.,.B.,.,.,.,.,.,
Ciepłe kolory w Twoim przypadku to nie jest dobry pomysł. Jasny naturlany braz nadałby Ci wyrazistości, jedank myślę,że blond to jest Twój kolor włosów.