Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabeł wcielony

Stali podrywacze na kafe, kto najgorszy?

Polecane posty

Witam miłe towarzystwo 🖐️ hej Boska Luiza tak zdazyłam juz sie zapoznac z tematem pewne jest to ze niestety nie dowiem sie kto to...niech sie przyzna jeszcze raz ale zaczerniony (najlepiej)staly nick ,pomarańczą nie wierze :) nie ukrywam ze i tak bylo to mile wyznanie ...

A Boziu - tyle buziaków od rana od tak ślicznej i słodkiej kobiety :) gdybym była facetem byłabym w siódmym niebie :D Miłego dnia Ona24 :) 🌼 👄

Gość pastrami
Jakie to przykre:/ ona24 jest chodzącym dowodem na to, że uroda rzadko chodzi w parze z dobrym procesorem:/ btw...zdjęcie ucięte w tym miejscu sugeruje kulke na końcu noska. Oczy ładne.

Gość w sloneczny poranek
To to nic, wpierdziela się na temat blondi, tak potwierdzone już :) i się rządzi... uważaj mała bo jak przegniesz to Cie blondi zje na śniadanie :)

Gość ANIELICA kochanka Pastora
Gdzie sie włóczysz obrzępało.Seksu potrzebuje!!

No i ja dziś rozruch mam kiepski :( Widziałam w TV, że tam u Was nieźle sypnęło :) Znalazł się jakiś dzielny harnaś co Ci pomógł przy odśnieżaniu czy sama łopatą machałaś ?

Kac wyleczony, wróżby zaliczone, weekend odhaczony :D Luiza rajski aniele, na resztę dnia, żeby poniedziałek był lajtowy jak piątek popołudniowy 😘 🌼

koleżka11 - boski rycerzu 👄 zdradzisz co tam Ci wyszło we wróżbach ? i jak casting ? daleko do finału ?

No takie czasy, że wszystko trzeba samej ;) Choć od czasu do czasu radzę pomachać czymś innym niż rękami to się sami zabijać będą, który ma użyć łopaty :D

Gość machanie łopatą
to dobry aerobik :)

Gość Najszybszy w mieście
ja się pochwalę co mi wywróżono:) podobno to był bucik, ale cholera wie bo mi to wyglądało na psa z jednym okiem:)

Gość to teraz tylko
kopciuszka do bucika Ci potrzeba :)