Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patpattam

Gdzie są ogłoszenia ludzi potrzebujących -

Polecane posty

Gość patpattam

Ogłoszenia ludzi którzy potrzebują nerek itp chce oddać swoją nerkę jakiejś ślicznej dziewczynie mam nadzieję że komuś pomogę 😴 dajcie jakiś namiar

Gość ale brzydkiej to juz nie
ale brzydkiej to juz nie oddasz???

Gość patpattam
Ja nie przeklinam podszywie "a brzydkiej nie oddasz" a co za różnica?

Gość naprawdę dobry człowiekkk
Brzydkiej mógłbym ale wolę ładnej - taka ładna co jej pomoglem będę pamiętał do końca życia - brzydkich widuje na codzień poza tym ładni mają "fałszywych" wyrafinowanych znajomych, brzydsi mają prawdziwych bez interesownych przyjaciół także oni im pomogą ;)

Gość naprawdę dobry człowiekkk
Up człowiek chce pomoc to nawet nie ma takiej możliwości :O

Gość noxelja68
Na gamtree coś podobnego widziałam

Gość gość
Do wszystkich ludzi WIELKIEGO SERCA, Mam ponad 30 lat i przez kilka błędów w "młodości" popadłem w tarapaty z których ni jak nie potrafię wybrnąć. NJWAŻNIEJSZE co chciałbym rozwiązać to pozbyć się komornika i zdobyć dach nad głową (mały, ciasny ale własny). Od dłuższego czasu tułam się po wynajmach, oczywiście pracuję cały czas ale większość zwija komornik a pozostała kwota zwykle ledwie starcza na wynajem...,a komornika mam za alimenty. Kiedyś byłem żonaty, mam wspaniałą 9 letnią córeczkę,dużo wtedy pracowałem za granicą (moja była żona nigdy nie pracowała) i jakoś , nawet nie wiem kiedy, posypał się nasz związek. Przeciętny Kowalski powiedział by, że takie jest życie, tylko w moim przypadku całe życie jest do d....y. Wychowałem się w domu dziecka , cały czas musiałem wszystkim udowadniać ,że jestem coś wart. W wieku 18 lat dostałem od państwa wyprawkę w kwocie dwóch średnich miesiecznych pensji (na tamte czasy) i...kopa na rozstanie. W tej chwili siedzę w wynajmowanym pokoju w którym jest tylko szafka na ubrania , łużko i łazienka z toaletą. Nie ma lodówki , kuchni ani pralki. Jest 16 czerwca , wypłata 10 lipca a ja w tej chwili mam 1,60zł w kieszeni i nic w "domu" do jedzenia. Pochodzę z patologicznej rodziny i na pomoc nie mam co liczyć. Od długiego czasu zastanawiam się jak mógłbym sobie pomóc i najsensowniejszym rozwiązaniem byłby wyjazd za granicę do pracy tylko, że nie znam żadnego obcego języka. Znam się na elektryce (mam uprawnienia , nie stety straciły ważność), praktycznie całe życie pracuję w bydownictwie, pracowałem też jako blacharz-dekarz ale i machać łopatą się nie boję.Jeśli jest ktoś, kto mógłby mi pomóc w jaki kolwiek sposób, może ktoś z Was ma jakieś kontakty, znajomych...dodam, że jestem z Legnicy.Może ktoś ma jakiś inny pomysł jak mogę się z tego wygżebać jestem otwarty na wszystkie możliwości. Na dzień dzisiejszy gdybym miał 100% pewności, że moja córeczka dostanie duże odszkodowanie to już teraz targną bym się na życie... Pozdrawiam wszystkich, Zdesperowany :( Mój adres e-mail : technik.sk@wp.pl nr rachunku: Nordea bank 56 1440 0003 0000 0000 1564 7043 PS. Nie chcę nic za darmo, jeśli będę w stanie ,każdą pomoc mogę odpracować lub odwdzieczyć się jakoś w innej formie.