Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia86

Marny poziom intelektualny tutejszych mamusiek

Polecane posty

Gość no to poczytajcie
o tym daniu klapsa cudzemu dziecku w sklepie.tylko kto tam pisze?!?

Na kafe jak i w normalnym świecie jest cały przekrój społeczny, są wykształcone i inteligentne dziewczyny ale są też puste i głupie babska, niestety:) Nie można uogólniać.

Gość cccccccccccccccccccccccccccc:)
Gratka nic sie nie martw ja mysle ze fajna z ciebie babeczka :)

Gość aha to znowu ta gratka?
no gratka dalaś popis he he he boli prawda w oczka,co?biedna dziewczyna,broni sie jak może ale cóż ,nie masz szans ,osmieszasz sie tylko

Gruba szafa - strasznie sie usmialam czytajac Twoje posty kapitalikami na poprzedniej stronie - :-) swieta prawde napisalas :-)

Gość łoj matkooo
gratka a ty od 3 godzin siedzisz tu i paplasz o niczym a podobno taką dobrą mamusią miałaś być?wstyd

A skąd Ty wiesz co ja robię poza tym, że napisałam kilka postów na forum? Mam jeszcze inne zajęcia za to Ty nie masz co robić widzę :D ani swojego życia, że siedzisz na kafe i śledzisz kto ile czasu już tu dziś spędził :)

Gość ależ nie
to twoje zadanie gratko,odpisywać na każdy durny temeta i dawać się wkręcać ,prawdziwa małolatka z ciebie z krwi i kości

Gość gratka powiedz mi..
a moze tobie płacą za siedzenie na forum? hahaha o ktorej godzinie by ktoś czegos do ciebie nie napisal za dwie minuty jest riposta. moze masz autopilota?? chyba jestes dziewczyno uzalezniona od internetu, ja na kafe wchodze wieczorem, przy herbatce, przy okazji sprawdzania poczty, poczytam chwilke i spadam do wyrka a ty widzę żyć nie możesz bez kafeterii, moze poświęć ten czas dziecku. obydwojgu wam to wyjdzie napewno na dobre.

Gość DOBRA PRZYZNAM SIE
NUDZILO MI SIE WCZORAJ I SOBIE PISAŁAM Z GRATKĄ I WYMYŚLAŁAM PIERDOŁY A ONA SIĘ PODNIECAŁA I EMOCJONOWAŁA I NA KAZDEGO POSTA ODPOWIADALA Z PREDKOSCIA SWIATLA HAHAHA. Z WRAŻENIA ZASNĘŁAM, ONA CHYBA NIE BO 24H JEST NA KAFE. WIDAC ZE TO SMARKATE, PRZYNAJMNIEJ SIE POSMIALAM HE.