Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Nie cierpię pracy zespołowej, grupowej! Jaki powinnam wybrać zawód?

Polecane posty

a dobrze/szybko śmiga? dużo masz aplikacji? to jest sony ericson? :O nigdy za nimi nie przepadałam, miały taki klawisz cofniecie i w ogole malo przyjazny interfejs :( a co to oznacza jak telefon ma router? albo hot spot? (wifi to wiem co to jest, ale wifi i wifi hot spot? )

Gość powinnaś być nałuczycielką
śmiga jak szalony :classic_cool: nie mam zbyt wiele aplikacji, bo nie chce mi się w to bawić :D ważne, że jest OfficeSuit i otwiera pdfy und dokumenty z worda :classic_cool: już nie ma Sony ericssonów :classic_cool: jest tylko Sony :D klawisz do cofania jest bardzo przydatny, dopiero teraz żem docenił jego rolę, a interfejs jest prosty i przejrzysty. to znaczy, że możesz podpiąć komę do kompa i zrobić z niej router wi fi :classic_cool:

a czyli taka koma jest dobra? :) ja mam takie aplikacje : alchemy :classic_cool:, Pou (taki ziemniak ktorego karmie, myje itp. cos jak tamagotchi), Gem Miner, Gold Miner 2, Połącz je! , Solitaire, Pasjans Pająk, Budowanie mostu, Gra dla 2 osob, Czytnik nastroju z palca :classic_cool:, Alkomat, tangram, laczenie żarówek, prawo jazdy :D quiz flag. quiz stolic, żulionerzy, łucznictwo, hexxagon,4 w rzedzie,drunk man, A6W :O greedy mouse, labyrinth lite, łamigłówki z zapałek :) mahjong, move the box....i wiecej :D :O przegrałam życie? :classic_cool: na dotykowym też jest klawisz powrotny? (sory pytania mam jak blondynka jakas :( )

a mam androida 2.2. :classic_cool: ale chyba przegielam z iloscia aplikacji :( tez mam te do czytania i pdf i powerpointa nawet..ale jakos nie korzystam...litery mnie irytują:classic_cool: jedyne co lubie czytać to opiniotwórczy magazyn mądrych kobiet= kafeteria.pl :classic_cool: chyba ide spac bo kreci mi sie w glowie : (

nie mam porównania z innymi, ale ja jestę z niej zadowolony :classic_cool: ale w androidzie 4.0 OfficeSuit działa znacznie lepiej niz w poprzednich wersjach i jest bardziej funkcjonalny :classic_cool: od chooja masz tych aplikacji :D ja w sumie tylko dzwonie, wysylam smsy i wchodze na neta z tej komorki :classic_cool: do niczego innego jej nie uzywam :D jest, ale znajduje się na tym czarnym pasku na dole ekranu, który widzisz na zdjęciu :classic_cool: ja też zaraz idę spać :( także dobranoc :classic_cool:🖐️

pytania jak blondynka akurat pasują, bo za bardzo ogarnięta to ty nie jesteś :classic_cool:

grecki zbedny o tyle o ile ... :D nie wiadomo co bedzie z grecja :P ale jak ktos chce sie uczyc dla siebie,dla funu albo żeby poderwać greka no to okej kurfa moja kol co chwile pyta co ma napisać do swojego turasa :((( napisać mu "jestes jak powietrze - bez ciebie nie moge oddychac czy jestes najlepszym co mnie w życiu spotkało?" :O:O :O O szlag mnie trafi. zakochane kobiety :classic_cool: ja jednak do internetu najbardziej lubie komputer :) np z dotykowego nie wiem jak sie podszywac na kafe i w ogole ciezko pisac. dobranoc :classic_cool: