Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika.

Czy powiedzieć swojemu facetowi, że RAZ uprawiałam sex za pieniądze?

Polecane posty

Gość panowie!!!
Jak się mówi na pannę która daje za pieniądze? Ja rozumiem bzykać się na lewo i prawo, ale za kasę. Poszłaś raz za pieniądze, pójdziesz kolejny jak ci ich zabraknie.

Gość RYSIA25
ja bym Tobie radziła abyś nic nie mówiła, jest to dosyc duży wstyd i sadzę ze nie za bardzo jest się czym chwalic. Choc powiem Ci szczerze ze Mój facet przyznał mi się ze za małolata chodził na dziw... jako 18-20 latek chyba nawet 21 :P I nic to nie zmieniło między mną a nim ... Ja się z tego śmieje .... Bo to jest po prostu młodosc

Gość psycho199602
ja na twoim miejscu bym powiedział bo to głupota jak nic nie powiesz zobaczysz że sama będziesz później tego żałować że nie mówiłaś mu prawdy obyś miała troche serca i go kochała to by znał prawde a tak sama o sb możesz myśleć że jesteś szmatą a jak mu powiesz to przynajmniej będziesz wiedziec na czym stoisz radze ci dobrze może i z początku będzie troche zdziwiony i oschły ale zobaczysz ze bd o cb bardziej dbał i będzie bardziej czuły żebyś tego nigdy nie powtórzyła ja też sie dowiedziałem że moja dziewcyna raz to zrobiła i jesteśmy razem ale wybaczyłem jej tylko dlatego ze sama to mi powiedziała ps ani razu w kłótni nie wypłyneła ta sprawa

Gość gość
Czy masz powiedziec? Jasne, ze tak! Chlopak ma prowo wiedziec, ze spotyka sie z d*****.

Myślicie, że wszystko przeżyjecie bez konsekwencji. No niestety, powinnaś mu powiedzieć. Ja bym się z taką osobą rozstał, nie wiem jak on zareaguje ale ma prawo wiedzieć.

Gość WitchX
nie powinnaś mówić czegoś takiego. bardzo dokładne szczegóły życia intymnego przed związkiem zostawia się tylko dla siebie ( i lekarza).

Gość nika 1988
Też kiedyś to robiłam za pieniądze. Nikt o tym nie wie i się nigdy nie dowie. Zabiorę to do grobowej deski. Faceci też mają swoje tajemnice jeszcze koledzy kryją...

Gość gość
" Zabiorę to do grobowej deski. " x Możesz zabrać to do grobu albo nie powiedzieć o tym nikomu do grobowej deski, czyli do śmierci.

Gość gość
zrobisz jak chcesz ale jestem pewna że jak mu powiesz to cię zostawi w sekundę a powrotu nie będzie

Gość gość
Tak idź powiedz gratuluję inteligencji:-/

Gość gość
Nic nie mowić , zapierać sie , zapierać sie i jeszcze raz zapierać sie... Rada od starego wygi , adwokata.

Gość X6X
A mi kobieta powiedziała i nie umiem teraz zaufać. To że ona twierdzi że to był jeden raz i nigdy więcej napewno tego nie zrobi - to jak mam być pewny czy w sytuacji gdy będzie ciężko finansowo , znowu nie przyjdą jej takie myśli . Masakra! Wolałbym nie wiedzieć . Nie wiem co zrobić bo rozmawiałem z nią kilka razy i twierdzi że więcej o tym rozmawiać nie chce bo ją to zbyt boli itd . A ja nadal o tym myślę i to psuje nasz związek . Generalnie stwierdzam że jest bagno Max bo znam siebie i będzie mi to zawsze siedziało w głowie . A z drugiej strony ja kocham jeśli nie myślę o tej sytuacji . Ale to chyba na dłuższą metę nie ma sensu . Skoro jest , była do tego zdolna to może to zrobić znowu . I twierdzenie ze - nigdy więcej . Jakoś mnie nie przejmuje . Mówić można wiele a czyny czynami

Gość gość
no dobra ale to ze miala seks za kase nie oznacza ze cie zdradzi..moralnosc moze miec jesli idzie o wiernosc,nawet byle prostytutki moga byc wierne 1 gdy skoncza z taka praca

Gość gość
Ciekawe czemu ci powiedziała? Zazwyczaj te które handluja własnym ciałem nie chwalą się tym.

Gość gość
wystarczy ze powiesz mu ze bylas na studiach. Kazda srudentka sie puszcza za kase.

Gość kobieta na poziomie
nie zaczynaj związku od oszukiwania partnera,jesli będzie cie kochał zrozumie, głupi stereotyp ze jak raz poszła za kasę zrobi to ponownie,różni są ludzie i rózne sytuacje,kazdy popełnia jakies błędy

Gość oonNa
ja powiedziałam i dzisiaj b.tego żałuję mimo ze wtedy miałam b.trudną sytuację i dokonałam wyboru bo nie jestem puszczalska ani materialistka,mój związek i miłosc rozpadły sie przez to,facet nie umiał trzymać języka za zębami

Gość OonNa
nie mógł tez do konca zaakceptować mnie chociaz sam nie był szczery i podczas trwania naszego związku dużo cierpienia i krzywdy mi zafundował ale cały czas uważał sie za lepszego własnie przez to,chociaz kochał i ja kochałam odeszłam

Gość gość
nie mów,bądz uczciwa w innych kwestiach ale to zachowaj dla siebie,ludzie są podli,jesli wam nie wyjdzie on moze okazać sie facetem bez klasy i zrobi z ciebie dziwke nawet jak była to sporadyczna sytuacja i chocbys była mu wierna

Gość gość
gość dziś X Chcialabys za partnera g****iciela, pedofila, morderce, zoofila, nekrofila, meska dziwke co sprzedawal sie jakims starym babom? O takich rzeczach sie mowi jak sie chce zbudowac powazny zwiazek.