Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neczkaa

Dziewczyny jakie sposoby na depilacje miejsc intymnych?

Polecane posty

Gość neczkaa

Ja ostatnio zainwestowalam w wosk i podgrzewacz ale uzywam tylko do nog bo chyba nie mam na tyle odwagi... Bardzo często jezdze na basen i musze sie depilowac chociaz tak zeby wloski nie wystawaly z za stroju.

Gość małaMARTA
Ja golę miejsca intymne, raz próbowałam depilować depilatorem ale nie mogłam wytrzymać z bólu i miałam straszliwe podrażnienia. Zazwyczaj po goleniu też miałam niewielkie podrażnienia i małe krostki, ale odkąd koleżanka doradziła mi stosować provag żel zaraz po depilacji, wszystko się zmieniało. Mimo iż często się golę, zawsze po smaruje się żelem, podrażnień nie mam i nie odczuwam dyskomfortu w miejscu intymnym.

Gość neczkaa
Ja uzywalam kremow do depilacji bo sa ogolnie bardzo wygodne w uzyciu ale na neiktore mam uczulenie... Po maszynce wszystko mnie piecze :(

to po depilacji na bank będą włoski wrastać. a to dopiero będzie boleć. ostra maszynka (nowa) + krem z mocznikiem po, żeby zmiękczyć skórę.

Gość agula8
ja tylko maszynką, staram się ja często zmienaic albo dezynfekować, pózniej po całości samruje provag zelem i jakoś da się przeżyć. Choc gdybym to miała robic codziennie to byłoby bardzo męczące-ja na basen chodzę rzadziej. A nie myślałaś o jakiejs depilacji laserem?

Niestety laser jest drogi, nie stac mnie w tej chwili na to tym bardziej ze te zabiegi trzebaa powtarzac :(

Gość misiaczek24
Do depilacji miejsc intymnych używam zwykłej golarki i mydła, potem smaruje się provag żelem, który łagodzi podrażnienia i zmniejsza uczucie pieczenia.