Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja23x

Czy bycie w trójkę , to dobra decyzja.

Polecane posty

Gość Ja23x

Mam wielki dylemat, dlatego proszę o nie robienie sobie jaj i z góry zaznaczam, że to nie prowo.. Mam faceta, który jest ze mna i z drugą dziewczyna, ostatnio byla rozmowa w 3 i powiedzial, ze potrzebuje czasu na podjecie decyzji z ktora chce byc. Po czym napisal wieczor tamtej, ze chce nas Obie i ze nie potrafi zostawic ani mnie ani jej, bo na nas jednoczesnie mu zalezy. Mi tego nie napisal, bo sie boi, bo nie jestem taka spokojna i opanowana jak tamta :D. No i tutaj rodzi sie problem, bo ani ja, ani ta dziewczyna, nie chcemy go zostawic. Dodam, ze sie lubimy, co jego zdziwilo, ze powinnysmy sie pobic, a nie zaprzyjazniac. I mam takie pytanie, czy "zwiazek" w 3 ma sens .? Rozwarzam to, skoro sie lubimy i skoro na obu mu zalezy.. wiem moze to glupie, ale coraz czesciej nad tym mysle.

Gość ryszard kloszard
skoro nie przeszkadza ci kutoch umoczony w jej cipie ( a na peno nie, bo ja przeciez tak lubisz ) a potem w twojej to badz we 3 i zastanow sie nad 4, czemu nie?

Gość Ja23x
Proszę z góry o szczere i nie chamskie odpowiedzi.. bardzo będę wdzięczna ;((.

Gość Ja23x
ja cie nooo.. prosiłam o normalne odpowiedzi, jednak chyba się zgłoszę do terapeuty jakiegoś.. narazie.

Gość poczytaj biografię
Wisłockie. Z pewnych względów zgodziła się na zycie w trójkącie co przypłaciła totalnym rozwaleniem psychicznym

Gość ryszard kloszard
o co ci chodzi przeciez to zupelnie normalna odpowiedz, czyz nie takie sa fakty? Uzywacie tego samego kutasa po co sie oklamywac ze tak nie jest

Gość Ja23x
Zycie nie kreci sie sie tylko i wylacznie na seksie.. Dziekuje, zaraz sobie poczytam :).

jak mogą być normalne wypowiedzi pod takim czymś:O ogarnij się kobieto, miej swoją godność:O

Gość Ja23x
poczytaj biografię - moglbys / moglabys mi podac link, bo nie moge nigdzie znalesc, a chetnie sobie poczytam :).

Gość ryszard kloszard
a kto tu mowi, ze kreci sie tylko na seksie? Jest to wazny aspekt zycia i skoro kutas umoczony w innej nie przeszkadza ci to sobie z nim badz. Mozesz sciemniac innym, ze ten temat nie istnieje ale siebie nie oklamiesz

Gość ryszard kloszard
przynajmniej jak cie czyms zarazi to nie bedziesz sama tylko bedziecie wspierac sie we 3, jak dzielic sie to wszystkim haha

Gość poczytaj biografię
to jest ksiązka autobiograficzna :) ,"Malinka , Bratek i jaś " taki jest chyba tytuł tej ksiązki, niezbyt dorze pamiętam bo dawnio czytałam

Gość Ja23x
ok, dziekuje.. na pewno przeczytam :).

Gość vin80
Hell yeah!!!!! Ja też tak chcę :)

Gość Ja23x
grahamka30 no niestety nie robie sobie jaj.. chcialabym, ale to nie jest zart.. jestem rozerwana na pol. w sobote powiedzial mi, ze zalatwi to z nia i zebym sie nie martwila, a dzis napisal do niej, takze, widze jak to zalatwia.. na szczescie ona mi wszystko mowi i wiem kiedy u niej bedzie, kiedy pisze i co.

Gość spokojnie można odnaleźć
się w takim układzie, różnie bywa i różne sa drogi do szczęścia

Gość Ja23x
hmm... a czy jest szansa, ze w koncu mu sie to znudzi i wybierze ta, do ktorej czuje cos wiecej.? czy nie a szans.?

Gość pod słońcem toskanii
Największa szansa jest na to,że pozna taką, w której się zakocha na prawdę a was obie w tyłki kopnie i zostaniecie bez poczucia jakiejkolwiek wartości.

Gość spokojnie można odnaleźć
największa szansa jest taka, że on ma taka potrzebę, on i dwie kobiety

Gość diviannna
ale laski sa glupie, facet dwie dupy rucha i jest git, jeszcze troche a bedzie was ruchal jednoczesnie w jednym lozku, no spoko, zajebiscie, gratuluje podejscia do zycia ps. czy to napewno dzieje sie w polsce a nie u jakis arabow??czy on jest polakiem??

To jest w porządku. Zależy tylko od Was czy podołacie żyć w takim związku... Większość ludzi jeszcze nie jest gotowa na takie rzeczy, są zbyt zamknięci na takie sprawy co widać zresztą po komentarzach na tym forum ;) Za kilka, kilkanaście lat myślę że większość ludzi się otworzy na takie rzeczy i będzie większe ogólne przyzwolenie i nikogo nie będzie to szokować... Więc jeżeli jesteś w stanie spróbować to czemu nie... ? Nawet jeżeli nie wyjdzie to przynajmniej spróbujesz i będziesz wiedziała na przyszłość co i jak. Powodzenia ;)

cóż, jeśli to jest jasny układ, w którym każdy wie o każdym i nikomu to nie przeszkadza to czemu nie? ja bym się nie zdecydowała na coś takiego... chociaż... ;) jeden do prania, drugi do sprzątania, no czemu nie :D ale jeśli wam to nie przeszkadza to serio, nic zlego ;)

Gość dfgghhh
powodzenia szmato