Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmjrsskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zaprasza mnie na wspólne wyjścia, a ma dziewczynę...

Polecane posty

Gość posłuchaj rady
Ty w ogóle czytasz co się do Ciebie pisze? Bo piszesz w kółko totalne bzdury jak nakręcona, pomijając w ogóle istotę tego co się dzieje. Ja wymiękam. Dobranoc dziewczyny.

Tak, umiem czytać i podobno ze zrozumieniem nawet. Odpowiadam jedynie na pytania czego się boję. Innych pytań tam nie zauważyłam.

Nie zamartwiaj się, że ci nie wychodziło z poprzednimi. Wiem, że to trudne, ale uzbrój się w cierpliwość, a wtedy trafisz na kogoś. Może to banalna porada, ale nie ma innego wyjścia. Tym bardziej ryzykowne jest pchanie się w taką zaplątaną relację - kolejny zawód miłosny murowany. Ale radzę ci jak inni - zapytaj go wprost o jego dziewczynę.

Gość pollypocket
jeśli Ci się podoba to bierz i się nie krępuj, nie czytaj nawet komentarzy sfrustrowanych matek polek, zapewne pełnych kompleksów i nie pewnych wierności swoich facetów

Gość posłuchaj rady
No to przykro mi, że do Ciebie to nie dociera. Oby nie dotarło dopiero jak posuniecie się dalej. Podsumuję tylko swoje wypowiedzi. Ten facet to dupek, nie zadurzaj się w dupku. Daj mu po łapach i miej satysfakcję, że jesteś uczciwa. Nic dobrego z tego nie będzie. Dobrej nocy.

przespałam się z tymi myślami i już rozumiem, że macie rację. Dzięki za rady, urwę z nim kontakt.