Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika.

Czy powiedzieć swojemu facetowi, że RAZ uprawiałam sex za pieniądze?

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] trretre654e 23:34 [zgłoś do usunięcia] ROR "a gdy w gre whodzi kasa" 1xxxxxx alez ludzie maja hobby;-) cieszesie ze dostrczam radosci;-) wszak smiech to zdrowie;-)

" Weronika. W sumię czytając Wasze wypowiedzi, widzę, że dobrze zrobiłam. Zresztą seks można oddzielić od uczucia. Teraz tak sobię myślę, że za kasę zrbiłabym to jeszcze raz. Zresztą słyszałam, że za anal można dostać dużo więcej. Kiedy miałam ten skok z obcokrajowcem, wzięłam po prostu za mało. Ale i tak nie żałuję" xxxxxx najwazniejsze to byc szczesliwym ze swoimi wyborami;-) tak trzymaj;-) ;-) ;-)

no bo obcokrajowiec to przecież "lepsza rasa" dla takich weronik :D ciekawe, czy to był arab :classic_cool:

Gość Weronika.
23:39 [zgłoś do usunięcia] Weronika. W sumię czytając Wasze wypowiedzi, widzę, że dobrze zrobiłam. Zresztą seks można oddzielić od uczucia. Teraz tak sobię myślę, że za kasę zrbiłabym to jeszcze raz. Zresztą słyszałam, że za anal można dostać dużo więcej. Kiedy miałam ten skok z obcokrajowcem, wzięłam po prostu za mało. Ale i tak nie żałuję" To nie ja pisałam... ludzie, miejcie choć trochę kultury i piszcie pod swoimi nickami, lepiej się czujecie pisząc te bzdury?

Gość Weronika.
żab-X, a dlaczego Cię to interesuje czy to był Arab? Miałaś z nimi jakieś bliższe kontakty? Mój obcokrajowiec był rodowitym Niemcem, przystojnym, wysokim, szarmanckim...

[zgłoś do usunięcia] żab-X no bo obcokrajowiec to przecież "lepsza rasa" dla takich weronik ciekawe, czy to był arab " xxxxxx ze niby penis ....bardziej rozwojowy?;-) ;-)

[zgłoś do usunięcia] Weronika. żab-X, a dlaczego Cię to interesuje czy to był Arab? Miałaś z nimi jakieś bliższe kontakty? Mój obcokrajowiec był rodowitym Niemcem, przystojnym, wysokim, szarmanckim..." xxxxx to by sie zgadzalo - niemcy jezdza na dziwki do polski - bo sa tansze;-)

@Weronika: jesteś w sumie miedzy młotem,a kowadłem.Powiesz mu,to będzie dobrze do pierwszej powaznej kłótni,czyli tak jak Ci to już wiele osób pisało.Nie powiesz,to... czego oczy nie widzą,tego sercu nie żal;ale jeśli ktoś mu przypadkowo powie,to będzie jeszcze gorzej... Tu nie ma dobrej rady...

"Miałaś z nimi jakieś bliższe kontakty? " ­ moim najbliższym kontaktem z arabami było oglądanie ataku na WTC :D

Gość NIEPEWNA30
zostaw wszystko w zalazku...

xXxXxXxTtTtTt, nikt mu "przypadkowo" nie powie, bo nikt o tym nie wie, przecież się tym nie chwaliłam.

" Weronika. ROR, nie wiem skąd posiadasz takie informacje ale ok" xxxxx zjamowalas sie kiedys w organizaccjach NGO handlem ludzmi? tam sa dostepne rowniez cenniki - poz atym nie ciezko zgadnac;-) a ale i tak korzysc obopolna - on zaoszczedzil a ty zadowolona - takze luzik;-)

"żab-X "Miałaś z nimi jakieś bliższe kontakty? " moim najbliższym kontaktem z arabami było oglądanie ataku na WTC" xxxxx nastepna kt wiedze "o swiecie" czerpie zmerykanskich-pro zachodnich zrodel;-) taka, tak - to arabowie dokonali zamachu - a ben ladem istanial naprawde (jak jezus;-)

ROR, rozumiem że ty miałas cos wspólnego z handlem ludźmi? I skąd wiesz, że on zaoszczędził jak nigdzie nie napisałam o stawce?

czsaem rzeczy dopadaja nagle;/ ale rzeczywiscie sznaseze w twoim/waszym przypadku tak sie stanie sa niewielkie

Gość ror naprawdę jesteś tępakiem
przecież autorka na serio nigdzie nie napisała o cenie, a ty pierdolisz, że szwab zaoszczędził :D lecz się zjebie 🖐️

Gość hmmmmmmma
a ile można wziąć za taki seks z obcokrajowcem - o ile droższy powinien być anal?

