Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę schudnąć ale jak?

DIETA ROZDIELNA - kto się dołączy? :)

Polecane posty

pieczarki z grilla (potrawa neutralna) składniki: 250 g małych kapeluszy pieczarek, 4 łyżki oliwy, 1 łyżeczka chilli, szczypta soli, skórka otarta z 1/2 cytryny, 1 łyżeczka posiekanego tymianku lub suszonego, 1 ząbek czosnku. wykonanie: 1. Pieczarki oczyścić, umyć, posmarować połową oliwy i piec na rozgrzanym grillu do miękkości. 2. Resztę oliwy wymieszać z chilli, solą, skórką cytrynową, tymiankiem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. 3 Zgrillowane pieczarki włożyć do marynaty, przykryć i na godzinę wstawić do lodówki. Czas przygotowania:15 minut + 1 godzina 2. Banany z mórz południowych (potrawa neutralna) składniki: 4 dojrzałe banany, 150 g jogurtu naturalnego, 1 łyżka miodu, 1 łyżka soku z cytryny, 2 łyżki wiórków kokosowych wykonanie: 1. Nieobrane banany wstawić do do piekarnika nagrzanego do tempeatury 200 C i wyjąć, gdy skórka zacznie pękać. 2 Jogurt wymieszać z miodem sokiem z cytryny. 3. Banany obrać ze skórki, polać sosem jogurtowym i posypać wiórkami kokosowymi. czas przygotowania: 15 minut źródło: http://pl.shvoong.com/medicine-and-health/diet-and-exercise/2071884-dieta-nie%C5%82%C4%85czenia-dr-haya-wypr%C3%B3bowane/#ixzz2DVfWfk2m

co do gofrow to ja bym zrobiła tak ze zamiast całych jajek dałabym zoltka ( neutralne sa )) i chyba reszta składu moze byc

Coś z mięsem mielonym :) PAPRYKA FASZEROWANA: -mięso mielone -pieczarki -cebulka pieczarki podsmażyć z cebulką na oleju dodac do mielonego(doprawionego przyprawami jak kto lubi) nadziac paprykę. Piec w piekarniku

drozdzowki tez mozna ( w opisie idy) wiec jak kupisz to wiadomo na całych jajkach a tu dasz zoltka i oki mozna bezy upiec z białek duzo jest mozliwosci

zgadza sie,,, bigos tez mozliwosci jest naprawde duzo, no szkoda ze nie mozna chleba z szynka lub serem zoltym

ja ziemniakow nie jadam prawie wiec mieso z surowka , bedzie mi brakowalo tych kanapek z wedlina i serem ( ale raz na czas zjem jak to mowiła ida ze tez czasem cos zje ) no i pierogow z miesem badz krokietow z miesem ( zostana z grzybami lub szpiankiem i chyba tyle

nie bede sie katowac cale zycie przeciez, wiec na 90 % bede sie trzymac zasad a te 10 % to na grzeszki ale to dopiero jak osiagne swoj cel

mam ale doiero za 4 razem jak stane to pokazuje prawdziwa wage bo tak raz kilo mniej raz pol itd wiec dopiero za 4 razem jak sie zwaze pod rzad to wiem ile waze jakas po,,,, ana ta moja waga

sparwdzalam to z inna waga kolezanki na ktorej od razu waze tyle ile na mojej waze za 4 razem mialam jej wage 3 dni i sie zgadzało

moze sie da :) nie wiem piekłam taki nieraz jak na dukanie albo na south beach ale tu raczej one nie pasuja do zasad

no ja tez na aptekarskiej bo jej mam taka ma i ciagle stawiiam na tym samym miejscu i za kazdym razem tak musze sie wazyc nie bede na razie kupowac nowej skoro wiem o co w niej chodzi , i to od nowosci tak jest nawet baterie jak wymienie to jest to samo

sprobuj moze akurat tez wazy i stawiaj ja ciagle na tym samym miejscu najlepiej na płytce rownej zrobiłam sobie stopke z waga

no tak mysle tez takie sobie zrobie na sobote i ciekawe co reszta na to powie a na to mozna da c co? konfiture i smietane chyba tez

napisalam i nie ma wchodzisz w moje konto i po wpisaniu nika i hasła ponizej masz stopke i tam wpisujesz dane

napisalam drugi raz a tu prosze 1 wpis te jest no to mamy fajne zarełko na tej diecie a wlasciwie na stylu odzywiania na ktorym mozna schudnac