Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czy to możliwe...

Czy ten związek ma jakiekolwiek szanse. co powiedzą inni... . BŁAGAM POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość uciekam do lozka zmoim
yhy no napewno napewno :-O gowno cie to obchodzi co ja tu robie. mam prawo wyrazic moje zdanie jak mi sie podoba a dla mnie temat PROWO a ty jestes niewyruchana imbecylka ktora dostaje orgazmu czytajac takie brednie

fajnie ze zaczernilas moj nick imbecylko :-) tepa szmata :-O

napisałaś na początku że ona była twoją przyjaciółką i bla bla bla... a teraz odnoszę wrażenie że liczy się tylko to żeby zapomniał o niej i zaczął życie z tobą... albo to jest jakieś głupie prowo albo ty jesteś naprawdę durna!

pisząc zapomniał o niej miałam na myśli właśnie to, że jest gotowy na to żeby z kimś być jej nikt nigdy nie zapomni ani on, ani ja i nie pozwoliłabym mu nawet usuąć tych zdjęć. wiem że jest mu ciężko.... tylko czy na pewno jest gotowy. Pytałam go o to, powiedział że tak...

w jednych postach jesteś miłą zakochaną kobietką w innych aż kipiesz złością i wulgaryzmem... niech ten facet ucieka jak najdalej jeśli ten temat to prawda, bo ty jakaś niezrównoważona jesteś chyba :/

[zgłoś do usunięcia]zraniona, zdradzona!!! napisałaś na początku że ona była twoją przyjaciółką i bla bla bla... a teraz odnoszę wrażenie że liczy się tylko to żeby zapomniał o niej i zaczął życie z tobą... albo to jest jakieś głupie prowo albo ty jesteś naprawdę durna! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jasne ze to prowo i jasne ze jest durna. :-O jakby laska pisala ze zakochala sie i czy ten zwiazek ma sens to ok ale ta do wyra z nim skacze i zadaje durne pytania :-O:-O:-O po za tym to suka a nie przyjaciolka i tyle w temacie. chyba widac ze PROWOKUJE zadna kobieta o zdrowych zmyslach nie zastanawia sie czy facet zapomnial zone i matke jego corki i dlaczego obraczki nie nosi :-O

jasne ze chodzi mu o seks. nagle wielka milosc facet rzuca obraczke w kat hahaaaaaaaaaaaaaaaa pewnie niedlugo zdjecia zony spali w piecu :-O:-O:-Obo tak oszalal na twoim punkcie :-O

cze zwiazek ma jakies szanse pyta sie PRZED seksem a nie PO i juz napewno nie na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe dokladnie:-O zakochal sie nagle i zapomnial o zoniei jej PRZYJACIOLCE:-O wiekszych i bardziej infantylnych bredni dawno nie czytalam przypadkiem znam mezczyzne ktory stracil zone i on jest w nowym zwiazku ale tak idiotycznie ani on ani jego nowa partnerka sie nie zachowuja. ta nowa szanuje pamiec jego zony a nie byla jej PRZYJACIOLKA

zapytałam o obrączkę :) odpisał mi : "hmmm dziwne pytanie. noszę zawsze jak pamiętam może zdarzyło się przypadkiem że akurat wtedy nie miałem ale staram się nosić mogłem po prostu zapomnieć a dlaczego o to pytasz?" no nie wiem każdy może myśleć co chce a ja i tak spróbuję....

Gość do : uciekam do lozka z moim
interesuje mnie co Ty tu robisz skoro inni nie mogą tu być :D Idiotko to nie ma znaczenie czy to provo czy nie - takie sytuacje się zdarzają i twój tępy mózg powinien zacząć to przyswajać a teraz idź spać bo Twój pantofel tęskni

a ty idz i jebnij sie lbem w sciane imbecylko. widac jakas ty przyjacioleczka obesrana :-O on cie wyrucha i wyrzuci i tyle w temacie ale na wiecej nie zaslugujesz :-O

do : uciekam do lozka z moim NIE CZYTAM TWOICH BREDNI

no i wszystko jasne, nie gadaj bzdur że jest gotowy na inny związek... skoro nosi dalej obrączkę to nadal o niej myśli i ją kocha! on przez 3 lata nie zaznał seksu, a ty mu to dałaś i liczy się tylko to: SEKS!!! on nie jest tobą zainteresowany i nie jest zakochany jeśli na to liczysz! a wydaje mi się że interesowałaś się już nim prze śmiercią przyjaciółki, jeśli tak to mało warta jesteś, sory takie mam zdanie...

Gość droga autorko :)
mógł się oczywiście w Tobie zakochać :) i mógł zdjąc obrączkę po prostu założył, że zaczyna coś nowego. Jeny powodzenia!!! A tym pytaniem chyba go spłoszyłaś on też moze być niepewny :) i myślę, że zapomniał o bólu

Gość do : uciekam do lozka z moim
nie czytasz bo nie potrafisz Kretynko :)

do zraniona zdradzona... skąd ty możesz wiedzieć co on mysli??:)

[zgłoś do usunięcia]zraniona, zdradzona!!! no i wszystko jasne, nie gadaj bzdur że jest gotowy na inny związek... skoro nosi dalej obrączkę to nadal o niej myśli i ją kocha! on przez 3 lata nie zaznał seksu, a ty mu to dałaś i liczy się tylko to: SEKS!!! on nie jest tobą zainteresowany i nie jest zakochany jeśli na to liczysz! a wydaje mi się że interesowałaś się już nim prze śmiercią przyjaciółki, jeśli tak to mało warta jesteś, sory takie mam zdanie.. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX DOKLADNIE

przyjaciolka hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

to miłej rozmowy :) Dobranoc

do droga autorko :) on nie zdjął tej obrączki na stałe tylko wyraźnie napisał że zapomniał ją chyba włożyć, także mam prawo sądzić że nadal myśli o żonie skoro nie zdjął jej na stałe, proste...