Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpdanietaaposameuszyy17

Mam 17 lat u uprawiam seks z 28 latkiem

Polecane posty

Gość RaZR
Jeśli mu powiesz co do niego czujesz to Cie zostawi. Faceci w tym wieku nie bawią się w jakieś związki z małolatami. Oni je tylko posuwają dopóki, dopóty jest to bez zobowiązań. Kiedy laska zaczyna wyjeżdżać z uczuciami, wtedy facet przenosi się na inny obiekt. To wszystko to była gra. Nawet nie wiesz jak bardzo przypadkowo znalazł się w Twoim pokoju. Masz tylko dwa wyjścia. Powiedzieć mu co czuje albo seksić się z nim dalej na jego zasadach. Pierwsza opcja jest taka że na 95% facet ucieknie. Druga opcja jest taka że zrobi z Ciebie szmate i worek na sperme a jak już się naprawdę zakochasz to wtedy będziesz jeszcze w większym dołku. Nie myślałaś że możesz wpaść? Jak sobie wyobrażasz? Bedzie Ci płacił 300zł na dziecko i będziesz siedzieć z rodzicami do końca życia. Później już sobie z dzieckiem tak łatwo faceta nie znajdziesz. To jest typ podrywacza. Znam takich. Wiem jak kłamią. Później po zerwaniu tacy wracają niby to z uczuciem, a tak na prawdę nie mają gdzie włożyć. Rób jak chcesz ale to nie jest dobra droga. Źle na tym wyjdziesz.

Gość Misiek222233
haha, ale mnie laska rozwaliłaś nie wiem czy się śmiać czy płakać większych głupot w życiu nie czytałem haha każda laska na niego leci 100% lasek chodzący ideał haha ja p... ale głupoty.

Gość gość
DZIEWCZYNO SZANUJ SIE

Gość gość
To juz swoj ulubiony zawod zdobylas a studia tez skonczylas ???? Mowisz ze to zaduzo nauki latwiej sie szmacic gdy sie ma nascie lat ???

Gość gość
Laski! Jesteście jakieś tępe albo zazdrosne! To że nie chcę kobiety w swoim wieku, bo kręcą go młode nastolatki to nie są powody do tego by nazywać go ciotą.. Ja mam 17lat skończone, spotykam się ze starszym od Siebie o 10lat.. I Się z nim nie kocham, a on wie, że trudno mnie zdobyć.. Nawet mówi, że w okół niego kręcą się same kurwiszony w podobnym wieku co on.. Poza tym wiem, że jego Kobieta musi być "czysta".. Bo lubi takie dziewczyny.. Do niczego nie nalega, z innymi nie utrzymuje kontaktu a z jego firmy wszyscy wiedzą, że jest z młodą dziewczyną... Jest brzystojny, męski, prawdziwy Mężczyzna. Trzymam go na dystans, i nie obrażajcie młodych dziewczyn, bo nie każde są naiwne i infantylne. Pozdrowienia!

Gość gość
Niech Cię dalej posuwa, a poczekaj aż sytuacja się rozwinie. Ja miałam praktycznie identyczną sytuację z moim chłopakiem, a jesteśmy już ponad 4 lata. Długo się spotykacie?

Gość gość
zrobi Ci bachora i się zawinie. mało to takich historii?

Gość gość
Młode dzifki r***ają się w dzisiejszych czasach na potęgę, za darmo:)

Gość gość
A ja mam 20lat i od roku rznie mnie facet ktory juz przezyl 30 lat i nigdy juz nie dam zadnemu mlodszemu bo ten to wie dokladnie ile i jak ja potrzebuje

Gość gość
Kobiety szanujcie sie troche

Gość popiepssiona
Z ciebie laska alleluja alleluja!

Gość inna1212
i jak ? jesteście nadal razem ?

Gość gość
to jest pedofilia zamkna gnoja

Gość gość
cudowny sex tel(stęki,jeki,sapanie i ostra rozmowa) kicia robi niesamowite rzeczy zadzwoniłem i jestem mega zadowolony :) 708-877-543 wew 25

Gość gość
pedofilia to jest jak owcy się goli wełnę :O

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.