Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv

kolejne dziecko nie zyje przez sepse

Polecane posty

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv

kochane kobietki, powiedzcie mi co wiecie o tych szczepionkach? na rotawirusy i reszte? wczesniej zmarł mojej przyjacióki syn, teraz u nas w żłobku chłopczyk, juz słuchac nie moge o tym, sama mam synka 7m, czy mam go szczepic? wy szczepiłyscie? jak pytałam, pediatre na pierwszych szczepionkach, to dała nam znak, ze lepiej nie szczepic, i tak z meżem zrobilismy, a teraz spac nie moge.

Gość wejdz sobie na strone internet
owa wolnemedia tam jest wszystko o szczepionkach jak dobrze poszukasz -powodzenia

Gość zalamuje sie tu czasami
Słyszałyście o tragedii naszego złotego medalisty z Londynu? Jego żona została zmuszona do porodu naturalnego swoich bliźniąt pomimo tego,że jej lekarz prowadzący zalecił cc a jedno z dzieci było źle ułożone. Tera maluszek jest w stanie krytycznym.

Gość najlepsze nasz krajowe
na pneumo nie ma sensu szczepic ,bo szczepionka jest na 23 szczepy,a w naturze jest ich z 80,podobnie jak z grypa

Gość zalamuje sie tu czasami
Żona mojego znajomego także straciła dziecko podczas porodu ponieważ jej także kazano rodzić naturalnie a dziecko było wyjątkowo duże. Po 20 godzinach w końcu zdecydowano się na cc niestety było już za późno -Szpital w Szubinie (kuj-pomorskie). Co więcej po całym zdarzeniu personel starał się zatuszować cała sprawę podmieniając dokumentację medyczną, rodzice złożyli pozew w sądzie sprawa toczy się od ponad 2 lat bo nikt ze szpitala nie chce powiedzieć prawy- zero cywilnej i moralnej odwagi. Drugi przykład szpital W Lipnie moja koleżanka drobna dziewczyna dziecko miesiąc przed rozwiązaniem ważyło już 3300 ubłagała po 15 g cc, skutki są takie że nabawiła się depresji poporodowej. Dlaczego w polsce terroryzuje się kobiety i zmusza do naturalnego porodu jeśli jeszcze przed nim tak wiele jest przeciwwskazań?