Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ettyyk

sasiadka kupila kolejnego wplczóra....

Polecane posty

Gość ka.si.aaa
Moje jak na wioche jedziemy to połaza po ogrodzie ale zaraz przyłaża i wola w domu byc, chyba ze wezme patyka czy zawiesze im gryzaki na drzewach to wtedy sie tam godzinami bawią.

Gość ka.si.aaa
Nie znaczy to ze oba psy zawsze zaboeram czasem tylko jednego. U mnie w pracy znali sytuacje ze przygarneła suke ze nie zostaje i ze musze ja do pracy brać. i sie przyzwyczaili ze długi czas była ze mna w pracy zawsze.

Gość jeśli ktoś kocha zwierzęta
taka pora roku to jest coś dla malamuta,uwielbiają chłód

Gość ka.si.aaa
My jak sie na wieś na stałe przeniesiemy to chcemy kaukaza kupić, ja co prawda przekonana do końca nie jestem, ale ja swoje psy mam, teraz facet chce miec swojego. Wcześniej miał kaukaza, ale jakos za soba nie przepadaliśy

też są piękne

Gość ka.si.aaa
Piękne tak, chociaż wyglądowo wolała bym azjate, ale nie wiem jak pod względem psychiki, tamten to była jakas masakra... Kochałam tego psa, ale poczułam ulge jak był stary schorowany i musieliśmy go uśpić...

Gość ka.si.aaa
Piękne tak, chociaż wyglądowo wolała bym azjate, ale nie wiem jak pod względem psychiki, tamten to była jakas masakra... Kochałam tego psa, ale poczułam ulge jak był stary schorowany i musieliśmy go uśpić...

ja miałam kiedyś owczarka szkockiego ,była piękna ale uciekała

Gość ka.si.aaa
O to tez piekne psy. Mi sie dużo ras w ogole podoba. Ale mało odpowiada mi charakterem

ja wszystkie psy mam jakoś przypadkiem

Gość kochanka Franka
Moi sasiedzi mieli psa ktory wyl caly dzien gdy zostawal sam.Przyzwyczaili sie wszyscy sasiedzi.Po pewnym czasie juz go "nie slyszalam" Tak czasem jest.Coz zwierz winny,wlasciciel musi isc do pracy zeby na miske zarobic.

Gość pacz
nie ma takiej rasy kretynko, a jak ci chodziło o "wilczura" to on nazywa się owczarek niemiecki. Tylko totalne wieśki nazywają taką rasę wilczurem

Gość ka.si.aaa
Ja na doga polowałam kupe kasy zapłaciłam itp, koty z krzaków albo z adopcji no i suka tez z przypadku;p

Gość PSIARY-WIEŚNIARY WYPIERDALAĆ
Z MIASTA, WSZYSCY NORMALNI LUDZIE MAJĄ DOŚĆ TYCH WASZYCH WIELKICH SRAJĄCYCH, DRĄCYCH PYSK CAŁE DNIE POJJEBANYCH ZWIERZĄT, MAMY DOŚĆ ZASRANYCH CHODNIKÓW, SZCZEKANIA PO NOCACH I POGRYZIEŃ, WYPIERRDALAĆ!!!

Gość pacz
mów za siebie, jestem z dużego miasta i kocham psy!

Gość ka.si.aaa
Moje nie gryza i nie sraja po chodnikach, mieszkamy przy lesie i zawsze zdarzał do lasu bo nie wychodza raz dziennie

a to co za świr?

Gość Katarzyna__OG
ja przez ich glupich wlascicieli tez nie trawie psow obsrane chodniki parki czlowiek spokojnie przejsc nie moze bo wszedzie psie kupy leza.zygac sie chce.

Gość Katarzyna__OG
no i co z tego ze mieszkasz przy lesie tam ludzie tez na spacer chodza i gowna tez leza.

Gość kochanka Franka
ja mam 3 dogi niemieckie. i jednego pseudo doga ;) Bez papierow,ostatnie z miotow.Tu chodzi o milosc,nie o wystawy.Moj pseudo dog na zdjeciach reprezentowal sie fantastycznie nieporadnie slodko.Przyjezdzam a tam melina,moj DOG kiedys pewnie spal kolo doga,bo cos z wygladu ma i z wysokosci tez.Ale co,nie uratuje takiej kochanje pokraki z rak pijusow? Pies mial 3 miesiace i nie byl na spacerze.Zaplacilam jak za doga i mam kolejne szczescie w domu :)

Gość Katarzyna__OG
pojebane mamusie psow.ja tez nie mam dzieci ale nie odpierdala mi do tego stopnia zeby robic za matke dla obsranych smierdzacych psow

Gość kochanka Franka
mam dzieci,meza psy i jest OK ! ta powyzej pewnie nawet z matka nie gada :P

zwierzęta nie są winne temu,że mają nieodpowiedzialnych właścicieli,ja mam bardzo dużą działkę i moje psy nigdy nie srały na chodniki

Gość PSIARY-WIEŚNIARY WYPIERDALAĆ
trzymanie dużych psów w miastach powinno być ZABRONIONE, a na małe psy powinien być taki podatek, że by was pisdy rozbolały, yebane psiary 🖐️

Gość ka.si.aaa
Papiery powinny miec, nie ważne ze ostatnie z miotów. Pewnie chodzi Ci o to że metryki sa a rodowodów nie ma. No moja suke ktoś wywalił z połamaną łapął i wet złapał i chciał uśpić i dostałam tel z fundacji i poleciałam po nią.

poj**ane mamusie psow---------a co to za tekst,ja też mam męża 2 dzieci i wszyscy kochamy zwierzęta

Gość kochanka Franka
wole byc psiara wiesniara byc szczesliwa,zakochana i spelniona niz byc prawdziwa zgoszkniala wiesniara ktora miasta nie widziala a pierwszy raz wode w spluczce widziala gdy poszla do Mc Donald na urodziny kolezanki.

Gość ka.si.aaa
hahahahahaha BRAWO!

co to kogo obchodzi jakie zwierzęta ktoś trzyma ,oczywiście jeśli nie są kłopotliwe