Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka137

nieśmiały chłopak-jak go poderwać? problemy sercowe..

Polecane posty

Gość jolka137

u mnie sprawa wygląda następująco: poznałam jakiś czas temu chłopaka, ze szkoły, z mojego wieku, gadaliśmy ze sobą już parę razy, poznaliśmy się, napisał do mnie na telefon (numer miał od naszej wspólnej koleżanki), wymieniamy się SMS-ami od czasu do czasu, ale... tu jest problem - on jest nieśmiały, tak mi się przynajmniej wydaje, ja też jestem nieśmiała no i już tak jakoś od 6 miesięcy nic się nie dzieje... co mnie trochę przerasta. co tu dużo mówić, zakochałam się. on we mnie raczej też, bo ostatnio wypytywał o mnie tą koleżankę, od której ma numer, jak się widujemy na przerwach-uśmiecha się, zawsze mówi 'cześć', ale jakoś nie bardzo jest skłonny do zrobienia czegoś w kierunku, abyśmy W KOŃCU byli razem. ja już po prostu nie wytrzymuję tego. mam czasem ochotę podejść do niego-pocałować go i powiedzieć, że go kocham, ale się WSTYDZĘ. naprawdę, nie wiem już co mam zrobić, jak się zachowywać kiedy on jest niedaleko mnie, albo (co gorsza) mijamy się na schodach, bo wówczas mamy bardzo bliski kontakt. dla mnie, jako dla osoby nieśmiałej, niepewnej siebie, jest to naprawdę trudna i krępująca sytuacja... chciałabym, żeby coś w końcu ruszyło, żeby coś się zaczęło dziać, bo mnie już to męczy (i wydaje mi się, że jego też), ale nadal nic. tak czekam i czekam. myślicie, że powinnam przejąć inicjatywę i zacząć działać?

Gość jolka137
tak, z XIX wiek. weź się ogarnij. ;o reserved- oczywiście, już lecę -.-

Gość jolka137
czy to może być jakiś problem dla faceta jeśli nie trzymam moczu?

Gość jolka137
ludzie sa straszni. Boze, widzisz, a nie grzmisz! Prosze was, ogarnijcie sie.. ;o

Gość dflflfll
Nie przejmuj się podszywami tylko rób pierwszy krok śmiało! Co to znaczy czekam i czekam? Jeżeli widzisz, że ta metoda nie przynosi sukcesu to po co z niej korzystasz??

Gość hdfbfjp
A jaki masz problem, żeby przy tym mijaniu sie na przerwach itp. zagadac? Zwykłe ''co tam u ciebie?'','' o której konczysz'' i milion innych.. rozmowa nawet krótka i 'o niczym' zbliża.. no i masz z nim kontakt a samo to jest bardzo miłe, prawda? Czekanie wszystko niszczy.