Gość hnnythu
23:48 [zgłoś do usunięcia] ROR /a ben ladem istanial naprawde (jak jezus/ 123 co za głąb :O🖐️

[zgłoś do usunięcia] Weronika. ROR, rozumiem że ty miałas cos wspólnego z handlem ludźmi? I skąd wiesz, że on zaoszczędził jak nigdzie nie napisałam o stawce? " xxxxx napislam ze niemcy - generalnie l;ubia tanie laski (z reszta jak kazdy kto sie zadaje z prostytutkami - nikt nie lubi przeplacac w tej materii,, co nie?:-) ale moze trafilas na wyjatkowy egzemplarz ktory zaplacil ci piec razy wiecej niz zwykle placi prostytutce bo bylas tak dobra technicznie;-) nie wykluczam takiej opcji;-)

" ror naprawdę jesteś tępakiem" [zgłoś do usunięcia] ROR /a ben ladem istanial naprawde (jak jezus/ 123 co za głąb " xxxxx przyszly zagubione i zaleknione wrobelki szafujace wulgaryzmami;-) co za slodziaki;-)

ROR, my akurat stawkę wcześniej uzgodniliśmy, choć nie wiem jakie laski lubią mężczyźni z Niemiec, widocznie trafiłam na specjalistkę w tej kwestii - ciebie.

Gość moim zdaniem too
ror jest z tych co udają ze pada jak ktoś na nich pluje:) biedna dzieweczka...choć na kafeterii ktoś z nią pogada:D

"Weronika. ROR, my akurat stawkę wcześniej uzgodniliśmy, choć nie wiem jakie laski lubią mężczyźni z Niemiec, widocznie trafiłam na specjalistkę w tej kwestii - ciebie." xxxxx z tym ze ja jestem -teoretykiem;-) zarabiam na zycie w inny sposob;-) xxxx moim zdaniem too ror jest z tych co udają ze pada jak ktoś na nich pluje biedna dzieweczka...choć na kafeterii ktoś z nią pogada ' xxxxx dzieki za litosc;-) od razu mi lepiej;-)

[zgłoś do usunięcia] ror i knur to dwa zjeby tylko na kafe mogą z kims pogadać, obie idiotki, az żal ich czytać, jedna głupsza od drugiej, dwa odpady ludzkości" xxxxxx i kolejny wrobelek-cwirekprzylecial sobie poprzekilinac;-)

Gość tamarka ......................
autorko, też nie byłam grzeczną dziewczynką, a dziś mam super faceta, oczywiście nic złego na swój temat mu nie mówiłam, lepiej nie kuś losu i nie bądź świętą, zabawiłaś się fajnie z przystojniakiem, nie miej do siebie o to żalu! byłaś młoda i wolna!

Gość moim zdaniem too
od razu mi lepiej cieszę się, idz jeszcze do lekarza bo kafeteryjna terapia to nie najlepsze rozwiązanie na twoja przypadłość

[zgłoś do usunięcia] moim zdaniem too od razu mi lepiej cieszę się, idz jeszcze do lekarza bo kafeteryjna terapia to nie najlepsze rozwiązanie na twoja przypadłość" xxxx oczywiscie juz jestem w drodze do ...lekarza;-) ;-) jeszcze raz dziekuje serdecznie za rade - nie ma to jak zyc problemami anonimowej ROR, co nie?:-) ot taka przekora podswiadomosci;-)

Gość moim zdaniem too
wiesz.. jestem pielęgniarką i martwią mnie chorzy ludzie, jak ty na przykład.. skrzywienie zawodowe;)