Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojs bojs bojs

niewytrzymam zaraz nerwowo dziecko chodzi spac ok polnocy

Polecane posty

Gość bojs bojs bojs

ma 5 lat nie chce spac usypialam ja od 21 wkoncu wyszlam i wlaczylam laptop a to sie drze chodz do mnie chodz i tak wkolko

Gość deerreoriererere
hehe mma to samo ze swoja 4 latka. ale dzis wyjatkow o 21 juz spi.

Gość a tak sobie siedze i mysle
Boże nie osłabiajcie mnie. Moja ma ,5 roku i śpiochem nigdy nie była ale jakby mi za lata chodziła o północy spać to chyba bym skoczyła. Głębokie współczucia.

*2,5 roku

Gość bojs bojs bojs
niewiem juz co robic wogole mnie nie slucha do tego przeciez sasiedzi slysza jak sie drze wezwa policje jeszcze. kiedys chodzila spac o 21 a od ok roku chodzi tak pozno .

A o której wstaje?

Gość goonies
ja na twoim miejscu chodzilabym przez jakis czas spac o 21-pogasic wszystko, zgasic swiatlo i koniec, po prostu isc spac a jak gowniarzowi sie spac nie chce to niech lezy po ciemku, ewentualnie mala lampka gdzies zapalona zeby histerii nie dostal i zadnej reakcji na wrzaski, spisz i koniec

też bym tak zrobiła.

Gość bojs bojs bojs
dzisiaj miala taki atak histerii o byle co ze darla sie pol godz jakby ktos ze skory ja obdzieral.maz wyniosl jej zabawki na strych powiedzielismy ze jak bedzie grzeczna to przyniesiemy je spowrotem to nic nie dalo , niewiem juz jak jej przemowic ja wysiadam nerwowo dziecko nie chce jesc spac nie slucha trzeba powtarzac sto razy co sie do niej mowi i na koncu i tak wszystko na sile.

Gość deerreoriererere
mooja staje ok.7. do 15 w przedszkolu. i starmi sie ja wymeczyc zeby spala. i juz ok.20 juz po oczach widac ze spiaca. kapiel i bajka i spi.

Gość bojs bojs bojs
budzi sie roznie miedzy 7a 9.30 tylko te wrzaski mnie przerazaja zeby w nocy tak sie nadzierac to sasiedzi pomysla ze ja bije .

A do przedszkola chodzi?

Gość goonies
wstawanie o 9.30 to jakies nieporozumienie nie chodzi do przedszkola?

Gość hjguygug
chodzi ale na 12.

Gość toystoory:)
a jak za rok pojdzie do szkoly to co zrobisz rano? moja 5 letnia corka wstaje o 6.30-7 i chodzi spac o 20 najpozniej rutyna dziewczyno i tyle, codziennie to samo, wyjatkiem u nas sa weekendy kiedy sobie spimy wszyscy do 8-8.30

Gość hjguygug
toy story budzisz dziecko tak wczesnie ? czy ty jestes nienormalna?zabierasz dziecku dziecinstwo

Gość bgnbgfnhg
nie zajmuj sie tym ze czyjes dziecko budzi sie wczesnie, zajmij sie swoim gowniarzem bo chodzi spac za pozno!!! na 12 chodzi do przedszkola? i ile tam siedzi? godzine? dwie?

Gość ja tez sralam
moja tez chodzi kolo polnocy ma 5 lat i co mam zrobic jak nie chce spac?znalazly sie matki polki

Gość deerreoriererere
dziekco nie ma gdzie sie wyszalec. pogoda tez nie sprzyja do dlugich zabaw na dworze.

Gość bojs bojs bojs
to bylo do mnie?ja mam dziecko gowniarza?

Gość goonies
ja na twoim miejscu chodzilabym przez jakis czas spac o 21-pogasic wszystko, zgasic swiatlo i koniec, po prostu isc spac a jak gowniarzowi sie spac nie chce to niech lezy po ciemku, ewentualnie mala lampka gdzies zapalona zeby histerii nie dostal i zadnej reakcji na wrzaski, spisz i koniec

Gość bojs bojs bojs
to ze ona sie wyszaleje to nic nieda nieraz probowalismy ja wymeczyc my bylismy padnieci a mala dalej miala pelno energii

no budze, co w tym dziwnego, ja pracuje a mala na 7.30-8 chodzi do przedszkola to o ktorej ma wstawac? i co to za pierdzielenie ze zabieram dziecku dziecinstwo? jestescie nienormalne? dziecinstwo to przedszkole, kontakt z rowiesnikami, dzialanie, zabawa a nie spanie do 10 i zamulanie bez sensu

Gość bgnbgfnhg
tak do ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość deerreoriererere
a jak dlugo jest w przedszkolu?ile h dzienie?

Gość rozwódkaaaaa
mój też najchętniej by nie spał, a ja chodzę na półśpiąco, juz tak 4 lata + pobudki w nocy... oczywiście wszyscy "mądrzy doradcy" twierdzą, że to złe wychowanie

najbardziej na kafe rozpiernicza mnie tekst nieudolnych flądr ktore, kazdej innej kobiecie pracujacej, z normalnym dzieckiem, ogarnietym planem dnia itd, piszą ze jest "matka polką"....

Gość na grzejniku
moja cora ma 2 lata, wlasie siedzi kolo mnie w lozku i oglada bajki. Jutro wstanie ok 11. Zyjemy i mamy sie dobrze.

Gość 989485045
moja cora ma 2 lata, wlasie siedzi kolo mnie w lozku i oglada bajki. Jutro wstanie ok 11. Zyjemy i mamy sie dobrze. xx specjalnie ją pozno kladziesz spac zebys rano sobie mogła pospac cwaniaku