Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ile wydacie na prezent?

Ile wydacie na prezent gwiazdkowy dla jednego dziecka?

Polecane posty

Gość monika adamska
Nie ma się czym irytować - 90% osób piszących w tym temacie nie wydaje tyle kasy na prezenty. Albo z rozsądku, albo po prostu dlatego, że nie mają takich pieniędzy. Prezenty gwiazdkowe nie mają być pokazem tego ile macie kasy, lecz po prostu fajnym podarkiem.

Ja około 50zł na jedną okazję nie stać mnie na więcje, jak tu gwaizadka, mikołaj i jeszcze w grudniu urodziny :)

Gość ja póki co wydałam dla córki n
na prezent 100 zł, może coś dokupię jeszcze, kupiłam jej to co chciała między innymi (najbardziej córka chciała psa, ale to zbyt poważna rzecz żeby spełnić to jako zachciankę)

Gość kartenta
A co w tym dziwnego? Nasza córka była już w spa kilka razy i uwielbia masaże. Swego czasu miała problemu z plecami i chodziła kilka razy w miesiącu. Tak jej teraz pozostało, że lubi z takich usług korzystać ;-)

Gość bjsbhbcujdf
100 zł z hakiem

Gość sweatrose87
kto pisze ze wyda 500zł i więcej zapewne kupi obskurną zabawkę za 20 zł;) Na mikołaja nic nie kupowałam bo zawsze siostra mojemu kupuje,moi rodzice,pozostali dziadkowie...więc po co mam wydawac,kupilam prezent siostrzenicy za jakies 80zł na gwiazdkę już kupiłam klocki za 59zł i jeszcze chcę coś mu kupić,ale nie wiem co i więcej niż 60zł nie mam zamiaru wydać

Gość sweatrose87
może kupie tablicę i kredy,może jakis statek piracki bo młody lubi albo coą na pilota-autko czy coś

Gość Aliyahhh
Na mojego 3 latka wydam z jakies 50-60 zl. Beda to drobne przenty- typu resoraki, malowanki, kredki, jakies klocki, ale wszystko popakowane w papier- tak zeby byla najwieksza radosc przy otwieraniu.

Dla starszej prezent za darmo ;) Z punktów PayBack ;) Dla młodego tylko coś symbolicznie za 5zł może gryzak bo on jeszcze dwóch miesięcy nie ma to co mu trzeba :P

Gość sweatrose87
hehe m tez zapakujemy wszystk osolidnie by młody się pomęczył,ubiegłego roku zapakowalismy w 2 rolki papieru ale opakowanie było spore,najwiecej frajdy miał z rozrywania tego hehe

Oj nie w sumie to wydam bo jeszcze do księgarni jutro jadę po książki dla siostry i szwagierki to pewnie i młodej jakąś kupie, żeby właśnie miała więcej rzeczy do rozpakowywania :P Czy kupie dwie czy trzy to każdą będę osobno pakować :P Więcej wydam na papier jak na prezenty :P

Gość zygaaaaaaaaaaaaa
corka 80 zl chrzesniacy po 30zl.

Gość bjsbhbcujdf
no ja uważam że 100 zł to dużo ale że święta uwielbiam obchodzić i taki prezent sobie wymyśliłam to tak wyszło mały uwielbia szkoły - ma dopiero 4 lata, ale jak widzi jakąś szkołę to musimy wejść więc dostanie pseudo wyprawkę w tornistrze- plastelinę, kredki, kolorowanki, bloki, książeczki