Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpdanietaaposameuszyy17

Mam 17 lat u uprawiam seks z 28 latkiem

Polecane posty

Gość Wpadnięta, napisz do mnie
No to mu nie mów tego :). Jeżeli jest Ci z nim tak dobrze.

Nie mam czasu za bardzo pisac na mail do Ciebie , przepraszam ale mam sporo na glowie a jutro na pewno mnie nie bedzie bo on po mnie przyjedzie kolo 14 i jedziemy do kina a pozniej do niego do domu i pewnie wroce dopiero w niedziele. Btw moi rodzice wiedza ze sie z nim spotykam, nic do niego nie maja, poznal ich nawet. Z poczatku tata troszke mial wąty ze to starszy chlopak ze mnie wykorzysta i zostawi a ja bede plakac ale mysle i czuje ze on taki nie jest. Jest tylko jeden problem, oni mysla ze ja z nim jestem :( nie wiedza ze nasza znajomosc polega na co tygodniowym maratonie w lozku :(

Gość eeeeeee
witaj tez tak mialam ja 15 on 25 skonczylo sie jak mialam 17 lat poprostu zmadrzalam ale nadal mnie pociagaja tylko starsi teraz mam 25 lat a moj maz 35 i jest super 4 lata po slubie. Wiec tym co pisza ze gowniara itd niech sie... wazne powiec mu ze ty myslisz o nim powaznie i niech sie określi

Gość zanetkaa93
Jestem tego samego zdania, też wolę starszych, nie wiem z facetami w moim wieku nie umiem się dogadać. STarsi są dojrzalsi i wogóle :) I pod względem seksu też lepsi ;) Ja bym powiedziała mu na twoim miejscu że coś czujesz, może on też chce czegoś więcej, nie wiadomo? A jak powie, że nie to zostanie tak jak było, jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście :)

W dodatku moj tata jest od niego starszy tylko o 9 lat ;/ Cos czuje ze gdyby sie o tym dowiedzial to by go zabil :(

Gość zanetkaa93
Oj tam może wcale nie byłoby tak strasznie, ja też bałam się reakcji rodziców na mojego faceta 12 lat starszego...Ale zszokowałam się pozytwnie po tym jak im powiedziałam, nie było tak strasznie :)

W sumie ostatnio byl u mnie bo przywiozl mi pare moich rzeczy o ktore prosilam go bo zostawilam tydzien temu, jak przyjechal to poweidzialam zeby wszedl do srodka bo ja bylam w lazience ale on na podworku zatrzymal sie i rozmawial z tata. Popatrzylam przez okno a on tam stal z moim tata i gadali sobie, smiali sie a moj tata go klepal po ramieniu cos tam. Jak wszedl do domu to zapytalam go w żarcie dlaczego mnie z tata zdradza a on mi na to ze od zawsze mu sie podobali starsi faceci tylko nie wiedzial jak mi o tym powiedziec :) Moja mam sie zaczela smiac a on w tym momencie do niej podeszdl pocalowal ja w reke i patrzac na mnie powiedzial " jest pani najsliczniejsza kobieta jaka w zyciu spotkalem " i poppatrzyl na mnie tak specjalnie w zarcie zeby mi zrobic na zlosc :) Mowie wam on jest taki boski :)

Gość zanetkaa93
No to widzisz rodzice na pewno nie mieliby nic przeciwko :) Ja na twoim miejscu bym powiedziała co czuje, jeśli ci zależy :) Spróbuj

Albo nie dawno jak bylismy w kinie to specjalnie jadl popcorn i udawal królika :) dwa rzedy przed nami i za nami doslownie plakalo ze smiechu a po wyjsciu z kina pare osob bilo mu brawo a on podchodzil i robil sobie z nimi zdjęcia :D totalny swir :) Raz jak byla kolejka w aptece i nie chcialo mu sie stac to podniosl mnie na rece i kazal udawac nie ptrzytomna i postawil mnie przed faktem dokonanym, no po prostu facet jest niezmieski pod kazdym wzgledem.

