Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę schudnąć ale jak?

DIETA ROZDIELNA - kto się dołączy? :)

Polecane posty

pomaga ale on rozgrzewa ja go uzywam 3 miesiace moze sie skora juz przyzwyczaiła mam ochote na gume na necie jest byłaby najlepsza ale to dopiero po nowym roku bo teraz sweita i inne wydatki sa

Chcialam ci dac linka do tego guam i mnie zawiesilo jak.soe odwiesi to wroce za ten czas ide cos zrobic w domku bo tu mi sie zle pisze

kefirek, kefirek z bułką razową, zupa i wieczorem będzie.... suprise, suprise... kefirek z otrębami - żeby nie było za nudno;), tylko nie popedałuję dziś, bo przychodzi koleżanka - miała nie przynosić wina, zobaczymy;)

jestem:) mnie nawet dzis poszlo dobrze z jedzeniem ale jutro ide na andrzejki wiec pewnie za dobrze nie pojdzie

pewno ze nie , nie mam duzo do stracenia kg wiec do swiat zdaze to zrzucic juz pozniej nie ide na zadna impreze dopiero swieta i sylwek ale e to juz inna bajka :):);)

ja mieszkam niedaleko mamy ulice dalej to codziennie sie widujemy no i codziennei cos mi daje albo kupi i tez mi to wpycha jakies rozne rzeczy idziemy do znajomych bedzie tak gdzie z 8 osob z tego co wiem

w poniedziałek my tez ostanio mało wychodzimy bo maz czesto pracuje wieczorami wiecej do rodziny niz znajomych a na sylwka idziesz?

ja nie wiem co bedzie do sylwka ale raczej u nas jakas domowka , z racji tego ze moj pies boi sie wystrzałow i strasznie to przezywa i nie sostawie go w domu samego za nic na swiecie

ja się odżywiam dość różnorodnie (chyba), poza dwoma dniami płynnymi - pisałam w którymś poście wcześniej jutro ważenie i rezygnuję z tych dwóch dni na dwa tygodnie - porównam efekty i moze wrócę jak się okaże, że to coś daje:)

Gratuluję :) Ja na razie nawet tygodnia nie mam, co na pewno to to że nie mam wzdęć i brzuszek optycznie wydaje się być mniejszy. Tłuszczyk w miejscu ;) A wagi nie mam, może kupię w weekend :D A Ty widzisz po sobie jakieś zmiany? Ubrania luźniejsze?