Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

boję się, że nigdy nie będę dobra w łózku...

Polecane posty

ostro mnie z kimś mylisz 👄 i nie zmieniaj nicków bo oczopląsu można dostać:)

Gość a ja nie wierze
ostatnie wpisy są raczej twoje, frustratko whedif.

Gość urszula majewska
to ty nie zmieniaj sie tak czesto z cwelostwem prowadzacym ten projekt gowniana sciero

Gość urszula majewska
wierz sobie jebusie ze to 1 osoba, jak zawsze z reszta haha

I zostałam sama z moim problemem. To było do przewidzenia 😭 W takim razie idę się zmasturbować w samotności 😭😭😭

Gość anooooooosiQ
Heloiza przestań. Wg Ciebie życie bez seksu nie ma sensu? Też tak kiedyś myślałam. A jak przyszło do co czego, to wielkie rozczarowanie. NIC nie poczułam. I to ma być coś, o czym traktują wszystkie filmy, seriale, piosenki, książki? Obyś nie musiała przeżyć takiego rozczarowania, bo to nic miłego. Ale w moim przypadku pozwoliło mi to wreszcie zweryfikować światopogląd.

a to nie jest tak że jak się nic nie poczuje to po prostu seks był kiepski? partner albo Ty :-P cześć wszystkim

nie wiem co to jest układ FF, przykro mi. whedif, cześć! myślałam dziś o tobie, hehe, miałam cię właśnie wywoływać;-)

facet- o co ci chodzi??? co to ma do szukania miłości??? czyż nie jestem człowiekiem? czy Ty nie jesteś człowiekiem? czy ja mówię o rzeczach, które sa w jakiś sposób nienormalne?

Ty jesteś niepoważny....niczego takiego nie robię.... miałam kiedyś dobrego przyjaciela, wciaż się przyjaźnimy, jesteśmy dorosli, to poszliśmy do łózka, ale od 3 lat tego nie robimy, ale za to przyjaźnimy się i jest miło.

???? nic podobnego. łączę, jasne, że tak. bardzo bym tak chciała, ale wtedy to ja skorzystałam z okazji- moja droga, ja do 30 byłabym dziewicą w innym wypadku.... co słychać? lepiej dziś?

ja tam się nie wstydzę tego że jestem dziewicą;) a jak mi się "chce" to idę na basen lub, dawniej, pobiegać:) lepiej bo jestem przymulona długim snem i tak nic nie czuję:)

whedif- nie wstydziłam się...chociaz może??...nie chciałam już być i tyle, chaiłam wiedziec jak to jest i tyle. najbardziej lubię spać.

Gość przynajmniej mieszkasz
sama a nie z rodzicami ;/

Gość ettyyk
jak masz wazna ksiazeczke sanepidowska to zapraszam na prywatne lekcje.

Gość radoslaw24.,2
autorko skad jestes ?

whewdif- sama dorabiam sobie na wakacje takie sprawy, ale się nie utrzymuję , nie.... liczę, że jak skonczę studi to się utrzymam. dsaj boże... nie mogę napisać skąd jestem, nie chcę. internet to jest. czuję, że wsszzystko co jest prawdziwym życiem omija mnie szerokimm łukiem....