Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w nerwach...

powiedziałam mojemu, że jest słaby w łóżku chociaż tak nie uważam...

Polecane posty

Już masz głupia dupo po pracy i po związku. Po pracy bo nie umiesz przyjmować krytyki, którą każdy na początku a nawet w trakcie otrzymuje - jako wyznacznik do poprawy i świadomości, że robimy coś poniżej oczekiwań... Twój związek to już historia: są 2 rzeczy których nigdy nie mówi się facetowi a jedną z nich jest powiedzenie, że jest kiepskim kochankiem.

Gość taki jeden facet 28
zachowała się jak mała dziewczynka ,a nie babka z charakterem i klasą.

Gość fmhj
Chrzań tych malkontentów! Nie daj się!

Gość skcszkc zk czkimnc
przegielas na calej linii, a twoj chlopak jest super. chcialabym takiego. ja na jego miejscu juz bym ci nie wybaczyla, nie zdziwie sie jak zacznie sie oddalac a po czasie cie rzuci. moglas jeszcze dodac ze ma malego, wtedy juz by bylo po sprawie. urazilas go na maksa. lepiej jakbys powiedziala, ze jest debilem niz ze jest slaby w lozku

Gość Lemoniadowy*
Dziwią mnie 2 rzeczy: 1. Że gość manager w firmie, a wiąże się z z taką niedojżałą wybuchową kretynką 2. Że jeszcze zatrudnił ją w swojej firmie i poręczył za nią swoim nazwiskiem Ludzka głupota nie zna granic...Twój facet jest niewiele mądrzejszy od Ciebie

Gość jukijuoujytr
fm czy jakos tam,skoncz ze swoimi glupimi radami. dziewczyna najwidoczniej nie dorosla do tego zwiazku. sorry,ale praca to praca,a ona zachowala sie jak obrazona 4 latka

Gość BRAWO!
:D za nic nie przepraszaj, ktoś tu mądrze powiedział...nie jesteście innymi ludźmi w domu i w pracy ...chciałabym też mieć taką ciętą ripostę w odpowiednim momencie...szczerze gratuluje ;D Ale sytuacje w której facet jest twoim przełożonym, nie współpracownikiem...masakra :|

Gość ktoska01
Rozumiem, że powinien Cie tylko chwalić bo w końcu jest Twoim facetem i nie ważne, że również przełożonym? I w pracy powinien tiutiać nad Twoją genialnością i broń boże nie zwracać uwagi? Kobieto to może Ty rzuć od razu ta pracę? na Twoje miejsce znajdą się chętni, którzy przyjma krytykę bez użalania się nad sobą i bez obrażania szefa? Wolałabyś żeby nic nie mówił i żeby Cię zwolnili? Czy wolisz wiedzieć że robisz błędy i starać się je poprawić? Dorośnij.

Gość BRAWO!
ps.a w drugą stronę udawanie, że urazów z pracy nie ma w domu? ja bym tego nie potrafiła musiałabym mieć dwie jaźnie-jedną do pracy, jedną domową :D

Gość jukijuoujytr
a może bys wolala zeby cie kryl i naprawial twoje bledy. wtedy w firmie beda mowic,ze pracujesz tylko dlatego,ze dajesz mu du..!na taka opinie nie jest trudno zapracowac,ludzie lubia przeczepiac latki innym

Gość taki jeden facet 28
heh autora jest chyba myslała ,że skoro jest doopą managera to sama jest managerową z nadania ...takie mają tendencję do szarogęszenia się i ustawiania innych pracowników bo przecież ona ma faceta managera ...heh

Gość taki jeden facet 28
"że urazów z pracy nie ma w domu? " ..jakie urazy ..kolejna się znalazła jaśnieksiężna :D

Gość Ember_Hunter
1. W pracy jesteście na stopie pracownik-pracownik 2. Gość zrobił to profesjonalnie. Oddzielił sprawy związkowe od pracowniczych. 3. Dał ci wyraźne wskazówki i rady, co źle, co dobrze. Inny by się nie fatygował,tylko od razy wyjazd z boiska. 4. Obraziłaś gościa i jego ego. 5. Nawet jeżeli powie, że wybacza to i tak będzie o tym pamiętał. 6. Rokowałbym koniec związku-męska duma. 7. Ty i tobie podobne jesteście ..k^r#ami.

