Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę schudnąć ale jak?

DIETA ROZDIELNA - kto się dołączy? :)

Polecane posty

Noo, ja też bym chciała żeby ruszyło, wtedy bym dostała kopa na ciąg dalszy :) Tym bardziej że się załamałam, bo na wakacjach się ważyłam i było 54 a w czwartek stanęłam na tej samej wadze w przychodni i pokazała 58 :O Trochę mi ręce opadły...

Gość 19283746tt5
ja

Gość 19283746tt5
mozna tak zjesc? surowka colesław do tego piers z kurczaka a na koncu zjadłam plaster pasztetu drobiowego

Gość 19283746tt5
tej piersi były moze 4 małe plasterki bo nie mialam na nia smaku i stad ten pasztet

witam , zastanawiam się nad takim sposobem odżywiania dajecie rade? bo z wyglądu całkiem całkiem :)

mma chyba cos z zoładkiem i musze isc zrobic badania i chyba gastroskopie tez wiec na razie sob ie odpusczam diety wogole no chyba ze lekkostrawna mi zaleci zobacze co jutro u lekarza sie dowiem

witam panie:) dzis zaczynam taki styl odzywiania ( spróbuję) nawet mi sie podoba zobaczymy jak bedzie w praktyce sie to miało mozna do was dołaczyc?

margoska czykro że nas zostawiasz, ale trzymam kciuki za Twoje zdrówko i wróć jak będziesz mogła :) calpirosa no pewnie :) Im nas więcej tym lepiej :) Będziemy się wspierać :) A tak nawiasem mówiąc - to Ty się chcesz z 57 kg przy 170 cm odchudzać? :) Może niepotrzebnie? Może wystarczyłoby poćwiczyć coś na brzuszek? ;) Ja ćwiczę a6w, dopiero 3 dzień, no i robię cały czas ran i wieczorem pierwszy dzień, bo kurczę ciężkie to i chcę się przyzwyczaić :D Dzisiaj doszło hula hop i jazda :D

witam :) dziekuje za miłe przyjecie :) nie ja juz nie chce chudnac jeszcze 2 cm w pasie ale chce znalezc sposob na dalsze odzywianie i ten mi sie podoba dzis zjadłam rano obwarzanek i drozdzowka pozniej 5 małych mandarynek po drodze była kawa , tylko do konca nie wiem po owocach mozna jesc za ile godzin?

nie chce mi sie liczyc kalori no chyba ze na mnie nie zadziała ten sposob odzywiania, waga mysle ze nie bedzie spadała bo nie ma z czego za bardzo a jezeli by spadała to bede wiecej jesc troche i juz ale cm moze ze 2 zejda

i drugie pytanie nasunęlo mi sie teraz makaron z sosem nie mozna a jezeli bym go połaczyła z takim sosem ze swiezych pomidorow moze byc?

czytałam gdzies ,kiedys, ze jak się zje owoce to mozna zjesc posiłek za pol godziny i dlatego pytam , no jadłam ok 12 :)

No jakoś tak :) ja jem śniadanie, po godzinie piję (nauczyłam się już, ze nie potrzebuję pić przy posiłku, a przedtem bez tego nie wyobrażałam sobie zjeść) po następnej coś tam przegryzę z owoców, ale nie na raz, tylko tak na dochodzącego ;) no a potem też jakąś godzinę jeszcze czekam na obiad ;) Ważne jest żeby między obiadem a kolacja było co najmniej 4 godziny przerwy.

nie wiem ,moze dlatego ze jest płynny? ale ja taki gesty chce zrobic z przetartych pomidorow i do tego cukinia pieczona bazylia i inne warzywa zobaczymy co nam tam napiszą,:)

troche jest niejasnosci w tym podziały na grupy np dieta dr haya sa inne zasady je sie do 1000 kcal nie wolno cukru, czekolady białego pieczywa i wiele innych rzeczy a tu mozna tzn pisze o tym topiku idy

wiesz tak jak dla Ciebie, to myślę, że nie musisz tak twardo przestrzegać reguł ;) jeśli nie chcesz już schudnąć, to czasami mały grzeszek nie zaszkodzi na pewno. Ja chcę schudnąć z 8 kg, a waga od początku ani drgnie i zaczyna mnie to już wkurzać ;)

dokładnie juz nie chce chudnac ale brzuch mnie troche wkurza zobacze jak bedzie po tygodniu jezeli waga bedzie spadac , to bede cos jesc innego :) u ciebie powinna spadac moze po tygodniu sie zwaz

nic nie rozumiem na 1 stronie tego topiku margoska napisala jakies menu tam jest zupa jarzynowa i ziemniaki ' a tu u idy nie wolno zupy z ziemniakami , a ziemniaki to przeciez warzywa oswiec mnie :)

dziekuję nawet mozna jesc lody i ciacha swietnie troche sie boje zeby nie przytyc na niej