Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka Sobie Ja ..23

Czy są tu atrakcyjne dziewczyny które nie mają facetów?

Polecane posty

Gość taka Sobie Ja ..23

Tylu przystojniaków ubiega sie o mnie a ja sama...;( z żadnym nie wyobrażam siebie w związku..Jak to możliwe? przeciez to chore ..nie zakochac się do 23 lat;(..a najgorszę sa pytania typu"czemu taka ładna dziewczyna jest sama ,jak to możliwe"?i co mam powiedziec że miłosci nie ma??Czuję sie jak tredowata. a wcale nie czekam na księcia z bajki..chce tylko się zakochac..

Gość taka Sobie Ja ..23
i co im odpowiadasz??? może cos mi podsuniesz..

Gość taka Sobie Ja ..23
aha,,czyli nikt nie doradzi;(

moze wpierw musisz sie pospotykac i poczekac cierpliwie az uczucie przyjdzie

Gość taka Sobie Ja ..23
wiesz ile miałam randek w swoim zyciu...nie jestem w stanie zliczyc...Nigdy nie czułam że to Ten..to mnie przeraża..zwłaszcza wieczorami jak zaczynam o tym myslec.

Gość tomcioPaluszek567
jak widze ładna dziewczynę która nie ma faceta to też bym zapytał z ciekawosci ..bo to troche dziwne..jakis powód napewno jest.

Gość Vince Black
widocznie albo nie jesteś na tyle atrakcyjna albo masz za wysokie wymagania w stosunku do faceta.

Gość taka Sobie Ja ..23
Wartosci? to troche smieszne bo wydaje mi sie że przesz wszystkie charaktery już przebrnełam. .byli to faceci przeróżni..w pozytywnym znaczeniu i nie tylko. Ale brakowało tego czegos i nawet najlepszymi czynami żaden długo nie powojowął.

Gość taka Sobie Ja ..23
nie będe się licytowała czy jestem atrakcyjna czy nie jestem , to twój problem.

no coz skoro przebrnelas przez wszystkie typy to moze teraz przejdz przez wszystkie imiona zaczynajac od A :)

autorko, wy.uzuj, to nei jst chore, wiele dziewcyzn jest samych w tmy wieku, różnie się zycie układa, nie poszukuj tak desperacko, w koncu sie znajdzie

Gość Razgawor
śpiesz się bo jak dobijesz do 26 to już stara panna będziesz. ty też fiku miku.

wlasnie sie ciesz bo niektore sie zakochaly a teraz maja dzieciaki i zero zabawy z zycia :D

Ja jestem sama. Spotykałam sie z jednym niedawno, ale on od samego początku kłamał. Chciał mnie tylko do łóżka. Anyway. Ja mam bardzo wysokie wymagania. Z byle kim nie będę sie bawić s związek, wole być sama

Gość oidjjkDHnjksis
własciwie to dziękuje Bogu, że jestem facetem . gdybym był dziewczyną i do tego fajną to non stop zaczepili by mnie jacyś durnowaci kolesie , maaatko , przerąbane w sumie to chyba wam dziewczyny trzeba współczuć :o

dzisiaj czytalem taka ksiazke facet wpierw mysli o seksie pozniej dopiero z tego wykluwa sie uczucie kobieta jak zwykle na odwrot wpierw przychodzi uczucie a dopiero po nim przychodzi jej ochota na sex

Gość Arkady eM
Chętnie poznam taką atrakcyjną dziewczynę, zwłaszcza jeśli jest pogodna, uśmiechnięta i spokojna :classic_cool: lamer-exterminator@prokonto.pl :classic_cool:

Fiku miku zal Ci dupe ściska, ze mieszkam za granica i nie muszę być na garnuszku u mamy? Żal Ci dupę ściska, ze sama sie utrzymuje i nie wymagam od faceta, by był moja skarbonka? Ty sie dziewczyno odczep i zajmij sie swoim życiem, bo do śmierci pozostaniesz niechciana. Taka pożądana a dziewica ;-) Żal mi Ciebie.

Gość 100% mescyzna
Widzę że zaczyna się walka w kisielu ,no dalej dziewczyny :D

100mescyna- ja z fiku miku skończyłam. Do jej poziomu sie nie znize, bo wygra. Gowna sie nie dotyka, bo śmierdzi. Niech sobie trolluje. Na zdrowie.

Ja też się już nie zakocham i powiem szczerze że mi z tym dobrze tak że nie ma się czym przejmować