Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedam tanio piękną suknię

Czy ktoś szuka sukni dla siebie?

Polecane posty

cześć dziewczyny :) jestem świeżą mężatka i mam suknie, którą chętnie odsprzedam :) Suknia jest dla osoby niewysokiej (162 cm + 6 cm obcasa), rozmiar 36. Jestem jej pierwszą właścicielką, suknia jest wyczyszczona, śnieżnobiała (z niebieską wstawką), skromny i bardzo elegancki krój. Wklejam link do zdjęcia ze strony firmowej, jednak moja została uszyta z ramiączkami (na zdjęciu w oryginale brak ramiączek) i bez ozdoby przy dekolcie. W razie zainteresowania wyślę zdjęcia mojej sukni na maila :) http://kareen.pl/galeria/galerie/pierwsza/410.jpg suknia robi nieziemksi efekt- ma 3 warstwy materiału w dolnej części co sprawia, ze jest bardzo rozlożysta. I co ciekawe- ma ukryte kieszenie (na chusteczkę higieniczą przy wzruszającej chwili :P)

Gość brzydka ta suknia
niestety

Gość ta oryginalna jest ładna,
szskoda,ze zrobiłas sobie ramiączka i zrezygnowałaś z kwiata przy biuście,bo to psuje cały efekt sukni.

Gość ile chcesz za ta swoją suknię
i jakie miasto?

nie wiesz czy psuje efekt bo nie widziałas tego ;) ja chciałam ramiączka, ponieważ poprawiałabym się ciągle bez nich (taki mam odruch w sukienkach bez ;podtrzymania' :P więc dla wlasnej wygody). z kwatka zrezygnowałam z powodu biżuterii, nie chciałam za dużo mieć tego w, szystkiego. suknia jest skromna, pozbawiona udziwnień i falban, a jednocześnie oryginalna (kolor pasa) i bardzo elegancka. Mieszkam w Katowicach, można umowić się na przymiarkę i cenę wynegocjować.

Gość ile??????????????
ale żeby cene negocjować trzeba znać wyjściową. Nie rozumiem tego.

ok, to rzucam 1000 zł. W salonie ten model obecnie stoi za 2500 zł z tego, co się zorientowałam.

Gość sliczna moim zdaniem
przepiekna ta suknia, szkoda ze ja nie jestem taka chuda, zeby moc ja zalozyc. Z ramiaczkami i bez kwiatka dla mnie byloby ok, bo tez chce ramiaczka, ale jestem za gruba niech to szlag

Gość cholera wie
Mnie tez sie bardzo podoba:) skromna i z ramiaczkami napewno tez dobrze wygląda:)

Gość straooonika
śliczna suknia

mam już zdjęcia od fotografa więc jeśli ktoś chciałby obejrzeć (lub zna kogoś kto szuka), chętnie podesle :)

Gość jagusia 1988
podeślij proszę kilka zdjęć na e-maila brunetkajaga@interia.eu i podaj mi dokładniejsze wymiary bo ja mam wzrostu 164 i tak 36/38 a jest na zamek,czy wiązana albo na guziki (istnieje możliwość np. przeszycia guziczków w razie w ?)

Gość Anginka 28
za mały rozmiar ;p

myślę, ze jeśli nosisz 38, warto przymierzyć. ja mam 36/38 a suknia jest regulowana wiazaniem