Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika.

Czy powiedzieć swojemu facetowi, że RAZ uprawiałam sex za pieniądze?

Polecane posty

"jjjjjjjjtrtr ROS . czyli rodzice by Cię spytali, to Ty byś odburknęła "nie wtrącać się!". Na serio? To musisz mieć straszne kontakty z rodzicami, skoro ich pytania pozostawiasz bez odpowiedzi" xxxxxx moi rodzice wychowlai mnie w poczuciu wolnosci (i odpowiedzilanosci) za wlasne wybory, przez pierwsze x lat zycia uksztaltowlai mnie na tyle - ze potem rzadko kiedy moje wybory ich dziwia czy zaskakuja, szanuja moja prywatnosc jako doroslej osoby (aczkoliwek ich dziecka) - ja nie nie pytam o ich zycie inttymne, a oni nie pytaja o moje - uwazam ze kontakty gdzie rodzice chca byc czescia zycia selksualnego (poprzez wiedze) swoich dzieci za oznake problemow emocjonalnych;/ nigdy nie burcze - kocham rpodzicow i jkestem zawsze grzeczna w stosunku do nich, ale oni maja ciekawsze rzeczy w zyciu do robienia niz sledzenie mojego zycia seksualnego, as easy as it is;-) xxxx Nie pouczaj więc z łaski swojej innych, ze rodzice ich źle wychowali. To Ciebie rodzice źle wychowali. xxxxx powiedzila co wiedzila;-) ;-)

[zgłoś do usunięcia] wtrącę się.... i jeszcze jak laska pisze, że nie dba o poprawność języka w którym pisze, to już kompletne dno" xxxxx i znowu moja osoba staje sie topikiem - czy kto tutaj ma problem ze zrozumieniem o czyms jest topik?:-) jezyk sluzy do komunikacji - polski nie ejst w tym wzgledzie wysoce przydatny wiec o niego dbam lub dbam w ograniczonym zkaresie (bo wiecej mi nie potrzeba - a to ze komus to przeszkadza lata mi nisko;-)

Gość 4234124
Czyli uważasz, że jak rodzice dowiedzą się, że córka się kurwi, to nie mają prawa spytac DLACZEGO?? I naprawde uważasz że to oznacza, że niezdrowo interesują się jej życiem seksualnym?? Może się jeszcze przy tym dotykają?? Ale ty jestes tępa i ograniczona :D:D:D:D

Gość wojtek56fgdfgfdgdgdf
najgorszy koszmar faceta, starasz się o super dziewczynę, myślisz, że sięgnąłeś nieba, a potem dowiadujesz się, że równie dobrze mogłeś iść do burdelu po dziewczynę. współczuje jej chłopaki, im później się dowie tym bardziej będzie go bolało.

Gość gtghfrh
23:08 [zgłoś do usunięcia] ROR "jezyk sluzy do komunikacji - polski nie ejst w tym wzgledzie wysoce przydatny wiec o niego dbam lub dbam w ograniczonym zkaresie " xxx co za debilka :D

Gość łąki pola lasy
wojtek56fgdfgfdgdgdf - no właśnie w tej historii nie będzie 'a potem dowiaduje się' on się nie dowie i wszyscy będą zadowoleni.

[zgłoś do usunięcia] 4234124 Czyli uważasz, że jak rodzice dowiedzą się, że córka się k**wi, to nie mają prawa spytac DLACZEGO??" xxxxx to oznacza ze takie wartosci jej przekazali;-) xxxx I naprawde uważasz że to oznacza, że niezdrowo interesują się jej życiem seksualnym?? Może się jeszcze przy tym dotykają??" xxxxx tak walsnie uwazam xxxxx Ale ty jestes tępa i ograniczona xxxx a ty jests slodziutka jak sie tak rzucasz;-)

"facet ma prawo podejmowac decyzje, nie jest wlascicielem jej przeszlosci " ­ jasne. kolejna z twierdzących, ze przeszłość się nie liczy. ­ więc jeśli facet siedział w przeszłości za gwałt na dziecku, to jak rozumiem, nie chcecie o tym wiedzieć 🖐️

Zgadzam się z wypowiedziami osób na pierwszej stronie - nie mówić. Bardziej mnie interesuje, jak było :) Jak do tego doszło? Podobał Ci się ten facet? I tak byś się z nim spiknęła, tylko przy okazji chciałaś podreperować budżet, skoro on proponował?