Mysle ze jutro mu powiem o tym ze bardzo mi na nim zalezy i chcialabym zeby byl przy mnie nie tylko w weekend ale na co dzien. Oby on chcial tego samego bo jesli nie to sie zabije :(

Gość vbghjk,lgfcvbm,
jak mu powiesz to cie zostawi jestem pewna

Gość zanetkaa93
Powiedz powiedz :) Nic nie stracisz. Powodzenia trzymam kciuki :)

Gość Pani po 30tce :)
O jezu faktycznie facet wydaje sie byc zajebisty, ze ja na takiego nie trafilam. Ta akcja z Twoja mama i z kinem musiala byc zabawna bardzo :)

Takich akcji od czerwca bo tyle się juz znamy byla cala masa , to z popcornem i moja mama to nic w porownaniu do tego co czasem mu odwala. Boje sie ze on sie mna znudzi kiedys i mnie zostawi nie bedzie chcial sie ze mna spotykac a ja tak pragne bliskosci z nim. NIe raz bylo tak ze rozmawialismy , on jest bardzo inteligentny i o wszystkim z nim moge porozmawiac, a ja zamiast z nim rozmawiac to biore mu np jego dlon i wkladam sobie do majtek i go specjalnie nakrecam zeby mnie przelecial. Juz jest tak ze z mojej inicjatywy sie bzykamy bo ja bym ciagle chciala i nie mam dosc.

Gość co za historia
Jest na takim samym poziomie intelektualnym jak Ty, czyli infantylny :O

Gość zanetkaa93
No jak ci się pdooba i zależy ci na nim to nic dziwnego że chcesz ciągle seksu z nim. Teraz tylko się odważ i powiedz mu co czujesz.

Gość zanetkaa93
Jak ci się podoba i zależy ci na nim to nic dziwnego że chcesz z nim seksu ciągle :) Teraz tylko się odważ i powiedz mu co czujesz

On nie jest dziecinny. Dziecinni to są moi koledzy z klasy, bez przerwy potrafią się chwalić pieniędzmi rodziców albo jarają się np nowymi butami bo sobie kolega kupił i spuszczają się nad butami jak idioci a już nie wspomnę jak się odzywają do dziewczyn. Ostatnio kolega w klasie mi powiedział " mała choć na optachasz mi koguta w kibelku" dostal z liscia w twarz ale tak wlasnie zachowuja sie moi rowiesnicy.

Gość zanetkaa93
Tak zgadzam się całkowicie, tak właśnie zachowują się rówieśnicy... Dlatego wolę starszych, przy których mogę czuć się bezpiecznie i wogóle.

zanetka a Ty jak poznalas swojego ? jak to wyglada u was ?

Gość zanetkaa93
Poznałam go przez znajomych w sumie, na początku byliśmy tylko koleżanka-kolega, nawet nie przyszłoby mi do głowy że między nami może być coś więcej. Aż wkońcu on chciał się ze mną umówić ale tylko na seks, ja nie chciałam na początku, ale po pewnym czasie stwirdziłam że czemu nie, skoro i ja i on jesteśmy wolni to taki przygodny seks może być ok :) No i zaczęliśmy się spotykać, było nam cudownie naprawdę. SPotykaliśmy się prawie codziennie. No i mi po pewnym czasie zaczęłó zależeć strasznie ale bałam się mu powiedzieć, bo wydawało mi się że on nie chce związku, przynajmniej tak na początku mówił. Ale odważyłam się i mu to powiedziałam że mi na nim zalezy i wogóle, już nie mogłam wytrzymać... Powiedziałam sobie,że jak nie bd chciał normalnego związku to zostanie tak jak było sam seks i tyle, że jakoś to przeżyje... No i powiedziałam mu o tym i on powiedział że on też coś do mnie poczuł przez te nasze spotykania...i chce normalnego związku pierwszy raz w życiu, bo wcześniej nigdy nie był w stałym związku, traktował raczej kobiety jako przedmioty. Ale powiedział ze mną jest inaczej, że chce ze mną planować przyszłość. Wtedy byłam najszczęśliwszą osobą na świecie jak to usłyszałam, poprostu myślałam że oszalałam albo że mi się to śni :) Hehe

No to super widze ze wiesz co to znaczy miec do czynienia z starszym facetem. Mnie tez paru znajomych porponowalo seks ale w zyciu z zadnym bym nie poszla do lozka bo to takie tepaki niedoroziwniete ze po prostu szok. A znim bylo calkiem inaczej, pociagal mnie od samego poczatku i jakims cudem z nienacka wyladowalismy w lozku.

