Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondas_Kraków

Facet bez brzucha to jak żołnierz bez karabinu!

Polecane posty

Gość wwrrr
Trudno, bo dużo cielska do ruszenia.

Gość dobry ptaszek
w weekendy odpoczywam jak i wy

Gość wwrrr
Czymś jeszcze chcesz się pochwalić, zdyszany spaslaczku?

Gość dobry ptaszek
niestety w wymyślaniu ciętych ripost nie moge sie pochwalic takimi umiejętnosciami jak ty

Gość ania,,
Hormony w jedzeniu o.O ? Chyba cię pogięło No widzisz, silny nie jesteś, ale młody tak :D wiec do rooty

Gość dobry ptaszek
nie mam kiedy, muszę odpoczywać

Gość ania,,
Muszę odpoczywać :D Musisz to o siebie zadbać To co ty za pracę masz

Gość wwrrr
Na pewno nie fizyczna, bo już by padł na zawał :D

Gość dobry ptaszek
nie jakąś szczególnie męczącą, choć fizyczną. ale i tak muszę odpoczywac. no i chcę. wy możecie to ja też, więc nie wiem o co się pieklicie. a ty aniu bys wyszła z domu i pozwoliła światu napawac się swoim pięknem, bo tu sie marnujesz:P

Gość ania,,
Zazdrościsz :) bierz ze mnie przykład Tak tak, z tym że my potrafimy zadbać o siebie a ty tylko marudzisz i się użalasz nad sobą

Gość dobry ptaszek
nie aniu, potraficie pisac, ze o siebie dbacie. niby jesteś aktywna, ćwiczysz i nie przyjmujesz usprawiedliwienia autora ze jest zmęczony. tymczasem sama piszesz tu od dwóch godzin, nagle jesteś chora, nagle się okazuje, ze i ty musisz odpoczywac. jak pisałem o roztytych dzieciatych, to zarzekałaś się, że ty i tak będziesz o siebie dbała i co cię obchodza inne, a teraz miękniesz i sama zaczynasz o tym, ze to przeciez normalne że po dziecku jest się grubą....

Gość ania,,
No jest się grubą i trzeba to zwalczyć :) A czy ja mam cały czas się uczyć i ćwiczyć ? Praca umysłowa wykańcza bardziej niż fizyczna

Gość dobry ptaszek
dlaczego nie, skoro facet powinien cały czas pracowac i cwiczyc?

Gość ania,,
A nic ci do tego czy jestem tu godzinę dwie czy dziesięć, sama jestem sobie panią własnego czasu :)

Gość dobry ptaszek
oczywiście, że nic mi do tego, ale chyba atrakcyjna babka którą chciałabyś być jednak by tyle czasu tu nie siedziała

Gość ania,,
Nie musi cały czas, mój pracuje uczy się, ćwiczy i ma czas dla mnie. Tylko trzeba sobie czas umieć zorgnizować. Kobieta to kobieta już tak się nie użalaj jak mężczyźni mają ciężko :) w końcu to facet ma zadbać o kobietę

Gość ania,,
Ja pier.... czy ty myslisz, że jak ktoś wygląda lepiej to od razu ma tyle na głowie, ma tyle innych zajęć, że na kompa czasu nie ma ?! Już mnie tym zaczynasz irytować :o

Gość dobry ptaszek
na wp pokazują Polke która wygrała jakiśtam tytuł miss http://i.wp.pl/a/f/jpeg/30248/Weronika_Szmajdzinska_2012_06.jpeg uważasz, że taka dziewczyna wie co to kafe, a nawet jeśli, to chciałoby się jej prowadzić rozmowę z tłuściochem przez kilka stron? wiec jakkolwiek zle nie wygladam i marne zycie prowadze to moze skup sie na swoim. i tym optymistycznym zakańczam ze swojej strony.

Gość dobry ptaszek
to niech twoj bedzie cieciem i o ciebie dba. skoro mu roszsczeniowa postawa odpowiada. papaty

Gość ania,,
A ja wiem co to kafe bo czasem lubie sobie tu posiedzieć ;) i nie czuje się gorsza, jakaś inna czy coś, w końcu to portal dla kobiet czyż nie ?