Gość BRAWO!
hmmm...jak cię coś urazi, to cię coś urazi. możesz sobie to pragmatyzować, ale to nie zawsze działa. takie uogólnienie. Ja uważam, że dziewczyna charakterna :)

Gość jukijuoujytr
charakterna///co to za sztuka postawic sie przelozonemu-chlopakowi??? ż A D N A. tez mi charakter,glupota i tyle

Gość ktoska01
Może i charakterna ale jeśli nie potrafi oddzielić pracy od życia prywatnego to niech poszuka roboty gdzie nie będzie mieć swojego faceta za przełożonego. Bo jak prywatnie się pokłócą to w pracy będzie przełożonego ignorować? No bez jaj.

Gość taki jeden facet 28
urazić to by ją mogło jak by koleś się dojebał do niej osobiście "np wyglądasz w tej sukience jak stara baba , gdzie ją kupiłaś w lumpeksie ?" ,a nie na słowa konstruktywnej krytyki opartej na fakcie ,że coś źle robiła ... to nie charakterność tylko nie dojrzałość kto sadzi inaczej sam ma z tym problem

Gość jukijuoujytr
jak to sie teraz modnie mowi i grzecznie. WYKAZALA SIE CALKOWITYM BRAKIEM PROFESJONALIZMU

Według mnie facet zachował się bardzo profesjonalnie i elegancko. Zachował się jak dobry manager i dojrzały człowiek. Ty natomiast zachowałaś się bardzo nieprofesjonalnie, niesprawiedliwie i dziecinnie. Moim zdaniem powinnaś przeprosić i na przyszłość nie robić tego rodzaju przedstawień.

Gość on też wszystkie orgazmy
udawał mógł to powiedzieć w złości, ale nie zrobił tego dlatego, że ma klasę i milczy a ty się stresuj i żałuj za drewniany język

Gość BRAWO!
Z mojej perspektywy relacje facet-przełożony różnią między relacjami z przełożonym -przełożonym :] To co nie wzbudzi twoich emocji ze strony szefa...ze strony partnera już tak. Dlatego osobiście nie chciałabym w takiej relacji. Wole kiedy przełożeni są przełożonymi ew. znajomymi, a partnerzy partnerami. ale różnie to w życiu bywa... Życzę autorce pogodzenia się z Facetem ;) myślę, że do sytuacji można się usmiechnąć, a przynajmniej na przyszłość będzie wiedział, że jako przełożony ma być delikanty . Bye

Gość jukijuoujytr
I wiesz co jak ci zalezy na nim to go przepros. grzecznie,normalnie,ze cie ponioslo,ze nie bylas przygptowana na krytyke z jego strony itp. jak kocha zrozumie. ogolnie podstawa w zwiazku jest komunikacjai juz dawno powinniscie sobie pewne rzeczy ustalic,poniewaz istnieje miedzy wami zaleznosc sluzbowa

Gość w nerwach...
on się do mnie nie odzywa próbowałam rozmawiać nie zdjął słuchawek...

Gość jukijuoujytr
ma ja traktowac specjalnie jakos???to jest dopiero brak profesjonalizmu i powod dla plotek i pomowien w firmie. zrobi jej i sobie krzywde w ten sposob

Gość jukijuoujytr
niech troche ochlonie,daj mu czas.

Ma prawo być zły. Zwłaszcza, że za zachowanie ok. dostał porządnego, niczym nieusprawiedliwionego kopa. I to w delikatne rejony... Miejmy nadzieje, że spotka się z rozumem i pozwoli Ci wyjaśnić i przeprosić.

Gość BRAWO!
PS. do tych co mówią o niedojrzałości... jeżeli dojrzałość jest równoznaczna z panowaniem wiecznie nad sobą ;) życie osób wielce dojrzałych musi być ciut monotonneeee....i na kafe nie było by o czym czytać ;)

Gość blueblu
No to pokazałaś, że do pracy się nie nadajesz. Powinien Cię wywalić. A dlaczego? za niedojrzałość i nieprofesjonalizm. Krytyka przełożonego to nieodłączny element każdej pracy. Powinnaś się z tym liczyć. Każdemu byś tak pocisnęła? Szkoda mi tego faceta, że się z taką małolatą związał.

Przesadzilas i to ostro :O Przecież on jest Twoim przełożonym. Musi sprawdzać Twoja prace i zwracać uwagę, jeśli jej dobrze nie wykonujesz. Czy jeśli Twij szef (nie będący Twoim facetem) Ci to powiedział? Wystawilabys język i powiedziała, ze jest głupi? Co za dziecinada. Najlepiej to żebyś nic nie robiła, bo on jest Twoim facetem :O

a mi sie to podobalo....ba, przeczytalam to mojemu baaaaardzo powaznemu mezowi, czym wywolalam cien usmiechu na jego zawsze powaznej twarzy... ja pewnie zrobilabym to samo, ale w domu odrazu przeprosila i wyjasnila..