łąki pola lasy - on nie będzie zadowolony, bo kiedyś może się dowiedzieć, że dziewczyna , której poświęcił tyle lat nie jest tym za kogo się podaje. powiem więcej jeśli istnieje jakieś życie po śmierci to wtedy się dowie i w niebie będą się z niego śmiać, że zmarnował sobie życie. każdy ma prawo do prawdy. to jest taka porażka tego faceta, że mnie ciarki przechodzą jak sobie wyobrażam, że jestem na jego miejscu.

żab-X idiotko nie porównuj - właśnie porównuj, jeśli koleś zgwałci dziecko i odsiedzi wyrok, to jest wolnym człowiekiem(z czystą kartą) i oczywiście wtedy też mówilibyście żeby nie mówił swojej dziewczynie bo to przeszłość? prawda jest taka, że to dziewczyna, która jest zdolna podreperować budżet dupą. ja na miejscu tego gościa chciałbym wiedzieć, że jak stracę pracę i będzie ciężko z pieniędzmi to mogę znaleźć żonę u sąsiada, gdy nie będzie jej w domu.

Gość Weronika.
fajtforlajf, ten facet z którym to zrobiłam był bardzo przystojny, miał wtedy koło 30stki, nie był polakiem i bardzo mi się podobał, ja zgrywałam niedostępną :) później tak jakoś niby żartem wspomniał o tych pieniądzach, a ja stwierdziłam, że co mi tam i tak on niedługo miał wracać do kraju, podobał mi się i stwierdziłam, ze raz zrobię coś szalonego. I zrobiłam... seks był nieziemski, w sumie gdyby mi nie zapłacił to nawet nie byłabym stratna, właściwie to był taki jakby romans z bonusem :D wiem, że durnie to brzmi, ale przynajmniej mam co wspominać :)

tak, argument o niebie wszystkich powinien przekonać. Jak jest pewna, że nikt nigdy się nie dowie to niech tak zostanie.

Gość Weronika.
wojtek56fgdfgfdgdgdf, po pierwsze on się nigdy nie dowie, a po drugie jestem ateistką i w niebo czy piekło nie wierzę...

"jasne. kolejna z twierdzących, ze przeszłość się nie liczy." xxxx nadinterpretujesz;-) przeszlosc sie bardzo liczy - ale nalezy tylko do nas samych ityle. xxxx więc jeśli facet siedział w przeszłości za gwałt na dziecku, to jak rozumiem, nie chcecie o tym wiedzieć xxxxx kazdy ustala swoje granice i zdaaje swoje pytania - proponuje wiazac sie z ludzmi o podbnym switopogladzie - czyli np. facet popierajacy prostycuje z dzieczyna kt sie kiedys tym fachem zajmowala itd.;-) uniknie sie problemow i stresu;-)

Są tacy, którzy akceptują i tacy (jak większość), którzy nie akceptują. Dla większości facetów to ważne by wiedzieć, że kobiecie można ufać. Jeśli sprzedawała własne ciało "sprzeda" też prędzej czy później faceta. ­ Ale są też tacy co mają to gdzieś. Wiedzą, że każda kobieta zdradzi kiedyś zaufanie więc nie ufają, zdradzają a i sami wolą nie wiedzieć. ­

Tak też mi się zdawało :) Moim zdaniem to była raczej "zbrodnia" w kategorii "jednonocnej przygody" niż prostytucji. Prostytucja kojarzy mi się raczej z kobietami, które idą do łóżka z kimkolwiek, czy im się podoba, czy nie, bo pieniądze są w tym układzie najważniejsze. Twojego przypadku to jak widać nie dotyczyło.

