Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

co to znaczy wg was "korzystać z życia"?

Polecane posty

na czym polega cieszenie się z życia? wg was? dla mnie robienie tego co się lubi, żeby potem nie żałować. to indywidualne. kiedyś mozna nie móc pewnych rzeczy. natomiast nie toleruję zmuszania się do rzeczy których nie lubię.

Gdybym miała korzystać z życia w sposób w jaki naprawdę bym chciała to pewnie by mnie teraz tutaj nie było...

korzystać z zycia tzn.nie siedzieć przed tv czy kompem spędzac wolny czas w sposób aktywny,hobby,podróże,kino,zakupy,teatr... być w różnych miejscach, poznawać nowych ludzi

jennifer to brzmi jak poradnik z jakiegoś pisma dla kobiet:( i nie przekonuje

Gość zanetkaa93
Dla mnie korzystanie z życia to żyć tak aby sprawiało nam to przyjemność :) Nie żałować sobie przyjemności przede wszystkim !!! Nie przejmować się opinią innych, robić to na co masz ochotę.... :)

Gość gh
robic to co sie lubi

Gość Może pomogę ?
być jak piła tarczowa ! Rżnąć się na okrągło :D

ja podróżuj,e ano ale nie na co dzień do diaska. w teatrez byłam dzisiaj. w kinie jestem rzadko, oglądam przed kompem...powinnam częściej do alternatywnego chodzić... czytam za mało, ale lubię i ciągle są u mnie książki...jestem uzależniona od netu i przez to wszystko....zakupy? chodzę czasem na window shopping....i kupiłam ostatnio nowy podkład i wodę toaletową, która jest boska wg mnie (puma yellow). lubię pół słodkie takie zapachy- nie duszące, ale takie słodkawe...mmmm...kasy nie mam by kupować ciągle.

Boże jaki frustrat się pode mnie podszywa:D strzel se drina, to Ci przejdzieXD

kiedys korzystalem z zycia ile wlezie, ale braklo mi czasu na milosc i tak teraz nie wiem, czy warto tak do konca byc lekkoduchem i brac to zycie garsciami, czy lepiej wszystko dobrze przemyslec, kierowac sie prawdziwymi wartosciami. Tak, jak autorka pisze, to sprawa indywiduana.

Gość barburka

rowijać nasze pasje i zainteresowania,  być szczęśliwym - dla mnie to znaczy "korzystać z życia", a poza tym bardzo lubię czytać bloga teksty-aplana.pl na temat życia