Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfowsdo

nienawidzę mężczyzn

Polecane posty

Gość .,.,..,.,.,.,.,..,..
i taki mamy fajny temat a zapowiadał się po tytule na coś w stylu : -mężczyźni to szmaciarze chuj im w serce -nieprawda kobiety to kurwy zamknij morde szmato i do garów -faceci to śmiecie -kobiety to dziwki -a faceci to buce

mnie zawsze smiesza osoby kt wyzywaja inne osoby ...anonimowo;-) ze tak z dziecinstwa zaczerpne" kto przezywa ten sie tak sam nazywa";-)

ROR miałem 2 z matmy i miałem byc niedpuszczony do matury / 3- z fizyki....5 z polskiego, 5 z angielskiego i 5 z historii...zdecydowanie nie jestem umysłem ścisłym. Na studiach natomiast przedmiot logika zdałem za pierwszym razem i byłem najlepszy w grupie... umysł ludzki to jest jedna wielka niewiadoma, może dlatego mnie tak fascynuje. Dziś wykonuję pracę gdzie łączy ze soba logikę i matematykę i okazuje się, że wyniki mam najlepsze w europie i jedne z najlepszych na świecie (międzynarodowa korporacja). Poza tym mam 175 cm wzrostu i za cholere kompleksu z tego powodu bo oprócz frustratów, którzy mi to wypominali jak ich dziewczyny wolały się spotykać ze mną niż nimi to nigdy nie poczułem, że to jakiś defekt. Więc nie pasuje do żadnego utwardzonego wzorca :-)

byłoby dziwne gdybyś przy takim wzroscie mial kompleksy..

hahah;-) bierzesz za bardzo do siebie - ja nie pislaam o tobie - tylko o pewnym schemacie mysleniowym w ktory czsaem, moim zdaniem, popadasz - np teraz - podajac swoje zalety;-) ja o swoich milcze - bo dama jestem;-)

co do wzrostu - to komplesky mamy w glowie ;-) wzrost rzeczywiscie nioewysoki - ale to jest subiektywne, dla mnie wzorst nie ma znaczenia - bylam z nizszym facetem;-)

"podajac swoje zalety ja o swoich milcze - bo dama jestem " Nie wątpię :-D Do jutra jak znajdę chwilę czasu Dobranoc

no widzisz dla mnie on nie jest niski bo całe 10 cm wyższy ode mnie ;) więc wysoki

Gość kljnk
Rotmistrz Winozaur ma rację, obok dychotomii: myślenie emocjonalne (kobiece) / logiczne (męskie) jest wiele wariacji wynikających właśnie z takich rzeczy jak temperament. nie nazwałabym męskiego myślenia logicznym (zwłaszcza w kontekście mojego drugiego postu). raczej pasuje okreśłenie "proste, nieskomplikowane"

Gość kljnk
"I nie jara mnie u facetów chamstwo,zasada nie jest taka że "kobiety lecą na drani" ale wybierają meżczyzn podobnych do swoich ojców,jeśli więc kobieta miała ojca drania no to wtedy faktycznie pewnych emocji może jej brakować." a teraz sama pojechałaś z zaszufladkowaniem. sorry, ale ja miałam ojca drania i bynajmniej tacy mnie nie kręcą - wręcz przeciwnie - ja się ich panicznie boję i unikam jak ognia

Gość kljnk
"Autorka też przesadziła,jedzie po wszystkich facetach a zna tylko część z nich." napisałam, że wszyscy, których poznałam działają na podobnych zasadach

Gość kljnk
ROR ad ojca-drania - to nie jest tak ze brakuje emocji - tylko ze taka kobieta wie jak sobie radzic z draniem i czuje sie bezpieczna w takiej relacji - a jak pozan kochjacego domatora - to bedzie panikowac bo sytuacja emocjonalnie bedzie nowa w życiu większej bzdury nie słyszałam. zdajęsobie sprawę, że wiele koniet woli złych chłopców i szczerze nigdy nie rozumiałam takich wyborów. ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że na pewno nie jest tak, jak to opisała ROR wyżej. mialam ojca drania i panicznie boję się takich mężczyzn. nie umiem sobie z takimi radzić i nie panikuję, gdy spotkam spokojnego faceta

Gość kljnk
"WINOZAUR To że ludzie są leniwi wiem doskonale... ostatnio czytałem jakieś wypociny jakiegoś kolesia co przedkładał seks z kobietą nad masturbacje, bo mniej się przy tym męczy...załosne:-/" chyba chodziło Ci o : przedkładał masturbację nad sex... przedkładać X nad Y znaczy, ze wolisz X, a nie Y radzę douczyć się języka polskiego i zasad gramatyki zdań złożonych... czyżby męskie nieskomplikowane rozumowanie się odezwało?

Gość kljnk
"I nie jara mnie u facetów chamstwo,zasada nie jest taka że "kobiety lecą na drani" ale wybierają meżczyzn podobnych do swoich ojców,jeśli więc kobieta miała ojca drania no to wtedy faktycznie pewnych emocji może jej brakować." nie no, ten tekst mnie rozwalił. jakich emocji moze im brakować? tej adrenalinki, czy tata dzisiaj również wróci z pracy o 2 w nocy i będzie bił mamusię? nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz, więc lepiej zamilcz w tej kwestii. kobiety, cierpią niesamowicie przez tych "drani". moim zdaniem, takich skurwieli wybierająwłaśnie panny z dobrych domów, i spokojnymi ojcami. nie przeżyły nigdy podobnego koszmaru, nie wiedząjak to jest i stąd brakuje im "emocji". cha, i skuriwel to dla nich coś nowego i imponującego. wybieraja takich, a potem jest tylko ból i zgrzytanie zębami. te po ojcach draniach, jeśli tylko mają trochę rozumu, nie wiążą się z takimi

Gość Faceci to:
- gówna - zwierzęta - przygłupy - lenie - maminsynki - bezuczuciowcy - bezmózgowcy - brudasy - śmierdziele

Gość gość
oczywiście sie zgadzam proste, przewidywalne g****o

Gość gość
też nienawidze s************a

Gość faceci ssą

też nienawidzę mężczyzn dla mnie większość mężczyzn to zaburzone płody serio jest coś głęboko nieludzkiego w ich ...olonej psychice, nie uważają kobiet za ludzi, nie mają empatii, już nie wspomnę że gwałciciele, pedofile, alkoholicy, bezdomni, seryjni mordercy, oszuści finansowi inne świry i zwyrodnialce to w 90-99% mężczyźni