Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajebiemsiee

mam rozstepy i owbwisle piersi

Polecane posty

Gość zajebiemsiee

i uda, i rece, schudlam bardzo bardzo duzo, i za szybko, ogol;nie jestem zgrabna i ladna, ale te mankamenty... czy nie zasluguje na milosc?

Gość zajebiebiemsiee
czy jestem skazana na bycie sama caly czas? nie chce, mam dopiero 22 lata. schudlam tyle, poswiecilam na to tyle energii, i co z tego mam? nie mam kasy na implanty. mam wszedzie blizny. zabije sie

Gość wefqwd
pokaż fotkę

Gość nocozzz
lipa. ja tez mam kiepskie jak na 25 lat, rozstepy na dupie, ale jak to cezary pazura powiedzial, gdyby kobiety tak nie pierdolily o tym cellulicie to myslałbym ze to jakis grecki filozof :D

Gość cincirdia
ile wazysz

Gość Joooolietka
Nie doluj sie tylko startuj do chlopakow nie ogladaj sie na nic znajdziesz milosc. Wszystko zaczyna sie od naszej glowy:) ja tez man 22 :) male cycuszki I troszke rozstepkow I bluzn a mam meza ktory mnie kocha :*

Gość dziś na pomarańczowo
trzeba było ćwiczyć, a nie się głodzić, to byś takiej skóry nie miała. na pocieszenie powiem Ci, że można to jeszcze naturalnie lekko poprawić, ćwiczeniami i dobrymi balsamami, ale szału nie będzie. polecam też od czasu do czasu wybrać się na solarium albo używać balsamu brązującego, bo lekko opalona skóra wygląda zdecydowanie lepiej.

Gość zajebiemsiee
ale ja mam glebokie rozstepy, bardzo. na piersi, na brzuchu. jestem po abdominoplastyce, ale na cycki i rozstepy mnie na razie nie stac. ogolnie jestem oblesna. cale moje cialo jest oblesne, nawet, za przeproszeniem, nie mam ladnych warg sromowych. nikt mnie nie pokocha. utylam od depresji bardzo duzo, potem bardzo szybko i niezdrowo schudlam. nie moge na siebie patrzec.

Gość zajebiemsiee
dzis na pomaranczowo - dziekuje za rady, wiem to wszystko. nie pytam o to, bo tak glupia nie jestem i to wiem. wage mam w normie i drobna budowe.

Nie przesadzaj z łonem.Menowi się każde łono podoba.A Ty się weż w garść.

Gość zajebiemsiee
Jooolietka - wysmieja mnie. i uciekna jak mnie zobacza. jestem oblesna.

Gość zajebiemsiee
wez sie w garsc... latwo mowic osobie, ktora n ie ma z tym problemu. wam wydaje sie to blahe i niewazne, bo macie to na co dzien, macie ciala bez tych skaz. a ja oddalabym wszystko zeby cofnac czas. dla mnie to nieosiagalne.

Gość Joooolietka
Kochana nie wierze w to:) tez czasem wymyslam kompleksy codzien inne a siostra I maz I wszyscy mowia mi ze jestem nienormalna ;) jestem szczera I moge ci dac email I ocenimy szczerze fotke ale to jak chcesz. Tak czy siak stoje przy swoim :) I nie smutac sie tam

Ja też mam rostępy :( i co nic nie zrobię uzywałam kremów które mi nie pomogły :(a te po stówie co są to mnie nie stać..teraz używam oliwki i robię masaze. Ale za to mam faceta kochanego :)