" wojtek56fgdfgfdgdgdf łąki pola lasy - on nie będzie zadowolony, bo kiedyś może się dowiedzieć, że dziewczyna , której poświęcił tyle lat nie jest tym za kogo się podaje." xxxxx takie ryzyko istnieje zawsze;-) dla tego zwiakzi powinni zaiwerac ludzie dojrzali - tak samo mozezna sie zwiazac z dziewica kt sie pozniej zacznie puszczac za kase (choc to rzadszy przypadek to jednak byw ai tak;-) xxxx żab-X idiotko nie porównuj - właśnie porównuj, jeśli koleś zgwałci dziecko i odsiedzi wyrok, to jest wolnym człowiekiem(z czystą kartą) i oczywiście wtedy też mówilibyście żeby nie mówił swojej dziewczynie bo to przeszłość? xxxx nie - nie ejste z czysta lkarta - tylko z wyprana karta;-) z rszta to nie ejst zabawa w sedziego - tylko kazdy bierze z zycia co mu pasuje - jak ktos panicznie sobie nie ufa i obawia sie ze trafi na eks-prostytutke niech zostanie z dziewica - as easy as it is;-)

"w niebie będą się z niego śmiać, że zmarnował sobie życie" to by oznaczało, że niebo przypomina forum kafeterii, więc może lepiej nie... :)

" i stwierdziłam, ze raz zrobię coś szalonego. I zrobiłam... seks był nieziemski, w sumie gdyby mi nie zapłacił to nawet nie byłabym stratna, właściwie to był taki jakby romans z bonusem wiem" xxxxx a jednak prostytutka a z wyrzutami sumienia;-)

Gość Droga Weroniko!
Miałaś zajebisty sex z bogatym obcokrajowcem i jeszcze dostałaś za to kasę! To czego do cholery Ty chcesz?! :D Sama bym chciała tak zaszaleć! Ale masz problemy ;) Oczywiście tego facetowi nie mów, zatrzymaj to sobie TYLKO i wyłącznie dla siebie i wspominaj w chłodne, grudniowe wieczory :):)

"czyli np. facet popierajacy prostycuje z dzieczyna kt sie kiedys tym fachem zajmowala " ­ takie akurat lubią zawracać gitarę porządnym i ustawionym. chyba nie myślisz, że ma na czole napisane "prostytuowałam się"?

zgadzam sie z oCHMistrzu;-) sa faceci ktorym tam rybka - zapewne w mniejszosci ale sa tez tacy. dlatego problem zaczyna sie gdy ludzie o roznych swiatopogladach probuja byc razem;/

" Prostytucja kojarzy mi się raczej z kobietami, które idą do łóżka z kimkolwiek, czy im się podoba, czy nie, bo pieniądze są w tym układzie najważniejsze. Twojego przypadku to jak widać nie dotyczyło." xxxxxx emocjonalnie prostytucja - to seks w zamian za cos innego niz pozadanie;-) a gdy w gre whodzi kasa (w roznej formie) to mow ao [prpostytucji - autorka jest prostytutka byc moze dzialajaca na walsna reke;-) nie zreszona w "zw zawodowych" z alfonsami, ale jednak;-)

[zgłoś do usunięcia] Droga Weroniko! Miałaś zaj**isty sex z bogatym obcokrajowcem i jeszcze dostałaś za to kasę! To czego do cholery Ty chcesz?! Sama bym chciała tak zaszaleć!" xxxxx a czyz nie mowilam ze prostytucja jest bardzo populrana?;-)

ach i zabwny jest ten watek z "obcokrajjowcem";-)) ;-) zpachnialo wschodnioeuropejskimi kompleksami;/

Gość trretre654e
23:34 [zgłoś do usunięcia] ROR "a gdy w gre whodzi kasa" 123 'whodzi' młahahaha :D 🖐️

[zgłoś do usunięcia] żab-X "czyli np. facet popierajacy prostycuje z dzieczyna kt sie kiedys tym fachem zajmowala "takie akurat lubią zawracać gitarę porządnym i ustawionym. chyba nie myślisz, że ma na czole napisane "prostytuowałam się"? xxxxxx a ci "porzadni" najpierw chernie sie oddaja doskonalym technicznie rozkoszom fizycznym a potem sa zaskoczeni, co nie?:-) nie ma dymu bez ognia;-)

Gość Weronika.
W sumię czytając Wasze wypowiedzi, widzę, że dobrze zrobiłam. Zresztą seks można oddzielić od uczucia. Teraz tak sobię myślę, że za kasę zrbiłabym to jeszcze raz. Zresztą słyszałam, że za anal można dostać dużo więcej. Kiedy miałam ten skok z obcokrajowcem, wzięłam po prostu za mało. Ale i tak nie żałuję