Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LibreLibra

Czy jestescie za kara smierci?

Polecane posty

Gość LibreLibra
Polecam ten film: http://www.iplex.pl/filmy/za-mloda-by-umrzec,1121 Jest za darmo, musicie tylko przeczekac 12 reklam. Znacie jeszcze jakieś inne filmy, w których ta tematyka jest poruszana? Oprócz "Zielonej mili" ;)

Gość tylko podludzie są przeciwko
Kara śmierci powinna być tylko za morderstwa i to wtedy, gdy co do winy oskarżonych nie ma żadnych wątpliwości. O gwałt i czyny pedofilskie można oskarżyć każdego i mieć dowody wyssane z kutasa. Zresztą mimo wszystko nie są to czyny adekwatne do kary śmierci.

Gość Przewielebny pastor Fiutazy
coś sie tak tej Waśniewskiej czepiła, a nikt nie zauważył, że kobiety po porodach mogą mieć depresję poporodową i robic różne głupie rzeczy. Nie każda chce urodzić bachora i umrzeć by pójść do nieba, niestety.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
własnie dla tego jest te przedstawienie!!!!!! bo wiedziała co jej grozi, i próbowała pajacowac, ciagnac to media nagłosniły, i kazdy jej współczuł, tylko po to zeby wyjsc na np. chora niepocztalna, bo taka ma łatwiej! tylko ile trzeba urzyc siły by zabic, dziecko! które pad i wstaje, bo nie napina miesni! rzucała tym dzieckiem jak kukiełka! a teraz siedzi u nas w pace, i co??????????? trzeba na nia uwarzac, bo ma mysli samobójcze?!

Gość LibreLibra
Ja się nie czepiłam, dopiero pierwszy raz wspominam o niej. I się zastanawiam. Podobno na całą tą aferę poszło już 700 tysięcy zł od podatników. Jest gdzieś artykuł. Może i ma jakies problemy psychiczne, ale helloł, w takim razie niech ją zamnkną w jakimś zakładzie... A tak to nie ponosi odpowiedzialności za swoje czyny. I robi co chce...

Gość podlasianka***
depresje, żeby dziecko zabić? ta dziewczyna to patologia, która z domu nie wyniosła żadnych wartości, poza tym jaka depresja,że po pochowaniu dziecka na rurze wywyjała

ja wam powim tak! jak jest w polsce!!!!!!!!! ktoś ukradnie np. kure, bo dzieci głodne itp. to na publiczny szaniec go stawiaja! zamiast pomóc ludziom! zeby nikt nie był głodny, zeby miał co jesc! ale jak sie zabije własne dziecko itp. to jest sie w tv. z zakryta buzia, dane podane to jan k. a czy nie powinno byc odwrotnie??????? nakarmic tych co sa głodni, i nie osmieszac pubklicznie, a morderców postawic pod tłum niech tego linczuja! a nie morderca ma wieksze prawa, niz złodziej kradnacy jedzenie!

bo to jest Polska. Znam faceta, była libacja, skoczył na rowerku po piwko, by było prędzej , straż miejska go capnęła i , sąd grodzki, przymusowa darowizna na fundację św. Krzysztofa, a kurva pijany w 4 du-py biskup skasował na słupie toyotę i ma 10 godzin pracy społecznej , którą ma jako wygłaszanie pogadanek o trzeźwości

a godzina była trochę po północy

Gość nostrea
dokładnie, ukradnie jedzenie to jest JAN KOWALSKI, zabije to jest Jan W.

Gość jkkhjghftt
jestem za nie ale dozywotnie wiezienie tak

bo w polsce sa i mafie, z którymi nikt nie walczy! ksiadz jedzie pijany, mu wybacza bo -CZŁOWIEK BŁEDY POPEŁNIA!!!!!!!!!!! mój kumpel jechał rowerem po piwku, po mleko dla małego, zatrzymali, i jak smiecia potraktowali!

jkkhjghftt- to jestes gotowa/towy pracowac na nigo całe swoje zycie? i nie tylko na niego?

Gość offff
może sam na siebie pracować a jak nie to kula w łeb. ewentualnie urządzonko o którym opowiadał Korwin-Mikke wsadza się faceta do dużej beczki, do której wlewana jest woda. w beczce jest pompa która wypompowuje wodę z beczki. jeśli facet nei chce pracować to się go tam umieszcza i on, żeby nie utonąć, musi wypompowywać wodę z beczki. :P

Ciekawe jest, że "Kosciół nie wyklucza kary śmierci'. Wg mnie nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy powinna funkcjonowac kary smierci... Dużo ludzi mówi, że w pewnych przypadkach kara smierci powinna byc dopuszczalna i ja też się z nią zgadzam..