Gość zanetkaa93
Hehe no właśnie, ja też z nikim innym bym nie poszła tak sobie, ale do niego miałam jakąś słabość poprostu :) Więc zycze powodzenia i trzymam kciuki za was :)

Gość iiiiiiii ona :)
myslisz ze 28 latek moze czuc cos do dziecka? czy raczej zaspokaja sie tylko i wylacznie seksualnie? to ze tak sie zachowuje swiadczy ze ta znajomosc dla niego jest zabawa.... a ty piep... takie glupoty bo po raz pierwszy w zyciu dotknelas penisa prawdziwego hehehehe dziecko opanuj sie.. pozatym gratuluje Twoim rodzica ze pozwalaja 17 latce wyjezdzac na weekendy do faceta hehe patologia... tak samo i Ty troche szacunku do siebie!!!!! nie dosc ze gowniara to jeszcze dziwka.. gratuluje Tobie i rodzica :) a chlopakowi nie dziwie sie ze zadowolony jest skoro ma glupia mloda sikse do dymania za zgoda jej rodzicow :) pozdrawiam

zanetka dziekuje i Tobie rowniez zycze wszystkie najlepszego i dobrego :) Jutro bede sie widzziala z swoim a w niedziele wracam do domu to sie na pewno odezwe tutaj i napisze wam co i jak :) milego wieczoru wszystkim dobrnoac

Witam wszystkich :) Jestem właśnie po weekendzie z moim przystojniakiem. Postawiłam wszystko na jedną kartę i powiedziałam mu co o tym wszystkim myślę i że bardzo mi na nim zależy no i jestem wniebowzięta podwójnie bo takiej reakcji się nie spodziewałam. Powiedział mi że też myśli o nas na poważnie tylko za bardzo nie chciał nalegać bo nie był do końca pewien czy mam ochotę związać się z facetem w jego wieku :D Później powiedział mi że się we mnie podkochuje już od dawna ( więc to musi świadczyć właśnie o tym jak mnie dobrze traktował ) no oficjalnie jesteśmy od wczoraj razem :D Jestem najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem, dzisiaj pożegnaliśmy się już "bardziej oficjalnie" po cudownym weekendzie i jesteśmy parą :) juppi !!!!!! Zakochałam się w nim na zabój i szaleję za nim jak wariatka. Dziękuję wszystkim za wszystkie rady, a szczególnie Tobie zanetka że dodałaś mi otuchy.

Gość zanetkaa93
To ciesze sie ze wszystko tak sie ulozylo :) W takim razie życzę wam szczęśćia :) :*

Gość ahaha
Stara spiewka, daje max 2 lata, zostawi cie z wiadrem i jak trafisz na mniejszego to nic nie bedziesz czula....

Gość earjws
"Raz jak byla kolejka w aptece i nie chcialo mu sie stac to podniosl mnie na rece i kazal udawac nie ptrzytomna i postawil mnie przed faktem dokonanym, no po prostu facet jest niezmieski pod kazdym wzgledem." Tak za wczesnie to sie nie ciesz... Jesli zrobil taki numer w aptece to jest to prosty znak, ze dla niego jestes taka dluzsza zabawka. To zwykly cwaniak, ktory wyladowal na magazynie bo mu nie wyszlo. Ale wspolczuje Tobie kolegow w szkole, zwlaszcza tych co sie butami chwala... Troche szkoda dziewczyny, ze Wy lecicie na takich pseudo bad-boyow. Tacy gdy jest jakies zagrozenie pierwsi "wykonuja klasyczny manewr wojskowy" czyli zwiewaja... Zwlaszcza, ze masz bardzo dobry przyklad co bedzie jak mu sie znudzisz, tj. "nie chcialo mu sie stac ", zasloni sie kims innym... Dopoki traktowalas to tylko jak zabawe w stosunki to nic zlego, ale teraz niekoniecznie musial powiedziec tobie prawde(pewnie aktualnie nie ma innej nastki i nie mogl nic innego odpowiedziec :-) )