Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę schudnąć ale jak?

DIETA ROZDIELNA - kto się dołączy? :)

Polecane posty

ja myslalam ze chodzi ci o herbate yerba mate haaha a ja piłam ten napoj przez tydzien robiłam z miety suzonej moja taa zbioeral na dzialce i suszy i wzielam od niego, a le w aptece tez jest i zielarskim probowalam tej diety ale tak sie na nia wkurzyłam ze potargalma cala ksiazke i wyrzucilam do kosza - pozniej jej szukalam wdomu i dopiero sobie przypomnialam ze ja wyrzucialm a co sie naszukalam haha skleroza pamietalam ze była zolta i ponad 3 dychy za nia dalam jak nie ok 40 zeta

o tej diecie na płąski brzuch książka? skleroze też mam, wiem co czujesz :D może nam się poprawi na tej diecie hehe ja bym tylko chciała może to pić, ale być na naszej diecie na pewno nie zaszkodzi, bo to same ziółka :)

tak zolta oprawka tam byly cwiczenia i mnie wkurzaly ale wpisz w gogle tytuł diety i ci byly tam jakies fazy diety chyba ( ze 4 lata temu ) nie pamietam bo mialam ja krotko dieta na płaski brzuch nie pamietam autorki

juz wiem autor cynthia sass jestem na komorce i zle by mi było wkleic linka do niej ale jak nie znajdziesz to potem z laptopa wysle ale powinnas znalezc

ja nie mam nadwagi jakiejs duzej czasem 5 czasem 4 kg raz mailam 7 a diet przetestowalam troche dukan , south beach, 1ooo kcal. mż, kopenhaska , i ta rozdzielna tez ale krotko, i turbo onz i powiedzialam sobie w koncu dosc! tearz mam miec taka diete zeby juz nie tyc i mysle ze ta bedzie najlepsza

i te diety to dla tak w sumie paru kg niektore nie były potrzebne np ta kopenhaska czy dukan po co je robilam lepiej było tamte zrobic a nie te czyli sb czy mz czy trzymac sie rozdzielnej

ja juz raz schudąm pare kolo na niej wiec damy rade ja teraz ide obiad ugotowac bede pozniej i wyjscie z psem mnie czeka ,

dziewczyny - Wy macie tak mało do schudnięcia, że w zasadzie jak sobie zrobicie ścisła dietę to do Gwiazdki już powinno Wam zejść - to może nie warto myśleć o odstępstwach, tylko dociągnąć do upragnionej wagi i potem wprowadzić sobie trochę drobnych przyjemności i patrzeć co się dzieje z wagą? ja mam akurat sporo do zrzucenia, więc dałam sobie pól roku i robię odstępstwa, żeby się nie zniechęcić... najbardziej mnie rozwala, że przez dzieci niestety oduczyłam się jesć wolno i nawet jak mam czas to połykam zamiast przeżuwać, ale pracuję nad tym:)

Mam to samo! Ciągle się łapię na tym, że jem szybko i łykam całe kawałki... Ja mam ten problem, że ja bardzo mało jadłam i rzadko, za to nadrabiałam wieczorem bardzo sytą kolacją, jak mąż wracał do domu no i słodycze... :O Wiesz, jak na razie nie męczy mnie ta "dieta", to raczej styl zdrowego odżywiania. Wiem, że pewnie wystarczyłoby ograniczyc do zera słodycze i wieczorne ( a nawet nocne) podjadanie. Ale co mi zależy się trochę poodchudzać tak na poważnie ;) Martwię się tylko że zostanie mi obwisła skóra na brzuchu... Muszę chyba kupić jakiś balsam ujędrniający i masować A Ty ile chcesz schudnąć? :) A tak w ogóle to witamy :)