Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

boję się, że nigdy nie będę dobra w łózku...

Polecane posty

whedif, ja wiem, że ty po nocach lubisz być aktywna na kafe...ale ja już chce iść spać w sumie....to sobie znów nie pogadamy... ale pisz do mnie, nie krępuj sie;-) będę cię czasem wywoływać na forum;-) idę, muszę już dobrej nocy i trzymaj się, dzięki za piosenkę;-)

pomarańczo - a ja Ci życzę wyjścia ze schizofrenii:) co robisz? np. imprezujesz do 5 rano? nie wydajesz się być taką osoba - gdzie ja i impreza kurwwaa:( j'suis pitoyable nie no w sposobie życia to jestem spokojna bo ja NIE MAM ŻYCIA. moje życie się skończyło w 2011 r.

Gość ujhhuikh
te wszystkie projekty wyśmiewają się z osób chorych,z problemami,robią z nich debili,mogę wam tylko współczuć głupoty

w czym przepraszam? w budowie obozów koncentracyjnych??? udział w zamachu na wtc??? czy ty masz mózg? idź się leczyć, masz manię, paranoje ii zwidy i śmiesz wytykać innym jakies problemy przy swoich schizach i nieżyczliwości...

słuchaj Ty pomarańczowy pomyleńcu gdzie ja się, do kurwy śmieję, z osoby chorej psychicznej? nie uważasz że przeginasz z tymi oderwanymi od czegokolwiek uwagami? bo pierodolisz jak potłuczony.

Gość a ja nie wierze
chyba raczej projekty są debilami, ile można w ten sposób gnić bez sensu najakimś durnym forum a schizofrenię to masz ty, nie bez powodu cię ciągnie do psychiatry jak muchę do gówna.

Gość ujhhuikh
whedif,udajesz że masz depresję moim zdaniem,było tu już sporo projektów które wpadły

hmmm....jezu...ja tam zawsze miała jakieś dziwne problemy ze swoim stodunkiem do życia w ogóle...więc w sumie moge mówić, że nigdy nie żyłam. ech...nie dla wszystkich jest zycie...bezsensowny wynalazek.... je te dis.... myślę, że jestes fajną babka, chodziłybyśmy na drina de temps en temps, gdybyśmy np. razem studiowały;-) szkoda, że czasem najciekawsi ludzie są gdzieś tam poza zasiegiem...ech samo życie, jak w temacie, haha...

heh :D dobra nie będę komentować takie gim-chuj-wie-co pewnie i tak nie zdaje sobie z tego sprawy co pisze:D a Twoje zdanie mam w głębokim poważaniu 👄

Gość ujhhuikh
pokazujesz tylko swój poziom,ja się zniżać do niego nie będę

helojza mówiłam o takim życiu polegającym na wychodzeniu właśnie ;)

tak czy owak idę spać, mais je te prie de se sentir libre a m'ecrire;-) je serai ici demain soir... bonne nuit;-)

Gość urszula majewska
hehe ja tez wiem ze to marny projekt, ciagnie sie od miesiecy jak papier do dupy, a dzien w dzien to samo, ze ci sie jeszcze nie znudzilo powtarzanie ciagle tych samych bzdur, w sumie to pare osob ciagnie wiec im latwiej

dobra troll idź już:) bo znowu napiszesz jakąś z bzdurę:) po co Ci się ośmieszać coraz bardziej i bardziej.

a ja o życiu w ogóle, hehe..... chociaż czasem wychodzę, ale nie uważam, żeby to stawiało mnie na jakimś piedestale, kurde... pozytywny temat? czasem zakładam takie.... ok, założę jakiś pozytywny temat na dniach, żeby nie było. ale wiesz, hipokryzji nie lubię. lepiej być szczerym, jeśli to oznacza smutek to lepiej niż sztucznie doczepiony uśmiech.

Gość urszula majewska
"spokojną XD może dlatego że podchodzę do forum na luzie co im się najwyraźniej nie udaje no i nie nazywam nikogo szmatą " x "nie no w sposobie życia to jestem spokojna bo ja NIE MAM ŻYCIA. " x dobra nie będę komentować takie gim-ch*j-wie-co pewnie i tak nie zdaje sobie z tego sprawy co pisze" xxx i to pisze w tym samym czasie 1 osoba. Takze przykro mi ale to wlasnie ty udowadniasz, ze masz schizofrenie

hehe nigdy nie pomyślałam że mój stan jest aż tak dziwny;) helojza :) dobrych snufXD

Gość unnkmc
niezrownowazona forumowa sraka

Gość a ja nie wierze
whedif ty głupia wywłoko, tutaj do ciebie piszą co najmniej 3 osoby, jesteś kompletną kretynką jeśli tego nie zauważyłaś i nie zrozumiałaś.

urszulko kotku. powiedz jeszcze raz i na spokojnie o co Ci chodzi;) i czy mam schizofrenię czy jestem projektem? Twoja diagnoza wiele dla mnie znaczy:) wydrukuję ją i pójdę z nią do psychiatry, jestem pewna że to nam pomoże w badaniu :D

Gość ZAKŁAD POGRZEBOWY
Czy może jest tu jakaś zbłąkana duszyczka ??:)

Gość gawaru po rusku
zalosny projekt hehe przeciez to kazdy wie

Gość urszula majewska
widzisz forumowa kurwo? Dlatego cie tu nienawidza, gnij suko

Gość gawaru po rusku
jest tu zablakany projekt, zabierzcie ja do kostnicy