Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh,

Boze jak ja tesknie za byłym

Polecane posty

Gość ehhhhh,

Rozstaliśmy się 10 miesięcy temu z mojej winy (nie chciałam tego :( ) i wiem że on już nigdy nie będzie chciał ze mną być, a zeby nawet porozmawiać... Wszystko mi go przypomina... Nie wiem co robić :( To jedyny facet który mi się podobał fizycznie jak i psychicznie :(

Gość 19 latek z podkarpacia..:)
Niestety tak bywa w zyciu doceniamy wtedy kiedy tracimy..

Dziewczyno, faceci tak nie mają. Nie użalają się nad sobą, nie rozmyślają minionych związków tylko wchodzą w nowe. Więc też tak zrób. Co z tego, że będziesz o nim myślała, rozpaczała skoro być on się dobrze bawi bez Ciebie. Gdyby kochał to by wybaczył. Więc postaraj się zamknąć ten rozdział.

Gość ehhhhh,
Niestety wina leży definitywnie po mojej stronie. Będąc z nim w związku nei zakończyłam jeszcze starego. Dlaczego? Brakowało mi odwagi zakończyć ze starym choć waliło się i było pewne że się rozstaniemy. Po 10 miesiącach ktoś doniosł na mnie. Skrzywdziłam go. Rozstaliśmy się. Eh

Gość ehhhhh,
Wiesz, to jest traktowane jako zdradę a ja się czuję fatalnie i nie mogę pojąć dlaczego tak się stało, dlaczego byłam głupia i odwlekałam te zerwanie. Nie szanuje mnie, nie wybaczy mi tego, nie rozmawiamy ze sobą. A ja głupia dalej o nim myślę i śnię, w snach jesteśmy szczęśliwi...

Ale to droga donikad. Nie ma sensu, zebys dodatkowo siebie katowala. Kare juz masz. Nie jestescie razem. A teraz musisz sie wziac w kupe i na przod.

Poczekaj i pogadaj z nim szczerze, jak mu przejdzie. Prawd. byłego chłopaka kochasz, tylko to u ciebie dopiero dojrzewa