Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondas_Kraków

Facet bez brzucha to jak żołnierz bez karabinu!

Polecane posty

Gość ania,,
bobry ptaszek ty tam g....o wiesz za przeproszeniem

ja pier**le jakie ma znaczenie jak cie inni oceniają jeśli ty się dobrze czujesz ze swoim ciałem , leń nie leń , gruby , chudy , ładny , brzydki , każdy ma tak jak sobie na to pracuję !!! jesz - tyjesz , ćwiczysz - chudniesz prosta zależność , nie ?

Gość Blondas_Kraków
Jeżeli ktoś ma mieć brzuch to i tak będzie miał i żadne ćwiczenia mu nie pomogą a pozatym chcę tu uświadomić co poniektórych że brzuch nie rośnie tylko od jedzenia i piwa ale geny też mają znaczenie!

Gość dobry ptaszek
popatrz na dzieciate kobiety na ulicy. postura smoka i fryz skinheada

Gość cirrusik
Śmiech na łące! :D Dziwi mnie podejście niektórych "mężczyzn". Wiesz co Ci powiem chłopie? W Szwecji jest tak, że rodzicom odbiera państwo otyłe dzieci. Wiesz o tym? Jak nie to poczytaj sobie w google i się zastanów nad swoim postępowaniem. Bo ja nie mam zamiaru potem z moich podatków utrzymywać osób chorych z własnej winy... chcesz mieć miażdzycę, cukrzycę, nadciśnienie? Proszę bardzo! Ale wtedy lecz sie sam z swoich pieniędzy tłusty baranie!

Gość ania,,
To brzuch ci zejdzie jak przestaniesz chlać piwsko i się obżerać jak knur :D Mojego faceta rodzice są delikatnie mówiąc przy kości, a on ? Cudo normalnie :D O charakterze nie wspominając bo to nie ten top

Gość megaloman
w pewnym wieku może się pojawić brzuszek,nie mówię o worku :(,taki lekki brzuch,u kobiet też się pojawia.Ćwiczenia to i owszem,ale raczej dieta i ruch aby nie był ten brzuszek za duży.Kto lubi kaloryfer to już siłownia itd.Także nie wpadajmy w skrajność

Gość Blondas_Kraków
Ale ja nie chcę zrzucać mojego brzucha! Zresztą niektórzy młodsi ode mnie goście mają większe piłki :)

Gość ania,,
Żal mi cię, chcesz być chory ? Jak ktoś wyżej pisał... miażdżyca, cukrzyca itp

Gość Blondas_Kraków
Jak ktoś ma mieć jakąś chorobę to też będzie miał i nie mamy na to wpływu.Moja babka umarła na parkinsona i jaki miała na to wpływ? Żaden!

Gość nie musi byc kaloryfera..
na brzuchu, może być normalny mały brzuszek, tak, żeby nie był za bardzo umięśniony.ale, żeby nie wystawał znad spodni i się nie odznaczał. większy brzuch na pewno przeszkadza w różnych fajnych pozycjach jak się domyślam ;p , sama bym takiego chłopa nie chciała.. ale znowu jakaś najbardziej wymagająca też nie jestem, żeby był kaloryfer, bo sama 100 proc ideałem też nie jestem.. i myślę, że jak babka ma jakieś kompleksy to zaakceptuje mały brzuszek.

Gość ania,,
A ty masz wpływ, bo pozbywajc sie brzucha wyjdziesz z grupy ryzyka chorób układu krążenia, już na siłę stoisz przy swoim :D ma sa kra

Gość nie musi byc kaloryfera..
na brzuchu, może być normalny mały brzuszek, tak, żeby nie był za bardzo umięśniony.ale, żeby nie wystawał znad spodni i się nie odznaczał. większy brzuch na pewno przeszkadza w różnych fajnych pozycjach jak się domyślam ;p , sama bym takiego chłopa nie chciała.. ale znowu jakaś najbardziej wymagająca też nie jestem, żeby był kaloryfer, bo sama 100 proc ideałem też nie jestem.. i myślę, że jak babka ma jakieś kompleksy to zaakceptuje mały brzuszek.

Gość kirikkla
grubas to gówno

Gość ania,,
tak :)

"Jeżeli ktoś ma mieć brzuch to i tak będzie miał i żadne ćwiczenia mu nie pomogą a pozatym chcę tu uświadomić co poniektórych że brzuch nie rośnie tylko od jedzenia i piwa ale geny też mają znaczenie!" ­ to musisz się pogodzić z tym, że żadna ładna kobieta nie będzie chciała kolesia z takimi chujowymi genami :classic_cool: ­ dołącz do klubu kafeteryjnych genetycznych grubasek i żalcie się razem na swój ciężki los 🖐️

Gość dobry ptaszek
ciekawe czy to samo bedziecie o sobie mówiły po dziecku:D

Gość ania,,
Ja pierdole co ty z tym dzieckiem :o mam to w dupie, że niektóre o siebie nie dbają :o Ja dbam i będę dbać żeby się podobać mojemu facetowi i czuć się dobrze w swoim ciele. Nie gadamy o kobietach tylko o takich ciotach jak ty

Gość kirikkla
baba po porodzie ma usprawiedliwienie dla nadwagi ale facet z nadwaga to gówno

Gość Blondas_Kraków
Kobieta powinna zaakceptować to jaki jestem czy z brzuchem czy nie to jest bez znaczenia!

Gość dobry ptaszek
dlaczego nie gadamy o kobietach? bo niewygodnie? kobieta po ciązy ma usprawiedliwienie? a niby czemu? zobaczcie jak szybko panie z tv wracają do formy po ciązy

Gość ania,,
To że ma brzuch świadczy o tym że o siebie nie dba to jak taki "facet" co nie umie zadbać sam o siebie ma zadbać o kobietę ?!

kobieta nie musi niczego akceptować, po prostu żadna fajna na ciebie nie spojrzy. zostały ci tylko spasione i leniwe, czyli dokładnie takie jak ty. ­ btw, na górze strony jest topik dziewczyny, która dużo chodzi i chudnie. a wy jęczydupy płaczcie dalej, że się nie da.

Gość ania,,
Pewnie że się da :)

Gość facet z brzuchem jest
interesujacy - ale jak widac tylko dla innych facetow :D

Gość Facet z brzchem jest tak
samo piękny, jak kobieta z brzuchem.

Gość ZŁOTOWŁOSA29
Też nie lubię grubych i niskich facetów a jak jeszcze łysawy... :o

Gość kirikkla
celebrytki mja a kase -na dietetykow trenerów operacje plastyczne a zwykle baby nie

Gość dobry ptaszek
my też nie mamy dietetyków i trenerów, a jednak mamy byc jak modele