Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina86868686

Dziwne (z podtekstem?) relacje rodzenstwa

Polecane posty

Gość katrina86868686

Witajcie. Powiedzcie mi prosze jak to wyglada z innego punktu widzenia bo juz sama nie wiem., Jest rodzenstwo:brat z siostra, roznica 10 lat, siostra 20 brat 30. Ovboje samotni-single, bardzo mocno ze soba zwiazani. W czym te bardzo zayle relacje sie przejawiaja?? Np jest wesele w rodzinie, oni zawsze ida sami, niby sami bo tak naprawde razxem. nA WESELE ZNAJOMYCH REZ CHODZA razem. Jka fotograf fotografuje pray, oni sie przytulaja, siedza obok siebie, tancza tylko ze soba. tancza tez wolne tance tzw przytulance. Na oczewpinach obowiazkowo razem, biora udzial w zabawach o podtekscie erotycznym. Na weselu trzymaja sie za rece, obejmuja sie, ona wisza mu sie na szyhi podczas tanca.W domu podobnie, siedza razem na kanpaie pod jednym kocem, leza razem na lozku obok siebie, czasme ona zarzuci na jego tors rece.On jej sposnsoruje zakupy, wozo ja jna imprezy, czasem z nia na nich zostaje.wklajaja na portale spolecznosciowe zdjecia razem, obejmujac sie, zdjecia ze wspolnych kolacji, no jak para tylko sexu i calkowania brakujee. A wy jak sadzicie czu ja przesadzam ze z nimi jest cos ewidentnie nie tak???? Bo piwrwszy raz sie z czyms takim spotykam i nie wiem co myslec...

Gość katrina86868686
Dodam jeszcze ze siostra jesdt strasnzie zazdrosna o brata, gdy on mial dziewczyne zawsze ja ze soba zabieral na ich randki np do kina jechali we troje, na wakacje on jego dziewczyna i siostra, dodam ze siostra bardzo nie lubila jego dziewczyny i dlatego z jia zerwal. Oboje sa samotni i wszedzxie jezdza razem, zawsze za brani za pare.

Gość nie mająca pojęcia
No tak. Gdyby się gonili z widłami, wyzywali i kłócili o schedę po ojcach - byłoby w normie...:O Nie szukaj sensacji tam, gdzie jej nie ma...:O

Gość altiroish
zabieranie siostry na randki mnie rozyebało :D oboje mają coś z banią i takich ludzi trzeba unikać bo się skończy w trójkącie 🖐️

Gość katrina86868686
Po prostu mnie to dziwi, nie spotkalam sie z czyms takim i zastanawiam sie jak te osoby chca stworzyc kiedys ta, swoje rodziny skoro oni sa dla siebie najwazniejsi i zachowuja sie jak para...

Gość katrina86868686
Moze sie jeszcze ktos wypowie na ten temat, nie chce zeby watek spadl

Gość nie mająca pojęcia
Jeeezu...Kochają się i są sobie bliscy. Widać żadne z nich nie trafiło jeszcze na swoją drugą połówkę. Jak któreś naprawdę się zakocha,ten związek się rozluźni...